TUMMYTOX blogs.

Ema: "Am slăbit aproape 2* kg în doar 15* zile!"

Emma este specialist în social media la TummyTox. Ea a vrut să împărtășească experiența ei utilizând produsele TummyTox.

Citește mai multe

Petra: "Am slăbit foarte mult cu TummyTox."

Citește mai departe pentru a afla mai multe despre rezultatele uimitoare obținute de Petra cu TummyTox. Pachetul Complete Beach Body este perfect pentru cel mai bun început în slăbit!

Citește mai multe

Elisabete: “Nu mai rețin apă, ceea ce m-a ajutat foarte mult”

Citește despre rezultatele uimitoare obținute de Elisabete cu TummyTox. Pachetul eficient Transformare Totală stimulează nivelul de energie și pierderea în greutate.

Citește mai multe

Milena: “În sfârșit am reușit să slăbesc mult”

Milena a slăbit în sfârșit și a eliminat retenția de apă cu acest pachet TummyTox și are în sfârșit energia necesară pentru a fi mai activă cu fiica ei.

Citește mai multe

Detox după Paște

Se știe că dietele prea stricte nu dau roade și că această abordare duce, pe termen lung, la efecte opuse celor dorite. După Paște, în loc să te pedepsești inutil, tot ce trebuie să faci este să adopți câteva bune obiceiuri de detoxifiere.

Citește mai multe

Helena: "Mi-am redus circumferința abdomenului cu 3,5* cm. Și țineți cont de faptul că nu fac exerciții fizice!"

Transformarea te așteaptă! La fel ca Helena, poți porni într-o călătorie pentru a găsi iubirea de sine și o sănătate mai bună cu produsele TummyTox și Pachetul Transformare Totală.

Citește mai multe

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul