Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Contactează-ne la: 312295205

Blog

HORMONUL SLĂBIRII - DA, CHIAR EXISTĂ!

Hormonii participă la numeroase funcții ale organismului. Știm cu toții că hormonii pot fi responsabili pentru menstruația dureroasă, probleme cu acneea, etc. Dar știai că există un hormon care poate lupta împotriva creșterii în greutate?

Adiponectina – hormonul slăbirii

Adiponectina este un hormon care se formează în țesutul brun adipos și este implicat în reglarea metabolismului lipidelor și carbohidraților. Se formează în țesut atunci când este foarte puțină grăsime în corp - motiv pentru care crește capacitatea mușchilor de a folosi carbohidrații pentru energie.

Și asta nu este tot - acest hormon accelerează topirea țesutului adipos, ajută la reducerea poftei de mâncare și scade riscul pentru diabetul de tip 2.

Producția de hormoni a organismului scade odată cu vârsta

Studiile au arătat că acest hormon este produs exclusiv în țesutul adipos brun și că producția hormonului scade odată cu înaintarea în vârstă. Nu este de mirare atunci că am putea întâmpina probleme cu creșterea în greutate pe măsură ce îmbătrânim!

Stimulează producția hormonului slăbirii

Capsulele Booty Tone sunt bogate în antocianine din suc de portocale, catechine din ceai verde și capsaicine din piper cayenne. Aceste ingrediente pot preveni în mod eficient descompunerea țesutului adipos brun și promovează producerea de adiponectină.

Studiile arată că stimularea activității țesutului adipos brun poate ajuta la dizolvarea a 500 de calorii suplimentare pe zi!

Capsulele Booty Tone pot ajuta la topirea grăsimii în zonele problematice, precum ar fi fesele și șoldurile. Cu ajutorul unei diete balansate și Booty Tone, grupul nostru de testare a reușit să:

  • topească până la 7,5 cm în jurul taliei
  • piardă până la 6 cm din zona șoldurilor și a coapselor
  • piardă până la 50% din grăsimea zonei abdominale

Fii cea mai încrezătoare la plajă în acest an! Încearcă acum BOOTY TONE - cumpără 1, primește 1 GRATUIT!

Booty Tone 1+1 GRATIS

Capsule care reprogramează celulele grăsimii, stimulează hormonul de slăbire și previne acumularea de noi grăsimi.

Booty Tone 1+1 GRATIS -50%

Pret normal: 158,00 RON

Prețul tău: 79,00 RON

× Inchide

 

Combină și economisește - Transformarea completă a botinelor

Avem un program excelent de 60 de zile complet de transformarea corpului, care conține o combinație din produsele de care ai nevoie pentru o sileută perfectă! Prin cumpărarea acestui pachet poți economisi până la 63%!

Înapoi la blog