TUMMYTOX blogs.

OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU DOVEDIT CĂ PIERDEM ÎN GREUTATE DIN CAUZA SOMNULUI DE CALITATE!

O mare parte a populației nu doarme suficient. Deși nu mai este un secret faptul că noi avem nevoie de cel puțin 8 ore de somn pe zi. Cu toate acestea, în medie, dormim doar 6,8 ore.

Dar nu este doar perioada, ci calitatea somnului este îngrijorătoare. Nu numai că ne pune în pericol sănătatea, dar tocmai de aceea nu slăbim. 

image

Un studiu publicat în Annals of Internal Medicine a descoperit că „ dormirea mai puțin de șapte ore pe zi poate reduce și anula rezultatele unei diete ”. Te întrebi cum?

Cele mai frecvente motive pentru care eforturile noastre de a menține o dietă merg în vânt sunt:

  • Alegeri greșite de mâncare
  • Un echilibru hormonal deficitar, care ușurează acumularea grăsimilor în organism
  • Ficatul încărcat și metabolismul lent

Nu sună foarte bine, nu? Aceeași cercetare a arătat că cei care nu dorm suficient topesc grăsimea cu 45% mai lent decât cei care dorm.

Creierul latent își dorește calorii

Imaginează-ți gemenii. Unul doarme doar câteva ore, în timp ce celălalt era complet odihnit. Când vor trece de pizzerie, geamănul care nu a dormit suficient nu va putea rezista. Pe de altă parte, fratele său nu are nici o problemă să spună că nu este provocat, mirosind pizza.

Așa cum se explică în examinare: „ Se pare că creierul răspunde mai mult la mâncare atunci când nu suntem suficient de odihniți. "

Cu grăsimea, reducem stresul

Poate că l-ai experimentat deja pe propria ta piele. Când nu dormim, dorim alimente grase, bogate în calorii  ( sursă ). În doar 1 zi, o persoană nedormită poate mânca cu 1000 de calorii mai mult decât cei care dorm. În acest fel, organismul compensează lipsa de energie.

Un alt fapt este că, pentru creierul nostru, „ grăsimea reduce stresul ” , așa cum au subliniat în Examine.com. Adăugând la un singur studiu ( sursă ) care arată că dorim mai multe grăsimi saturate atunci când suntem obosiți. 

Nu dormim bine pentru că mâncăm târziu, mâncăm târziu pentru că nu dormim bine ...

Deși o bucată de pizza sau o lingură de înghețată nu îți pot strică dieta, somnul nepotrivit poate. Cercetările au arătat că cei care  dorm prost își  doresc alimente calorii  târziu noaptea.  Aceasta este exact cea mai mare problemă.

Și este un cerc vicios ... cu  cât mănânci mai târziu, cu  atât somnul îți va fi mai rău, deoarece digestia ta va fi trează mult în noapte. Și cu cât dormi mai puțin, cu atât îți dorești mai mult mâncare târziu noaptea ...

Nu putem pierde în greutate sub stres și ficat gras

Alegerea ocazională slabă a alimentelor pe care corpul nostru o poate tolera dacă suntem sănătoși, ficatul este în stare excelentă și nu suntem stresați. Din păcate, nivelul  hormonului cortizol (stres)  crește dramatic dacă nu dormim suficient.

Acest lucru încetinește procesul nostru natural de topire a grăsimilor și ne poate încorda ficatul atât de mult încât începe să se dizolve în grăsimea în sine.

Știai că un procent mare din populație are ficat gras? De fapt, somnul slab (sau lipsa somnului) contribuie foarte mult la acest lucru. Și cu ficatul gras și cu cortizolul crescut, pierderea în greutate este imposibilă.  

Spune adio la surplusul de kilograme cu o băutura Night Burner

Cert este că majoritatea dintre noi nu dormim bine, viața modernă nu mai susține nevoile noastre de bază ale vieții.

Dar avem  vești bune.  Deoarece suntem experți în pierderea în greutate, am venit cu o soluție și pentru asta! Experții noștri au dezvoltat singurul  arzător pe care îl poți bea înainte de culcare - Night Burner Drink.

Night Burner te va ajuta în multe moduri:

  • Stimulează  metabolismul grăsimilor, care este cel mai activ noaptea;
  • Te ajută să adormi și să dormi mai bine;
  • Contine garcinia cambogia  care te ajută să combați greva de foame seara. Deoarece nu vei arunca o privire în frigider înainte de culcare, vei dormi mai bine;
  • În timp ce dormim, ficatul nostru se limpezeșteNight Burner va stimula regenerarea ficatului  noaptea;
  • Nu în ultimul rând,NightBurn te ajută să îți digeri cina, astfel încât să poți dormi mai bine. Acest lucru previne acumularea de grăsime!

Încearcă și noul Night Burner Intense! 

Acum, cu formula îmbunătățită pentru efecte și mai bune! Singurul arzător pe care îl bei seara și topește grăsimea în timp ce dormi - Night Burner acum la o reducere mare!

Produse pentru tine