Mesaje cu drag pentru #TummyTox

Fetele TummyTox nu se compară cu alte fete. 
Ne iubim pe noi înșine și astfel putem aprecia și iubi și pe ceilalți.

TummyTox are peste 700.000 de cliente mulțumite în întreaga lume. Și fetele Tummy Tox adoră să își arate rezultatele, pentru a le ajuta și pe celelalte fete să obțină rezultate fantastice!

image

Leti, România

Verificat

”Tenul meu m-a certat zilele trecute...
- Bine Leti... ai un stil de viață sănătos, dar o detoxiere a mea pe când? Îmi pui toate cremele de parcă aș fi un cuier, chiar nu ți-e milă de mine?
- Nu am știut că suferi. Iartă-mă, te rog! Am și pentru tine un produs care să te detoxifice. Da, ai auzit bine, pe lângă faptul că te vor ajuta la detoxifiere, îți va curăța și impuritățile, te vor tonifia și îți va oferi luminozitate. Este o mască 4 în1. Dar știi cum se numește? K-WOW, asta ca să știi ce wow vei fi!
- Leti, îmi place ce mi-ai zis. Ia pune-o tu frumos pe mine!
- Asta voi face pentru o vreme îndelungată. Te vei împrieteni cu doamna K-WOW.
- Leti, știam că nu mă vei dezamăgi!”

...Citește mai multe

image

Gabriela, România

Verificat

”Închide porii. Acțiune 4 în 1 : curăță profund, detoxifică, tonifică și luminează pielea. Efect anti-strălucire : pielea mai puțin grasă!”

...Citește mai multe

image

Valentina, România

Verificat

”Reduce impuritățile, elimină luciul pielii și tonifiază. Folosită în mod regulat (1-3 ori pe săptămână) vei observa că masca de față cu argilă K-WOW de la tummytox reduce impuritățile, elimină luciul pielii și tonifiază. Este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.”

...Citește mai multe

image

Iulia, România

Verificat

De la un sezon la altul, tenul meu își face de cap. Mi-a luat foarte mult timp să îmi înțeleg tenul și să îi ofer ce trebuie în momentele sale de slăbiciune. Așa am ajuns la masca K-WOW. Având îngrediente 100% naturale, nu am stat prea mult pe gânduri. A fost dragoste la prima aplicare, pielea mea îi este profund recunoscătoare, grație argilei albe caolin, ingredientul de bază al acestei măști.

...Citește mai multe

image

Ilaria, Italia

Verificat

Chiar și în vacanță încerc să-mi aloc cel puțin 10 minute pe zi pentru a-mi îngriji pielea. De aproximativ o lună folosesc masca de față din argilă caolin și hectorit K-WOW de 1-3 ori pe săptămână. Îmi place foarte mult efectul pe care îl dă, lăsând pielea moale și mătăsoasă și curățându-l profund, este perfect și pentru fetele ca mine care au pielea foarte delicată. Ilaria, Italia

...Citește mai multe

image

Katarina, Slovacia

Verificat

Recomand cu drag, îl testez de peste o lună acum și sunt foarte mulțumită de ea.

...Citește mai multe

image

Leti, România

Verificat

Din categoria fără filtre și make-up, se ia o porție de apă micelară care:
1. Îndepărtează machiajul
2. Curăță impuritățile
3. Reîmprospătează tenul Apa micelară are în compoziție 3 ingrediente benefice tenului: extract de ceai verde, vitamina E și extract de lămâie. Pentru tenul meu, și-a făcut treaba, nu s-au luat la bătaie.

...Citește mai multe

image

Melissa, Italia

Verificat

Apa micelară cu adevărat excelentă: foarte delicată pe piele și îndepărtează machiajul chiar de la primul strat

...Citește mai multe