Mesaje cu drag pentru #TummyTox

Fetele TummyTox nu se compară cu alte fete. 
Ne iubim pe noi înșine și astfel putem aprecia și iubi și pe ceilalți.

TummyTox are peste 550.000 de cliente mulțumite în întreaga lume. Și fetele Tummy Tox adoră să își arate rezultatele, pentru a le ajuta și pe celelalte fete să obțină rezultate fantastice!

Cosmina, România

Verificat

”Îmi place faptul că masca se usucă pe ten aproape imediat după aplicarea ei. Sper ca în timp porii mei să devină din ce în ce mai mici , și mai sper că nu vor mai fi înfundați cu impurități!”

...Citește mai multe

Alina, România

Verificat

”Curăță în profunzime fața! Noua mască de față a celor de la tummytoxrom devine favorita mea! Am aplicat-o zilele trecute și am rămas chiar uimită de efect! Curăță în profunzime fața, lăsând pielea curată și mătăsoasă! Chiar este K-WOW!”

...Citește mai multe

Leti, România

Verificat

”Tenul meu m-a certat zilele trecute...
- Bine Leti... ai un stil de viață sănătos, dar o detoxiere a mea pe când? Îmi pui toate cremele de parcă aș fi un cuier, chiar nu ți-e milă de mine?
- Nu am știut că suferi. Iartă-mă, te rog! Am și pentru tine un produs care să te detoxifice. Da, ai auzit bine, pe lângă faptul că te vor ajuta la detoxifiere, îți va curăța și impuritățile, te vor tonifia și îți va oferi luminozitate. Este o mască 4 în1. Dar știi cum se numește? K-WOW, asta ca să știi ce wow vei fi!
- Leti, îmi place ce mi-ai zis. Ia pune-o tu frumos pe mine!
- Asta voi face pentru o vreme îndelungată. Te vei împrieteni cu doamna K-WOW.
- Leti, știam că nu mă vei dezamăgi!”

...Citește mai multe

Gabriela, România

Verificat

”Închide porii. Acțiune 4 în 1 : curăță profund, detoxifică, tonifică și luminează pielea. Efect anti-strălucire : pielea mai puțin grasă!”

...Citește mai multe

Valentina, România

Verificat

”Reduce impuritățile, elimină luciul pielii și tonifiază. Folosită în mod regulat (1-3 ori pe săptămână) vei observa că masca de față cu argilă K-WOW de la tummytox reduce impuritățile, elimină luciul pielii și tonifiază. Este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.”

...Citește mai multe

Iulia, România

Verificat

De la un sezon la altul, tenul meu își face de cap. Mi-a luat foarte mult timp să îmi înțeleg tenul și să îi ofer ce trebuie în momentele sale de slăbiciune. Așa am ajuns la masca K-WOW. Având îngrediente 100% naturale, nu am stat prea mult pe gânduri. A fost dragoste la prima aplicare, pielea mea îi este profund recunoscătoare, grație argilei albe caolin, ingredientul de bază al acestei măști.

...Citește mai multe

Ilaria, Italia

Verificat

Chiar și în vacanță încerc să-mi aloc cel puțin 10 minute pe zi pentru a-mi îngriji pielea. De aproximativ o lună folosesc masca de față din argilă caolin și hectorit K-WOW de 1-3 ori pe săptămână. Îmi place foarte mult efectul pe care îl dă, lăsând pielea moale și mătăsoasă și curățându-l profund, este perfect și pentru fetele ca mine care au pielea foarte delicată. Ilaria, Italia

...Citește mai multe

Katarina, Slovacia

Verificat

Recomand cu drag, îl testez de peste o lună acum și sunt foarte mulțumită de ea.

...Citește mai multe