Vladimíra a slăbit 15* kg și a trecut de la măsura L* la măsura S*

În timpul perioadei de izolare, gustările și lipsa de exerciții fizice i-au distrus încercările continue de a slăbi, ceea ce a făcut-o să se simtă nefericită și neatractivă. Până în prezent, a slăbit 15* kg.

Daniela: "După 1* săptămână m-am simțit în formă”

Daniela lucrează într-un birou. În timpul liber, îi place să citească, să gătească și să facă sport. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre experiența ei de slăbire.

Sodany: ''Sunt mai încrezătoare în mine și mă pot imagina în rochia mea de mireasă de vis, fără să mă rușinez!"

Sodany este o femeie casnică de origine franceză. Îi place să își petreacă timpul liber cu copiii ei, să citească și să se uite la seriale TV. Citește mai jos povestea experienței ei!

Stanislava: ​​​​​​​“Am început să simt primele schimbări după câteva zile.​​​​​​​“

Stanislava este originară din Slovacia. Lucrează ca maseuză într-o instituție de asistență socială, unde are grijă de copii integrați. Datorită TummyTox a reușit să slăbească și acum se simte mult mai bine în pielea ei.

Veronica: “Produsele TummyTox au determinat o schimbare radicală în viața mea!"

În timpul liber, Veronicăi îi place să se plimbe, să facă fotografii și să iasă cu prietenii ei.

Lucia: ''Somnul meu s-a îmbunătățit, iar metabolismul a început să funcționeze corect.''

Lucia lucrează ca asistent de vânzări într-un magazin alimentar și își petrece timpul liber în natură cu câinele și copiii ei. În trecut, ea își descria corpul ca fiind subțire, dar, de-a lungul anilor, șoldurile i s-au mărit.

sdf