TUMMYTOX blogs.

Te strâng jeanșii? Probioticele te pot ajuta!

Știai că probioticele pot ajuta și la modelarea corpului? Pe lângă faptul că mențin sănătatea burticii și a întregului corp, sunt și un excelent ajutor pentru slăbire atunci când vrei să intri din nou în jeanșii preferați. 

Get back into your jeans with probiotics

Pentru că există o legătură importantă între sănătatea intestinală și o greutate sănătoasă. Continuă să citești dacă ești interesată să slăbești în mod natural și echilibrat! 

Iată cum pot ajuta probioticele la eliminarea grăsimii abdominale  

Intestinul este căminul a mii de miliarde de microorganisme și, deși nu pare prea plăcut, este de fapt așa cum ar trebui. Există doar o singură problemă. Aceste bacterii trebuie să fie în echilibru pentru sănătatea generală, ceea ce include și controlul greutății

Să explicăm. 

Ca în orice, și intestinul are personaje bune și rele. Și ce se întâmplă dacă înving cele rele? Deoarece personajele rele în cauză sunt bacteriile intestinale nocive, acest lucru duce la un dezechilibru intestinal care determină o digestie deficitară și creșterea în greutate. 

Pentru că bacteriile intestinale bune și rele influențează totul în organism, de la sistemul imunitar până la modul în care se digeră alimentele. Așadar, dacă îți este greu să reduci grăsimea din zona abdominală, s-ar putea să fie din cauza bacteriilor rele care au pus stăpânire pe intestinul tău.

Probabil că acum te întrebi: "Cum recuperez bacteriile bune?"

Aici intervin probioticele. Probioticele sunt doar un alt cuvânt pentru bacteriile benefice din intestin și s-a demonstrat că acestea readuc echilibrul intestinal și ajută la slăbire.

Iată cum! 

  1. Probioticele împiedică absorbția grăsimilor alimentare în intestin. Acest lucru înseamnă că organismul elimină în schimb grăsimea respectivă (și caloriile!). 
  2. Acestea previn acumularea de grăsime prin creșterea nivelului de proteine care reglează grăsimile, aflate în legătură directă cu reducerea depozitării grăsimilor. 
  3. Stimulează arderea grăsimilor și accelerează slăbirea prin îmbunătățirea metabolismului (cât de eficient transformă organismul alimentele în energie). 
  4. Blochează pofta de mâncare, ajutând la eliberarea hormonilor care suprimă apetitul.

Singurul probiotic care reduce burta 

Dar există o mulțime de formule probiotice... Cum o alegi pe cea care te va ajuta cu siguranță să elimini grăsimea abdominală? 

Ceea ce ar trebui să căutați sunt tulpinile probiotice. Asemeni alegerii nuanței potrivite de ruj, alegerea tulpinii probiotice potrivite poate face diferența în ceea ce privește felul în care arăți și te simți. 

Din fericire, oamenii de știință au lucrat din greu la studierea diferitelor tulpini și a beneficiilor acestora. Așa au dovedit că tulpina bacteriană numită Lactobacillus plantarum face minuni pentru modelarea corpului. 

În special, vizează acea grăsime abdominală încăpățânată care face ca jeanșii să fie greu de închis. Imaginează-ți că pierzi 4* cm din jurul taliei doar adăugând acest probiotic în dieta ta. Sau, mai bine... Imaginează-ți să te simți din nou confortabil în acei jeanși! 

Acum, acest probiotic poate fi singurul jucător, dar pentru a străluci cu adevărat, are nevoie de o hrană bună. 

Hrana bună este reprezentată de prebiotice. Acestea sunt un tip special de fibre de care bacteriile benefice au nevoie pentru a se dezvolta și a învinge bacteriile rele. 

Un alt lucru pe care trebuie să îl căutați în alegerea probioticelor potrivite este calitatea și stabilitatea acestora. 

Probioticele sunt foarte delicate, iar drumul spre intestin nu este cu adevărat sigur pentru ele atunci când nu sunt suficient de puternice. Verifică dacă formula probioticului conține numele tulpinii cu numere și litere, ceea ce înseamnă că are proprietăți specifice. 

De exemplu, tulpina probiotică Lactobacillus plantarum IMC 510® este garantată a supraviețui parcursului prin sistemul digestiv până la intestin, unde poate susține pe deplin slăbirea. 

Probabil că abia aștepți să afli unde poți găsi această tulpină, dar, din fericire, nu o vom ține în secret... 

Intră ușor în jeanșii tăi - cu Flatten That Tummy  

Cu ajutorul tulpinii probiotice pentru slăbire Lactobacillus plantarum IMC 510®, Flatten That Tummy poate modela corpul și arde acea grăsime abdominală enervantă care te face să simți jeanșii strâmți și incomozi. 

Pentru a spori proprietățile probiotice, această formulă include și inulină. Este un ingredient bogat în fibre care maximizează abilitatea de slăbire a bacteriilor intestinale bune.  

Și pentru că înțelegem perfect dorința ta de a încăpea din nou în jeanși, am adăugat extract de ceai verde pentru arderea maximă a grăsimilor. Astfel, atât abdomenul cât și restul corpului vor conlucra pentru o talie mai subțire. 

Este adevărat, Flatten That Tummy este un adevărat superstar, deja adorat de mii de fete. De ce? Pentru că le face să se simtă extraordinar în timp ce își etalează ținuta preferată!  

Încearcă Flatten That Tummy la un preț special și alătură-te comunității femeilor încrezătoare

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. 

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-25%
Preț special 79,99  RON Preț obișnuit 106,88  RON As low as 71,99  RON
Vezi produsul