TUMMYTOX blogs.

Ema: "Am slăbit aproape 2* kg în doar 15* zile!"

"Mă numesc Ema și sunt specialist în social media pentru TummyTox! Cea mai mare parte a timpului meu liber o petrec plimbându-mă cu câinele meu, făcând drumeții sau mergând pe bicicletă. De asemenea, fac yoga în fiecare zi și fac exerciții fizice în mod regulat. Din cauza tipului meu de corp și a jobului meu, încerc să petrec cât mai mult timp posibil mișcându-mă sau fiind activă. Dar, bineînțeles, nu mă deranjează să mă relaxez cu o carte bună sau un serial TV! Astăzi am vrut să împărtășesc experiența mea personală cupropriul meu corp și cu TummyTox."

image

"Să scap de kilogramele în plus a devenit din ce în ce mai dificil."

"În anumite perioade, eram fie prea slabă, fie prea balonată și umflată. Greutatea mea a fluctuat întotdeauna din cauza stresului, dar de obicei s-a stabilizat în jurul aceleiași valori pe cântar."

"În cele din urmă, să scap de kilogramele în plus a devenit din ce în ce mai dificil. Corpul meu s-a schimbat. De aceea, am început să acord din ce în ce mai multă atenție la ceea ce mănânc și la cât de mult mă mișc, deoarece gestionarea greutățiimele nu mai este la fel de ușoară ca înainte."

"Mi-am dat seama că greutatea mea contează pentru mine mult mai mult decât credeam."

În trecut, corpul meu nu a însemnat prea mult pentru mine - nici cum arăta, nici dacă era considerat "sănătos". Nu mă concentram asupra lui pentru că simțeam că nu trebuie să o fac."

"Dar apoi mi-am dat seama că greutatea mea conta pentru mine mult mai mult decât credeam. Nu mă simțeam grozav atunci când forma sau dimensiunile corpului meu nu corespundeau așteptărilor mele. Încă mai simt suișurile și coborâșurile dispoziției și ale încrederii în mine ori de câte ori arăt puțin umflată sau mă îngraș cu câteva kilograme. De asemenea, afectează și modul în care mă îmbrac."

"Bineînțeles, TummyTox a fost prima mea alegere, pentru că știu cu ce lucrez."

Aceste produse sunt complet naturale și acoperă într-adevăr tot ceea ce ai putea avea nevoie - așa că am putut alege exact ceea ce corpul meu avea nevoie. Acum, folosesc produsele TummyTox tot timpul și le ador! Fără gluten, fără lactoză și vegane?! Poftim, alege doar ceea ce ai nevoie Ema. :)"

Misiune: Rezoluții de Anul Nou!

“Rezoluția din acest an a fost foarte necesară, așa că, de la sfârșitul lunii ianuarie, am început să folosesc pachetul Burn it Out. Trioul de băuturi super-eficiente: Draining Drink, Fat Burner Drink și Night Burner Drink. Acesta a fost programul de 15 zile care m-a ajutat să scap de apa reținută și de toxine, de care corpul meu era plin după sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou. De asemenea, m-a ajutat să ard mai repede grăsimile în timp ce făceam exerciții fizice și să dorm mai bine, permițându-i organismului meu să se regenereze corespunzător."

"Am simțit efectele imediat"

“Cu băuturaFat Burner am simțit imediat efectele, pentru că atunci când am făcut exerciții am putut să le fac mai mult timp, am fost mai rapidă și mai eficientă. Chiar m-am simțit entuziasmată și plină de energie pe măsură ce temperatura corpului meu creștea, este grozav!"

image

"Băutura Draining Drink și băutura Night Burner au redus în câteva zile umflăturile din burtă și din partea superioară a corpului. După programul de 15 zile, nu mă mai simțeam balonată și nici nu mai aveam burta umflată și acea senzație de greutate. Pielea mea arată mai bine și mușchii mei mai bine definiți - chiar și somnul și schimbările de dispoziție s-au îmbunătățit. Am slăbit aproape 2* kg! A fost, ca să fiu sinceră, un pic surprinzător chiar și pentru mine, modul în care aceste produse au oferit cu adevărat rezultatele pe care le-au promis!"

"Totul este posibil"

"Îmi iubesc corpul, chiar și cu toate defectele sale! Îmi oferă spațiul necesar pentru a îmbunătăți în mod constant ceva! Dacă ai motivația și instrumentele necesare, totul este posibil. În acest caz, TummyTox mi-a oferit toate instrumentele de care aveam nevoie. Acum, nu mai trebuie să depun un efort atât de mare pentru a mă îmbunătăți pentru a obține același rezultat sau chiar unul mai bun."

"Încă simt că mai am un drum de parcurs în călătoria mea de autoperfecționare, dar TummyTox va fi cu siguranță alături de mine."

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos sunt importante.

Produse pentru tine