TUMMYTOX blogs.

Eduarda a scăzut de la 105* kg la 74* kg în 6* luni

Eduarda este una dintre minunatele noastre cliente din Portugalia. De profesie medic, viața a purtat-o între rai și iad. Din fericire, această poveste are un final fericit.

Citește mai multe

7 moduri pentru combaterea căderii sezoniere a părului 

Pentru a afla mai multe despre căderea sezonieră a părului, descoperă 7 sfaturi practice care ajută la menținerea unui păr puternic și frumos pe tot parcursul anului!

Citește mai multe

Odihnește-te, încarcă-te și repetă: ghid pentru un somn de calitate

Fii în formă prin puterea odihnei! Pătrunde în universul științei din spatele somnului și a efectelor sale transformatoare asupra minții și corpului.

Citește mai multe

3 preparate care îi vor convinge chiar și pe cei mai aprigi adversari ai legumelor

Descoperă trei preparate sănătoase pentru persoane pretențioase, pline de savoare, care îi vor convinge chiar și pe cei mai înfocați contestatari ai legumelor. Haideți să gătim!

Citește mai multe

Cum influențează hormonii greutatea

Dacă te-ai îngrășat brusc și nu știi de ce, este posibil să te confrunți cu un dezechilibru hormonal. Citește articolul pentru a descoperi ce poți face în acest sens!

Citește mai multe

3 supe de toamnă pentru slăbire

Descoperă magia toamnei cu aceste supe pentru slăbire. Bogate în ingrediente proaspete, acestea reprezintă o modalitate gustoasă de a te hrăni și de a te menține pe drumul cel bun în acest sezon.

Citește mai multe

sdf