TUMMYTOX blogs.

Sarita: "Aceste produse mi-au schimbat viața"

Sarita are 29 de ani și este îngrijitoare de bătrâni, iar în timpul liber îi place să se plimbe, să alerge și să facă Zumba. Este zveltă, dar spune că greutatea ei a fluctuat mereu. După doar câteva luni de utilizare a produselor TummyTox, a reușit să slăbească și acum se simte mult mai bine în pielea ei.

image

Citește în continuare pentru a afla cum a reușit!

“Am simțit un pic de nesiguranță. [...] Progresul a fost foarte lent."

Lupta cu kilogramele a afectat modul în care Sarita se simțea în pielea ei: "Mă simțeam puțin nesigură și îmi lipsea voința de a face ceva."

“Am încercat să slăbesc din septembrie 2021. La acea vreme foloseam niște produse substitut pentru înlocuirea alimentelor de la alte firme, dar progresul a fost foarte lent."

A văzut o reclamă la TummyTox pe Facebook și a decis să încerce produsele noastre: "Produsele păreau ușor de folosit, iar recenziile păreau bune!"

Știai că..?

• Ritmul în care reușim să slăbim depinde de ritmul metabolismului nostru.1

• Pe măsură ce slăbim, metabolismul încetinește, pentru că avem mai puțină greutate corporală de susținut. Putem evita acest lucru prin schimbarea dietei și prin exerciții fizice.

• Produsele TummyTox pot ajuta la stimularea metabolismului, astfel încât să putem slăbi în mod sustenabil, fără a ne restricționa prea mult dieta. 

“Am mai multă energie”

“Am cumpărat pachetul Perfect Detox. Primele produse pe care le-am încercat au fost Daily Kick Tea, Sleep Tight Tea și Draining Drink. În a treia* zi, am observat deja că eram mai puțin balonată."

“Produsele m-au ajutat să elimin excesul de apă și apoi am slăbit mai ușor. Dar cea mai semnificativă schimbare este că am mai multă energie. Produsele mele preferate sunt Collagen Drink și Tummyccino."

Știai că..?

Te simți lipsit de energie în timp ce încerci să slăbești? Dacă abordăm pierderea în greutate sărind peste mese în loc să le înlocuim cu alternative mai sănătoase, s-ar putea să ne privăm corpul de combustibilul de care are nevoie. Prepară gustări sănătoase pentru atunci când ai nevoie (fructe, nuci, batoane de cereale cu conținut scăzut de grăsimi).2 Din fericire, multe dintre suplimentele noastre sunt concepute și pentru a stimula nivelul de energie! 


“Am slăbit 8* kg până acum într-un mod simplu și practic"

Sarita este entuziasmată de rezultatele pe care le-a obținut cu produsele TummyTox: "Aceste produse mi-au schimbat viața, sunt mai relaxată și mai vioaie acum."

“De când folosesc aceste produse, am slăbit 8* kg într-un mod simplu și practic."

“Acum am mai multă energie pentru a face exerciții fizice, iar partea bună este că nu mă simt niciodată înfometată. Pot să am o dietă normală și sănătoasă."

image

“Cei din jurul meu au observat schimbările"

Sarita a primit mai multe complimente în ultima vreme: "Cei din jurul meu au observat schimbările, mai ales la nivelul șoldurilor."

“Sunt mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut într-un timp atât de scurt - slăbirea, îmbunătățirea pielii, a părului și a unghiilor au făcut o mare diferență."

Mesajul ei final? "Pot să confirm că aceste produse sunt bune, aveți nevoie doar de puțină stimulare și de mai multă disciplină."

“Mă simt mult mai bine în corpul meu acum!" 

“Produsele TummyTox m-au ajutat să-mi controlez foamea, să-mi detoxifiez organismul și să-mi îmbunătățesc nivelul de energie."

Mă simt mult mai bine în corpul meu, deși mai am și alte obiective pe care vreau să le îndeplinesc. Acum vreau să lucrez la masa musculară și să îmi tonifiez mai mult corpul."

Pachetul complet de slăbire

Pachetul Perfect Detox include toate bestseller-urile noastre de detoxifiere și ardere a grăsimilor!

  • Pasul 1: Detoxifierea organismului, curățarea ficatului și, ca atare, arderea grăsimilor mai eficientă.
  • Pasul 2: Accelerează ritmul și privește cum se topesc kilogramele în plus

Drept cadou, oferim GRATUIT o cutie de Collagen Drink - pentru unghii, păr și piele mai sănătoase!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Surse:

1 Liz Weinandy MPH, R. D. N. (2018, January 8). How to lose weight without slowing down your metabolism: Ohio State Health & Discovery. Ohio State Health and Discovery. Retrieved May 25, 2022, from https://health.osu.edu/wellness/exercise-and-nutrition/how-to-lose-weight-without-tanking-your-metabolism#:~:text=As%20we%20drop%20the%20weight,less%20body%20weight%20to%20support

2 Lawrence, J. (n.d.). Energy-boosting foods for diet fatigue. WebMD. Retrieved May 25, 2022, from https://www.webmd.com/diet/features/overcoming-dieting-slumps