DESPRE NOI

Misiunea noastră este să te ajutăm să duci o viaţă lungă, sănătoasă şi să fii întotdeauna activă.

Pentru fiecare dintre voi avem soluția potrivită pentru a fi în formă, pentru a avea un abdomen plat și pentru a avea o stare de bine îmbunătățită. Abordarea noastră este naturală, sigură și blândă pentru a atinge starea de maximă bunăstare.

Noi lucrăm pentru tine din 1993.

Familia noastră TummyTox este în creștere, la început eram doar trei, acum suntem nouă și facem furori în 13 țări europene! Asta înseamnă nouă capete inteligente, care își petrec toate zilele cu gândul la tine și încearcă să facă - burticile TummyTox - fericite!

Oferim soluții complete pentru o viață sănătoasă

Avem încredere în beneficiile ingredientelor naturale utilizate în produsele noastre și împărtășim convingerea că bunăstarea fiecăruia stă în armonia corpului, minții și spiritului. Pentru a transfera aceste idei la provocările timpurilor moderne, am dezvoltat produse care ți se vor potrivi.

Până acum am conceput multe produse care te ajute să îți cureți corpul, să îl menții sănătos, plin de energie și, bineînțeles, să-l modelezi frumos, astfel încât să fii fericită în fiecare dimineață, când te privești în oglindă! Cu toate acestea, femeile știu cel mai bine de ce au nevoie femeile!

CONTACT:

Sensilab d.o.o, Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, membru Sensilab S.A. Luxembourg

Cod fiscal: 2113732000

Telefon: 0312295205, luni- vineri: 08.00 - 16.00