TUMMYTOX blogs.

Zuzana a scăpat de sindromul premenstrual, de balonare și de pofta de dulce - cu TummyTox

Zuzana are 37 de ani și lucrează ca asistentă medicală. Timp de doi ani a suferit de diastază abdominală post-natală severă și de un sindrom premenstrual (PMS) foarte puternic, care i-au afectat bunăstarea în multe feluri. Dar, la doi ani după nașterea fiicei sale, a scăpat în sfârșit de balonare, pofta de dulce și irascibilitate, iar TummyTox a avut un rol important în experiența ei!

Zuzana își descrie constituția ca fiind atletică și zveltă. Îi place să se miște, dar a avut mai multe probleme după sarcină: "După două operații de cezariană, m-am luptat cu diastaza abdominală timp de aproape doi ani. Încă mai sufăr, dar pot să fac din nou lucrurile care îmi plac, cum ar fi antrenamentele cu cercuri aeriene, zumba și pilates și aș vrea să revin la AcroYoga în cuplu."

image

"Am suferit de o formă severă de sindrom premenstrual" 

Din cauza separării mușchilor abdominali, abdomenul meu a arătat mult timp ca unul de femeie însărcinată. Nu este plăcut să ți se spună că arăți însărcinată când știi că nu ești. Așa că nu m-am simțit confortabil."

De asemenea, a avut probleme hormonale: "După ce am născut, am suferit de sindrom premenstrual sever, mă simțeam foarte balonată și iritată. Deși soțul meu m-a susținut întotdeauna, nu mă simțeam bine în pielea mea."

Știai că...?

Unul dintre cele mai frecvente dezechilibre hormonale ale femeilor este cauzat de excesul de estrogen, cunoscut și sub numele de dominanță estrogenică, fapt ce poate duce la:

  • Schimbări de dispoziție și irascibilitate
  • Creștere în greutate sau dificultăți în a slăbi
  • Balonare
  • Sânii sensibili

Detoxifierea naturală de estrogen poate ameliora simptomele și disconfortul menstrual. 


"Am fost atrasă de ingredientele naturale"

image

Căutând o soluție, Zuzana a descoperit TummyTox. "Am găsit marca dvs. online, am citit informațiile și recenziile și am comandat. Totul mi-a atras atenția: ingredientele naturale, ușurința de utilizare și experiența femeilor mulțumite care l-au încercat." Nu i-a fost greu să se decidă cu ce produse să înceapă. "Îmi place ceaiul, așa că alegerea mea a fost evidentă: Daily Kick Tea & Sleep Tight Tea, My Skinny Tea, 3-in-1 Strong Draining Drink, Hormone Balance și Collagen Drink."

"De asemenea, aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme după Crăciun, ceea ce va fi mult mai ușor prin antrenament combinat cu Slim Tummy Caps și Fat Burner Drink. Nu le pot evalua încă, pentru că le iau de doar o săptămână. Folosesc, de asemenea, banda de fitness Booty Band, atât în timpul antrenamentelor, cât și pentru activitățile casnice zilnice. 

"Se observă o schimbare vizibilă în bine"

Zuzana a folosit produsele TummyTox timp de o lună și este entuziasmată de rezultate. "După aproximativ 1* săptămână de utilizare a ceaiurilor și a băuturii 3-în-1 Strong Draining Drink, m-am simțit mai ușoară, balonarea a dispărut. Și chiar dacă abdomenul meu era încă umflat, mă simțeam mai suplă. Chiar și privindu-mă în oglindă, schimbarea în bine este deja vizibilă."

"Am observat o îmbunătățire a digestiei. Pofta de dulce, care obișnuia să fie problema numărul unu, a scăzut. Și datorită echilibrului hormonal, pentru prima dată după mult timp nu am mai avut sindromul premenstrual - viața este din nou roz! Și soțul meu a observat diferența. În sfârșit îmi simt corpul eliberat."

"Produsele TummyTox sunt super gustoase, fructate și aromate - le ador!" 

De când a descoperit TummyTox, Zuzana a încercat multe dintre produsele noastre. Știe foarte bine despre ce vorbește când spune că sunt "super gustoase, fructate și aromate - le ador!" Dar care sunt preferatele ei? "Shape Me Shake mă ajutănu mai simt senzația de foame în timpul serviciului. Este delicios, are gustul biscuiților mei preferați din copilărie. Și apoi mai este preferatul meu, Tummyccino, pe care îl iau când mi-e foame."

"Sunt cu adevărat mulțumită de Hormone Balance"

Dar produsul care a avut poate cel mai mare impact asupra stării de bine a Zuzanei sunt capsulele naturale de detoxifiere hormonală, Hormone Balance: "Când suferi de sindrom premenstrual sever și de toate neplăcerile care îl însoțesc timp de mai mulți ani, știi că este o stare de disconfort: nu știi cum să ieși din ea și te simți inconfortabil atât cu tine însăți, cât și cu cei din jur.

"Am încercat totul, de la aromaterapie la medicamente pentru migrene, dar nimic nu m-a ajutat. Hormone Balance mi-a arătat că aceste afecțiuni pot fi ameliorate și că mă pot simți bine chiar și în acele zile ale lunii. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest produs!"

Hormonii te împiedică să slăbești?

Excesul de estrogen poate cauza îngrășare, celulită, probleme de somn, oboseală, balonare și iritabilitate. Hormone Balance contribuie la restabilirea echilibrului!!!

  • Favorizează slăbirea pe șolduri, coapse și fese
  • Îmbunătățește starea de spirit și concentrarea - adio ceață cerebrală
  • Ajută la relaxare, calmare și un somn bun
  • Ameliorează iritabilitatea și schimbările de dispoziție înainte de menstruație
  • 100% pe bază de plante

Beneficiază de o detoxifiere eficientă a estrogenului și slăbire mai rapidă cu Hormone Balance: comandă astăzi produsul preferat al Zuzanei la un preț redus!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Este important menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-44%
Preț special 145,00  RON Preț obișnuit 260,52  RON
Vezi produsul