TUMMYTOX blogs.

Experiența mea cu TummyTox

Bună dragelor și dragilor! Mă numesc Laura Ana-Maria și experiența mea cu Tummy Tox a început fix când mă pregăteam să plec în luna de miere, alături de soțul meu.

image

“Tummy Tox este pentru toata lumea!!

În aceea perioadă, cu stresul organizării nunții, am reușit să ajung la greutatea mea ideală, 58 kg la o înălțime de 167 cm. Mereu am fost proporțională, niciodată nu am avut mania centimetrilor sau al măsurilor ideale, tocmai din aceea, fiind sigură pe silueta mea, am făcut abuz de mâncare dar mai ales de dulciuri, fiind cazați în regim de all inclusive. După întoarcerea în țară, stilul meu de viață s-a dat cu totul peste cap, am revenit cu 3 kg în plus, iar mutarea împreună cu soțul meu, cinele târzii, mâncăruri de tip fast-food, dulciuri etc. mi-au adus încă alte 3 kilograme. Am ajuns ca în decembrie să cântăresc aproape 65 kg și să nu mai reușesc să mai încap în hainele mele preferate. Am fost foarte dezamăgită... Mereu mi-am propus să nu trec de pragul celor 60 de kg...

Pot spune că în acea perioadă am intrat într-o stare de șoc, nu știam efectiv ce să fac. Niciodată nu am fost adepta sportului, efectiv nu îmi place și din păcate niciodată nu m-am putut ține de mișcare cu tot ce presupune acest lucru, iar de diete... nici așa. Într-o duminică seara m-am hotărât; așa ceva nu se mai poate. Trebuia să fac ceva ca să ajung la cel puțin 60 kg. Eram hotărâtă, însă nu știam de unde să o apuc având în vedere că nu voiam să țin o dietă strictă, să fac sport sau să iau tot felul de pastile care probabil mi-ar fi afectat sănătatea.

În acel timp circulau pe rețelele de socializare reclame cu produse revoluționare care te ajută să scapi de kilogramele în plus, printre care și ceaiurile de la Tummy Tox (Daily Kick Tea și Sleep Tight Tea). Nefiind adepta pastilelor, am hotărât că nu am nimic de pierdut dacă încerc aceste ceaiuri, mai ales că promiteau și un somn calitativ. Țin să precizez că în ultimul timp avusesem nopți albe, mă trezeam uneori și de câte zece ori pe noapte.

Aventura mea Tummy Tox începuse!

Pe lângă ceaiurile pe care le consumam dimineața și seara, am început să fac puțină curățenie în ceea ce privea alimentația mea. Am început să consum mai multe legume, atât verzi cât și fierte alături de carne de pui și pește, dimineața consumam 2 ouă fierte pentru a avea energie, consumam fructe iar pofta pentru dulcea parcă se reducea. Îmi făcusem și un abonament la aerobic, însă nu m-am putut ține de acesta decât o lună, aproximativ de 2-3 ori pe săptămână. După cele 20 de zile de ceaiuri, și un regim alimentar mai sănătos am reușit să ajung la 60 de kg, ceea ce era destul de mulțumitor pentru mine. Precizez că după consumarea ceaiurile nu am avut parte de efectul yo-yo.

Pentru o perioadă de aproximativ 6 luni nu am mai consumat ceaiurile și oarecum am început să mănânc normal, să încerc să nu fac excese. Mănânc mâncare gătită, la birou consum salate, îmi fac pofta pentru dulciuri, mă hidratez, mai simplu, mă simt foarte bine cu mine.

Până luna trecută am reușit să îmi țin în frâu kilogramele dar, parcă lipsea ceva. Țin să precizez că în perioada în care am folosit ceaiurile Daily Kick Tea și Sleep Tight Tea m-am simțit foarte bine. Starea mea de spirit era clar mai bună. Peste zi nu mă mai simțeam balonată, digestia îmi era mult mai accelerată, pofta de mâncare era mai redusă iar noaptea aveam un somn foarte liniștitor. De asemenea, ca și gust, ceaiurile sunt foarte bune și aromate. E o relaxare când le consum.

Acum trei săptămâni am plasat o comandă cu ceaiurile mele preferate, iar pe lângă acestea am achiziționat și pliculețele Fat Burner Drink pe care le iau înainte cu 30 de minute de masa de prânz. În momentul de față sunt în a 15-a zi, mănânc normal (am redus puțin din cantitatea mâncării), NU fac sport, consum dulciuri atât cât am nevoie, și cu acest mix" am reușit să ajung la 58,8 kg, fără prea mult efort.

Mă simt foarte mulțumită de această formulă, tocmai din aceea am plasat încă o comandă însă cu 5 pachete de ceai. După ce voi termina cele 20 de zile voi face o pauză de câteva luni, iar apoi voi reveni la rutina Tummy Tox.

Recomand cu mare drag aceste produse, pentru mine au acționat foarte bine, fără să depun prea mult efort. Sunt sigura că, cu o dietă echilibrată și sport, aceste ceaiuri pot face minuni pentru persoanele care doresc să scadă mai multe kilograme.

Mulțumesc Tummy Tox!

Cu sigurață voi reveni!”

Laura

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul