TUMMYTOX blogs.

Petra: "Am slăbit foarte mult cu TummyTox."

Faceți cunoștință cu Petra, o tânără care lucrează ca operator în producție. Întotdeauna a fost o fire sportivă, dar a avut totuși unele probleme în a-și menține greutatea. Pentru că nu obținea rezultatele pe care și le dorea, a descoperit TummyTox și a decis să-l încerce.

Află mai multe despre rezultatele ei uimitoare!

image

"Bună, numele meu este Petra. Am 26 de ani. Lucrez ca operator în producție și aș descrie tipul meu de corp ca fiind sportiv. Înainte de a începe să folosesc produsele TummyTox, mă simțeam stresată și nemulțumită de mine însămi."

“Am observat o schimbare în 14* zile!"

Pentru că nu a văzut rezultatele pe care le aștepta, Petra a decis să încerce Pachetul Transformare Totală. Cu TummyTox, a observat primele rezultate după doar 14* zile și a știut că trebuie să încerce și alte produse TummyTox...

"Am început să folosesc mai întâi Pachetul Transformare Totală și mai târziu am adăugat duo-ul de ceaiuri de zi și de noapte, Tummyccino și Multivitamin Gummies."

"Acum beau ceaiurile de mai bine de un an. Dar am observat prima dată o schimbare după doar 14* zile. Starea mea de spirit s-a îmbunătățit și m-am simțit mai puțin stresată. M-am simțit mai sănătoasă și am observat o schimbare generală în bine. Mă simt minunat și plină de energie."

image

Petra este mai mult decât mulțumită de experiența ei TummyTox.

"Am descoperit TummyTox datorită unei reclame pe Facebook. Am decis să încerc aceste produse pentru că dieta în sine nu funcționa pentru mine și mă bucur că am făcut-o!"

"Acum, în timpul meu liber, îmi place să fac plimbări lungi, să fac exerciții fizice și să beau o cafea cu prietenii mei."

“Am slăbit în total 15* kg."

2 ani mai târziu, nu ar fi crezut niciodată că va ajunge unde este acum și este în continuare un client TummyTox fericit: "Am început această aventură de a slăbi acum 2 ani și am pierdut în total 15* kg."

Când a probat din nou o pereche de jeanși vechi, a fost uimită: "Am fost foarte surprinsă când mi-am dat seama că vechii mei jeanși practic alunecau de pe mine. Mă simt mult mai relaxată, mai fericită și mereu zâmbitoare."

Pachetul perfect pentru cel mai bun început!

Pachetul Transformare Totală are tot ce ai nevoie pentru a obține corpul la care ai visat întotdeauna!

Conținând 4 dintre cele mai bune suplimente ale noastre, te va ajuta să ajungi în cea mai bună formă a ta:

  • Scade pofta de mâncare și senzația de foame
  • Detoxifică organismul
  • Stimulează arderea grăsimilor
  • Împiedică formarea de noi grăsimi
  • Construiește și tonifică mușchii

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-53%
Preț special 124,00  RON Preț obișnuit 265,00  RON
Vezi produsul
CAFEA CARE ARDE GRĂSIMEA
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 214,00  RON
Vezi produsul
FRUMUSEȚE / SĂNĂTATE
-50%
Preț special 128,00  RON Preț obișnuit 256,00  RON
Vezi produsul