TUMMYTOX blogs.

Milena: “În sfârșit am reușit să slăbesc mult”

Milena are 31 de ani și este manager de depozit într-un supermarket. După ce a părăsit cuibul și a trebuit să înceapă să își pregătească singură mesele, s-a îngrășat 10 kilograme în 6 luni. De atunci, ea a fost ca într-un carusel în încercarea de a ține greutatea sub control.

Ea a decis să ia problema în propriile mâini și să încerce pachetul Siluetă Subțire de la TummyTox. Acesta este momentul în care totul s-a schimbat pentru ea. Citiți aici povestea parcursului ei spre succes!

image

Datorită produselor din pachetul Siluetă Subțire, în sfârșit a slăbit, a eliminat retenția de apă și în cele din urmă are energia necesară pentru a fi mai activă alături de fiica ei.

“Îmi era rușine!”

“Mă simțeam deprimată și mereu obosită și nici nu voiam să ies în oraș pentru că îmi era rușine.”

În copilărie Milena a fost ironizată din cauza greutății ei, așa că, atunci când s-a îngrășat din nou, ca adult, i s-au reactivat vechile probleme cu stima de sine.

În ultimii 10 ani, greutatea ei a crescut mult, dar niciodată nu a revenit la un nivel la care să se simtă pe deplin mulțumită de corpul ei.

“După ce am născut, nu am putut să slăbesc deloc. M-am luptat cu stresul, insomnia, alimentația nesănătoasă și nici nu mă puteam gândi să fiu activă.”

A durat doar 3* săptămâni!

Știa că trebuie făcut ceva, dar nu era sigură ce și de unde să înceapă

“Am căutat pe internet și am citit câteva articole. Singurul brand care mi-a atras atenția cu adevărat a fost TummyTox. Recenziile m-au ajutat să iau o decizie.”

“Am început cu pachetul Siluetă Subțire, urmat de Fat BurnerDrinker pentru aproximativ 3 luni, apoi am adăugat Flat Tummy Caps** pentru încă 2 luni. În total, am parcurs un program de 6 luni."

image

"După aproape 3* săptămâni, am început să observ schimbări, m-am dezumflat, picioarele și talia mea s-au subțiat, m-am simțit mai puțin balonată și am avut și mai multă energie. Până atunci, trebuia să ațipesc după masa de prânz ori de câte ori aveam timp, iar acum nici nu-mi pot imagina să fac asta." 

“Mă simt cu adevărat mulțumită!”

Când am întrebat-o care a fost cea mai bună schimbare, a fost clar că nu a putut alege un singur lucru.

"Cu siguranță, cea mai importantă realizare a fost faptul că am scăpat de imflamarea picioarelor, abdomenul s-a aplatizat și am avut mai multă energie, am simțit că am renăscut. De asemenea, am învățat să mănânc mai puțin și să beau mai multă apă. Mă simt foarte bine, dar nu am terminat încă."

"De asemenea, simt că pot gestiona mai bine stresul la locul de muncă și mă duc la serviciu mai puțin obosită. Îmi place să fiu mai activă cu fiica mea, acum petrecem mai mult timp afară, mă bucur mai mult de viață și mă simt mai atrăgătoare."

"Vreau doar să spun că nu mă așteptam ca așa ceva să mă ajute, ci doar speram să o facă. Nu vreau să slăbesc cu orice preț, nu am mai încercat niciodată diete și programe de slăbire. Am vrut doar să mă simt mai bine, așa că a pierde și atâta greutate a fost un mare plus pentru mine. Acum sunt foarte mulțumită: am slăbit, în special am eliminat excesul de apă, și nu mă mai simt obosită și abătută. Toate acestea sunt de domeniul trecutului. Mulțumesc, TummyTox!"

Elimină toxinele și spune adio poftelor alimentare!

Aceste produse ajută la prevenirea depozitării caloriilor în zonele dificile și te ajută să revii în formă după mesele copioase.

Elimină excesul de apă și accelerează pierderea în greutate cu pachetul SiluetăSubțire folosit de Milena pentru a slăbi cu succes!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.

**Flat Tummy Caps se numesc acum Slim Tummy Caps. Doar numele s-a schimbat, ingredientele și beneficiile au rămas aceleași.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-60%
Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul