Supliment probiotic pentru abdomen plat

Flatten That Tummy: probiotic pentru un abdomen plat

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Contents: 1x Flatten That Tummy: probiotic pentru un abdomen plat 30 capsules/30 zile

-13%

Fără gluten

Fără OMG

Fără lactoză

Vegan

Fabricat în UE

Fără gluten

Fără OMG

Fără lactoză

Vegan

Fabricat în UE

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Supliment probiotic pentru abdomen plat

Flatten That Tummy: probiotic pentru un abdomen plat

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Un intestin sănătos înseamnă o slăbire mai ușoară! Iată soluția noastră inovatoare 2-în-1 pentru abdomen plat: o combinație puternică de probiotic pentru slăbire și extract de ceai verde pentru arderea grăsimilor, care ajută la îndeplinirea mai rapidă a obiectivelor de slăbire! 

  • Accelerează digestia, susține tractul gastrointestinal și stimulează topirea grăsimilor 
  • Cu efect probiotic susținut clinic 
  • Conține tulpina patentată Lactobacillus plantarum IMC 510® cu 15 miliarde de UFC per capsulă 
  • Utilizatorii au slăbit 3,4* kg, au scăzut cu 4,3* cm în circumferința taliei și și-au redus IMC-ul cu 1,15* 
  • Îmbunătățirea semnificativă a funcției intestinale, mai puține balonări și o creștere a calității vieții cu doar 1 capsulă pe zi 
  • 15 ani de expertiză în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare 

TummyTox are peste 800.000 de utilizatori mulțumiți în toată Europa!  

Contents: 1x Flatten That Tummy: probiotic pentru un abdomen plat 30 capsules/30 zile

Selectează cantitatea dorită

1x 129,00  RON / bucată
Alegere de top
2x 99,00  RON / bucată
3x 89,00  RON / bucată

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 103,20  RON)

Cea mai avantajoasă ofertă

31% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 149,00  RON
Loading...
în stoc
SKU
140218
4.50 50

Descrierea produsului

Combinația absolută pentru un abdomen plat! 

Această formulă puternică și revoluționară conține Lactobacillus plantarum IMC 510® cu 15 miliarde CFU. Această tulpină probiotică a fost selectată în mod special datorită capacității sale dovedite clinic de a susține pierderea în greutate!

De asemenea, am adăugat extract de ceai verde, super ingredientul care arde grăsimile! Acesta poate avea un rol esențial în menținerea greutății și totodată susține metabolismul. 

Această combinație unică face ca suplimentul nostru să fie o completare perfectă în orice program de pierdere în greutate, pentru a ajuta la obținerea acelui abdomen plat și la atingerea obiectivelor mai rapid și mai eficient. 

Susține sănătatea intestinală și atinge-ți cu ușurință obiectivele de slăbire!

Cercetările au arătat că structura microbiotei noastre intestinale poate avea un impact semnificativ asupra greutății și sănătății generale. Bacteriile care se pot dezvolta mai rapid, precum Lactobacillus plantarum, sunt mai eficiente în extragerea nutrienților din alimente, afectând direct structura corpului nostru. 

Tulpina Lactobacillus plantarum din suplimentul nostru a fost aleasă special pentru capacitatea sa de a susține slăbirea prin stimularea dezvoltării bacteriilor intestinale benefice.  

În plus, Lactobacillus plantarum IMC 510® este o tulpină probiotică foarte stabilă cu un profil de siguranță ridicat și rată de supraviețuire ridicată în tractul gastrointestinal. Ceea ce înseamnă că poate oferi cu adevărat beneficiile pe care le promite!

image

Tot ce are mai bun natura, îmbunătățit de știință!

În afară de tulpina probiotică super-eficientă și de extractul de ceai verde, am completat această formulă pentru un abdomen plat cu ingrediente de susținere remarcabile.

Cicoarea contribuie la o digestie ușoară datorită conținutului său ridicat de fibre. De asemenea, este bogată în inulină, o fibră cu care bacteriile benefice din intestin adoră să se hrănească. Din același motiv, am inclus o formă brevetată de inulină ultrasolubilă, Orafti® HIS.

Ultimele elemente esențiale din gama noastră sunt vitaminele B5 și B6. Ambele ne pot ajuta să transformăm eficient alimentele în energie și să ne simțim mai puțin obosiți.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Informații nutriționale

Ingrediente active

Flatten That Tummy

Conținut (1 unitate)30 de capsule
Doza zilnică1 capsulă
Cantitate netă (1 unitate)21,6 g

Ingredienteîn 1 capsulă%VNR*
Extract de frunze de ceai verde 230 mg** 
- Polifenoli225 mg** 
- Catechine138 mg ** 
- EGCG  115 mg** 
- Cafeină ≤ 2,3 mg** 
Lactobacillus plantarum IMC 510® 150 mg 15x109 UFC*** ** 
** 
Orafti® HSI [Zichorienpulver] 100 mg**
- Inulină88 mg**
Extract de cicoare90 mg ** 
- Inulină18 mg
Acid pantotenic (Vitamina B5) 6 mg 100 
Piridoxal 5'-fosfat (Vitamina B6) 1,4 mg 100 
*VNR = valoarea de referință a nutrienților |
** = valoarea nutritivă de referință nu este disponibilă
***UFC = unitate formatoare de colonii  

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă):

extract de frunze de ceai verde [Camellia sinensis (L.) Kuntze] cu 98% polifenoli, 60% catechine, 50% EGCG și ≤ 1% cafeină 230 mg (polifenoli 225 mg, catechine 138 mg, EGCG 115 mg, cafeină ≤ 2. 3 mg); Lactobacillus plantarum IMC 510 IMC 510 150 mg (150 mg 15x109 UFC*** ); învelișul capsulei (structură): hipromeloză, pectină; Orafti® HSI [cicoare (Cichorium intybus L. ) pulbere de rădăcină cu 88% inulină] 100 mg (inulină 88 mg); extract de rădăcină de cicoare (Cichorium intybus L.) cu 20% inulină 90 mg (inulină 18 mg); agent de încărcare: amidon de porumb; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, celuloză; D-pantotenat, calciu (acid pantotenic 6 mg - 100% VNR*); piridoxal 5'-fosfat (vitamina B6 1,4 mg - 100% VNR*).  

*VNR = valoare nutritivă de referință   

***UFC = unitate formatoare de colonii 

UTILIZARE

Consumul zilnic recomandat este de 1 capsulă cu un pahar cu apă după masă.

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau dacă folosești medicamente, consultă medicul înainte de utilizare. Acest produs nu trebuie consumat de femeile însărcinate sau care alăptează, de copiii cu vârsta sub 18 ani sau în cazul în care consumă în aceeași zi alte produse care conțin ceai verde. A nu se consuma o cantitate zilnică de 800 mg de (-)-epigallocatechin-3-galatină sau mai mult. Nu se consumă pe stomacul gol. Nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Din cauza variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active, culoarea, gustul și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității și eficacității generale a produsului. 

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc întunecos și uscat, la temperaturi de până la 25 °C. 

Rezultate pe care le vei adora, susținute de studii!  

Participanții la un studiu de 90 de zile:

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.

image

GARANȚIA RETURNĂRII BANILOR ÎN 30 DE ZILE 

image

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI DE PESTE 149 RON

image

E-BOOK GRATUIT 

image

LIVRARE ÎN 3-5 ZILE LUCRĂTOARE 

Întrebări frecvente

image

De ce este superior suplimentul nostru probiotic? 

Spre deosebire de multe produse probiotice, noi folosim subtipuri sau tulpini specifice de bacterii, nu cele generice. Cum îți poți da seama care sunt? Numerele și/sau literele trebuie să urmeze întotdeauna numele tulpinii.  

De asemenea, folosim cantități eficiente din aceste tulpini, susținute de studii clinice și ne asigurăm că probioticele noastre sunt foarte stabile în timpul depozitării și au rate de supraviețuire ridicate în timpul trecerii lor în intestin. 

Cui recomandăm acest produs?

Pentru persoanele care încearcă să slăbească, să obțină un abdomen plat, să stimuleze arderea grăsimilor, să sprijine funcția intestinală și să îmbunătățească starea generală!  

De ce este benefic consumul pe termen lung?

Ca orice altceva, lucrurile bune vin la cei care așteaptă. Consecvența este esențială dacă dorești să vezi rezultate de lungă durată. Recomandăm utilizarea acestui produs timp de cel puțin 3 luni, dar este complet sigură utilizarea lui pe termen nelimitat. 

**Surse:  

Coman, M. M., Verdenelli, M. C., Silvi, S., Amadei, A., Salvesi, C., Cifani, C., Di Bonaventura, M. V. M., & Miorelli, L. (2022, July 7). Effects of probiotic Lactiplantibacillus plantarum IMC 510 supplementation on metabolic factors in otherwise healthy overweight and obese individuals. Applied Microbiology International. Retrieved January 27, 2023, from https://journals.asm.org/doi/10.1128/mSystems.00964-21

Diener, C., Qin, S., Gibbons, S. M., Hood, L., Price, N. D., Magis, A. T., Lovejoy, J. C., Tang, L., Patwardhan, S., & Zhou, Y. (2021, September 14). Baseline Gut Metagenomic functional gene signature associated with variable weight loss responses following a healthy lifestyle intervention in humans. mSystems. Retrieved January 27, 2023, from https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34519531/

Produse complementare

 

Short Description - Tab

Combinația absolută pentru un abdomen plat! 

Această formulă puternică și revoluționară conține Lactobacillus plantarum IMC 510® cu 15 miliarde CFU. Această tulpină probiotică a fost selectată în mod special datorită capacității sale dovedite clinic de a susține pierderea în greutate!

De asemenea, am adăugat extract de ceai verde, super ingredientul care arde grăsimile! Acesta poate avea un rol esențial în menținerea greutății și totodată susține metabolismul. 

Această combinație unică face ca suplimentul nostru să fie o completare perfectă în orice program de pierdere în greutate, pentru a ajuta la obținerea acelui abdomen plat și la atingerea obiectivelor mai rapid și mai eficient. 

Susține sănătatea intestinală și atinge-ți cu ușurință obiectivele de slăbire!

Cercetările au arătat că structura microbiotei noastre intestinale poate avea un impact semnificativ asupra greutății și sănătății generale. Bacteriile care se pot dezvolta mai rapid, precum Lactobacillus plantarum, sunt mai eficiente în extragerea nutrienților din alimente, afectând direct structura corpului nostru. 

Tulpina Lactobacillus plantarum din suplimentul nostru a fost aleasă special pentru capacitatea sa de a susține slăbirea prin stimularea dezvoltării bacteriilor intestinale benefice.  

În plus, Lactobacillus plantarum IMC 510® este o tulpină probiotică foarte stabilă cu un profil de siguranță ridicat și rată de supraviețuire ridicată în tractul gastrointestinal. Ceea ce înseamnă că poate oferi cu adevărat beneficiile pe care le promite!

image

Tot ce are mai bun natura, îmbunătățit de știință!

În afară de tulpina probiotică super-eficientă și de extractul de ceai verde, am completat această formulă pentru un abdomen plat cu ingrediente de susținere remarcabile.

Cicoarea contribuie la o digestie ușoară datorită conținutului său ridicat de fibre. De asemenea, este bogată în inulină, o fibră cu care bacteriile benefice din intestin adoră să se hrănească. Din același motiv, am inclus o formă brevetată de inulină ultrasolubilă, Orafti® HIS.

Ultimele elemente esențiale din gama noastră sunt vitaminele B5 și B6. Ambele ne pot ajuta să transformăm eficient alimentele în energie și să ne simțim mai puțin obosiți.