Mesaje cu drag pentru #TummyTox

Fetele TummyTox nu se compară cu alte fete. 
Ne iubim pe noi înșine și astfel putem aprecia și iubi și pe ceilalți.

TummyTox are peste 700.000 de cliente mulțumite în întreaga lume. Și fetele Tummy Tox adoră să își arate rezultatele, pentru a le ajuta și pe celelalte fete să obțină rezultate fantastice!

Elisabete, Portugalia

Verificat

Am observat o mare schimbare după 3 zile - am fost surprinsă! Energia a crescut, ceea ce a fost o mare motivație pentru a continua. Am folosit pachetul Transformare Totală și am slăbit 8* kg într-o lună!

...Citește mai multe

Tereza, Cehia

Verificat

După o săptămână în care am urmat o dietă nu foarte strictă am slăbit aproape 1 kilogram! Greutatea a scăzut rapid având în vedere că ținusem înainte și o dietă timp de o lună și nu reușisem să scad niciun gram, așadar asta chiar a fost o surpriză. M-a motivat să continui și să îmi doresc să slăbesc mai mult...și de asemenea să mai încerc și alte produse. Deja am încercat multe și de fiecare dată am fost mulțumită și fericită să le refolosesc!

...Citește mai multe

Nikita, Regatul Unit

Verificat

Acest produs are beneficii uimitoare și gust de căpșune! Îl ador.

...Citește mai multe

Bruna, Portugalia

Verificat

Aceste capsule de magneziu sunt perfecte pentru creșterea energiei și eliminarea balonării! Le-am folosit pentru că mă ajută cu durerile de după antrenament, menține nivelul de energie ridicat, pe lângă faptul că îmbunătățește digestia, ajută și la combaterea stresului!!! Multe beneficii în doar o singură capsulă pe zi! ❤️

...Citește mai multe

Alice, Franța

Verificat

Îndeplinirea rezoluțiilor din acest an este atât de ușoară cu ceaiurile TummyTox!!! Daily Kick Tea îi dă metabolismului meu un impuls grozav în timpul zilei, iar Sleep Tight Tea mă ajută să mă relaxez noaptea ☕️.

...Citește mai multe

Cosmina, România

Verificat

”Îmi place faptul că masca se usucă pe ten aproape imediat după aplicarea ei. Sper ca în timp porii mei să devină din ce în ce mai mici , și mai sper că nu vor mai fi înfundați cu impurități!”

...Citește mai multe

Alina, România

Verificat

”Curăță în profunzime fața! Noua mască de față a celor de la tummytoxrom devine favorita mea! Am aplicat-o zilele trecute și am rămas chiar uimită de efect! Curăță în profunzime fața, lăsând pielea curată și mătăsoasă! Chiar este K-WOW!”

...Citește mai multe

Leti, România

Verificat

”Tenul meu m-a certat zilele trecute...
- Bine Leti... ai un stil de viață sănătos, dar o detoxiere a mea pe când? Îmi pui toate cremele de parcă aș fi un cuier, chiar nu ți-e milă de mine?
- Nu am știut că suferi. Iartă-mă, te rog! Am și pentru tine un produs care să te detoxifice. Da, ai auzit bine, pe lângă faptul că te vor ajuta la detoxifiere, îți va curăța și impuritățile, te vor tonifia și îți va oferi luminozitate. Este o mască 4 în1. Dar știi cum se numește? K-WOW, asta ca să știi ce wow vei fi!
- Leti, îmi place ce mi-ai zis. Ia pune-o tu frumos pe mine!
- Asta voi face pentru o vreme îndelungată. Te vei împrieteni cu doamna K-WOW.
- Leti, știam că nu mă vei dezamăgi!”

...Citește mai multe