TUMMYTOX blogs.

SILVIA: „MOTTO-UL MEU DATORITĂ TUMMYTOX? MĂ SIMT BINE ÎN PIELEA MEA! "

Silvia este o tânără studentă universitară de 19 ani care s-a trezit că se confruntă cu o schimbare majoră în corpul ei odată ce a intrat în faza adolescenței. Dar, datorită voinței de fier , a activității fizice inevitabile și a produselor TummyTox, ea a reușit în cele din urmă să se simtă în largul său după o perioadă foarte lungă de timp. Descoperă povestea ei frumoasă și incitantă în acest articol.

image

În ciuda fizicii sale atletice în mod natural, corpul Silviei s-a schimbat în timp

Silvia a fost întotdeauna o mare iubitoare de sport, de fapt a practicat baletul încă de când era foarte tânără. Acest lucru a determinat-o să dezvolte un corp atletic și un corp puternic și durabil . Cu toate acestea, în creștere și care intră în etapa de dezvoltare , Silvia a observat că ea a început încet să ia în greutate mai întâi în unele puncte critice (sani, Stomacul și coapsele) și apoi pe tot restul corpului ei .

„ În copilărie am fost întotdeauna un copil căruia îi plăcea să mănânce și care era liniștit foarte slab. Cu toate acestea, în adolescență și în perioada de dezvoltare, am început să-mi simt corpul schimbându-se . Sânii au început să crească, la fel și șoldurile, stomacul și coapsele. Pe măsură ce ne îngrășăm, în timp creșterea în greutate a implicat întregul corp ”.

Nu a fost ușor pentru Silvia să accepte aceste schimbări ...

Fiind dansatoare, aspectul fizic a avut întotdeauna o mare importanță pentru ea, motiv pentru care a fost deosebit de dificil pentru ea să se împace cu schimbările din corpul ei.

„Corpul meu m-a făcut mereu să mă simt inconfortabil. Chiar și când eram mai subțire, eram constant presat și judecat după aspectul meu fizic . Când am început să mă umflez în adolescență, a fost cu adevărat dificil ... Am suferit mult , nu mi-a plăcut , nu m-am acceptat și am încercat să mă ascund sub hainele libere. Am trecut de la abordări foarte sănătoase la mâncare la diete total destabilizatoare, absurde și rigide pe care mi le-am autoimpus cu autoritate . "

Silvia a decis să-și schimbe dieta și stilul de viață, dar fără succes

Silvia ne mai spune cum, în ciuda tuturor măsurilor de precauție luate pentru a evita îngrășarea, toate eforturile ei au fost în zadar ...

 „ Am început să observ umflături difuze vizibil inconfortabile . Prin urmare, am decis să -mi schimb abordarea față de mâncare și stilul meu de viață , care au devenit mai atenți și mai sănătoși . Din păcate, nimic nu a ajutat (sau poate că a limitat doar daunele), pentru că nu mai puteam pierde excesul de 10 kilograme pe care le câștigasem în mai puțin de 2 ani * ".

Silvia a trebuit să lupte de ani de zile cu metabolismul lent, o digestie non-optimă și constipație , dar, din fericire, a găsit alinare în sport, ceea ce a ajutat-o să se simtă mai bine și să învețe să aibă mai multă răbdare . În plus, a reușit să aibă și un aliat excelent alături: TummyTox !

Produsele TummyTox i-au atras imediat atenția

Silvia a dat peste una dintre reclamele noastre pe Instagram și a găsit produsele TummyTox extrem de interesante datorită formulării lor în întregime naturale și a beneficiilor lor . Deși inițial era puțin ezitant să cumpere, a decis totuși să le ofere o oportunitate: la urma urmei, nu a fost nimic de pierdut încercând !

„Timp de săptămâni am vizitat site-ul oficial TummyTox privind produsele puțin ezitant, pentru că nu știi niciodată la ce să te aștepți de la produsele cumpărate de pe internet. În cele din urmă, însă, se apropia o perioadă în care am început un drum important în viața mea și am vrut să fiu pregătită. Așa că m-am gândit: de ce să nu încerc? Și iată-mă! "

Când a încercat produsele TummyTox, a fost uimită de eficiența lor!

Silvia a decis să înceapă cu Skinny Me Tea și Happy Enzymes și le-a încercat timp de 3 săptămâni. Când a observat primele schimbări? Chiar de la început!

„Skinny Me Tea m-a eliberat de excesul de lichid din coapse și brațe și Happy Enzymes m-au ajutat să-mi curăț stomacul și intestinele mai ușor și m-am simțit mai puțin grea”.

Skinny Me Tea a fost partenerul ideal de antrenament

Cine ar fi crezut că un ceai ar putea fi partenerul ideal pentru antrenament? Cu siguranță nu Silvia...

„Skinny Me Tea m-a ajutat să nu simt foame, să mă hidratez în timpul antrenamentului fizic și să scap de toxine. A adus numeroase beneficii corpului meu și am fost uimită de cât de mult poate face o simplă ceașcă de ceai. Picioarele au devenit mai ușoare și la fel și restul corpului, dându-mi o senzație de stare de bine răspândită ”.


Skinny Me Tea este acum My Skinny Tea. Ingredientele și toate beneficiile produsului rămân aceleași, doar numele s-a schimbat.

Cu Happy Enzymes, în cele din urmă și-a luat rămas bun de la balonare și probleme intestinale

Dar cea mai mare ușurare pentru Silvia a fost că a reușit să găsească în cele din urmă o soluție la cele mai mari probleme ale sale: balonarea și indigestia !

„Enzimele au fost aliatul meu preferat. Balonarea este acum în cele din urmă sub control ! Cu Happy Enzimes am putut să merg regulat la baie, ceea ce era foarte greu pentru mine, și să elimin excesul de aer din stomac ”.

Jurnalul motivațional a fost, de asemenea, de mare ajutor

În această călătorie sinuoasă către perfecționarea personală , Silvia a învățat să intre în contact și mai mult cu corpul ei și să aibă o mai mare conștientizare de sine :

„ Acum, în sfârșit, la vârsta de 19 ani, pot spune că mi-am schimbat în continuare abordarea față de corpul meu, într-un mod mai conștient și mai matur și că reușesc, în pași mici, să mă fac mai bine zi de zi . Jurnalul motivațional a fost, de asemenea, foarte util pentru mine, mi-a permis să deschid ochii și să fiu sincer cu mine . Drumul este încă foarte lung, dar cu TummyTox ar putea fi mai puțin chinuitor ”.

Acum este timpul ca Silvia să înflorească!

Silvia nu a văzut schimbări doar la nivel fizic, ci și la nivel psihologic. Acum este timpul pentru un nou început pentru ea !

„Astăzi pot spune că mă simt mult schimbat și, chiar dacă tot mă lupt să mă accept , am învățat să mă ascult , să încerc să înțeleg care sunt nevoile reale ale corpului meu și să le susțin . Am învățat să nu mă judec , să fiu prietenul meu și să fiu în pace . Corpul meu este templul sufletului meu și trebuie să încerc să-i fac să trăiască în armonie. Este o călătorie lungă, cea a acceptării, dar astăzi am găsit răbdarea și hotărârea necesare pentru a lupta în fiecare zi ”.

Mulțumim Silvia pentru mărturia ta minunată și mult noroc pentru viitor din partea întregii echipe TummyTox!

* [Efectele produselor pot diferi de la persoană la persoană și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratamentului sau vindecării bolilor.]

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul