TUMMYTOX blogs.

Cindy: “Am slăbit aproape 2*kg în 12 zile!”

Cindy este asistent de îngrijire personală, dar din mai 2021 este în pauză de lucru din cauza unor dureri de spate. În timpul liber, îi place să citească, să se uite la seriale TV și să petreacă timp cu copiii ei.

image

Timp de mai bine de 5 ani, Cindy a încercat să slăbească din greutatea pe care a acumulat-o în timpul sarcinii, o problemă cu care multe femei se confruntă cu dificultate - și cu diferite grade de succes.

“De atunci, încercarea de a-mi ține greutatea sub control a fost o aventură în roller-coaster." Dar când a descoperit TummyTox, șansa ei s-a schimbat în bine. A început să slăbească mai repede, a dobândit mai multă încredere în corpul ei, și-a îmbunătățit stima de sine și a găsit motivația de care avea nevoie pentru a continua să își atingă obiectivele! Citește mai jos povestea ei de succes inspirațională pentru a vedea cum a reușit.

“Excesul de greutate în urma celor două sarcini a rămas, chiar dacă am făcut exerciții fizice și am fost atentă la alimentație.”

Asemeni multor femei, corpul ei s-a schimbat drastic în timpul sarcinii. "Înainte de sarcină, acum 6 ani, mă simțeam bine în pielea mea și aveam încredere de sine. Dar apoi mi-am pierdut complet încrederea în mine."

“M-am îngrășat 30* kg în timpul sarcinii și am slăbit 20* kg după aceea, dar 1,5 ani mai târziu, am rămas din nou însărcinată și m-am îngrășat din nou 30* kg. Apoi iar am slăbit 20* kg, dar excesul de greutate de la cele două sarcini a rămas, chiar dacă am făcut exerciții fizice și am fost atentă la alimentație."

“Mi-am spus că nu are cum să facă rău - dimpotrivă, îmi poate face doar bine!"

La fel ca mulți dintre clienții noștri, Cindy a aflat despre noi de pe internet: "Am văzut un anunț pe Facebook și am citit comentariile, erau multe pozitive și mi-am spus de ce să nu încerc."

“Când am văzut că produsele sunt naturale, mi-am spus că nu are cum să-mi facă rău - dimpotrivă, poate doar să-mi facă bine! În plus, îmi place tot ceea ce este bazat pe ingrediente naturale."


“Am slăbit aproape 2* kg în 12 zile!”

Cindy și-a început călătoria TummyTox cu o mentalitate pozitivă, dar cu așteptări minime. Cu toate acestea, când a început să folosească produsele TummyTox comandate, efectele acestora i-au depășit complet așteptările!

“După câteva zile, am observat că eram mai puțin balonată, deși mai aveam 3 zile până la menstruație, când în mod normal aș fi fost foarte balonată... După ce a trecut menstruația, m-am cântărit, trecuseră câteva zile de când începusem și slăbisem 2* kg!".

image

“Pantalonii mei deveniseră prea largi pe coapse.”

“Când am observat că am slăbit primele 2* kg, m-am bucurat și am început să mă simt mai bine. Apoi, pantalonii mei deveniseră prea largi în jurul coapselor. În acel moment, m-am relaxat și m-am simțit minunat. Dar nu numai atât, acum mă simt mai frumoasă, mai ușoară și mai puțin balonată." Continuă să citești pentru a afla mai multe despre produsele pe care Cindy le-a folosit pentru a începe călătoria ei reușită în procesul de slăbire!

Știai că..?

• Retenția de lichide (retenția de apă) apare atunci când corpul reține apă și sare în exces.

• Corpul nostru este alcătuit în cea mai mare parte din apă, iar atunci când (indiferent de motiv) nivelul de hidratare nu este corect, corpul va reține excesul de apă în caz de nevoie.

•  În plus, retenția de apă este unul dintre cele mai frecvente simptome ale sindromului premenstrual.

• 92% dintre femei sunt predispuse excesului de apă în timpul menstruației.

Cum funcționează?

Cindy a încercat multe produse TummyTox, dar Sleep Tight Tea și Draining Drink sunt cele pe care le îndrăgește în mod deosebit. Acestea se numără, de asemenea, printre preferatele de top ale altor sute de mii de clienți TummyTox din întreaga Europă. Te întrebi de ce?

Draining Drink este o băutură delicioasă de căpșuni care ajută la eliminarea excesului de apă și la slăbire. Acum cu adaos de magneziu pentru a susține funcțiile esențiale ale organismului, precum echilibrul electrolitic, reducerea senzației de oboseală și contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a mușchilor. O singură băutură de căpșuni pe zi elimină toxinele și te eliberează de balonare!

Cu Sleep Tight Tea, un somn bun devine mai ușor. Cu ajutorul plantelor alese pentru proprietățile lor relaxante, cum este coaja de portocală, hameiul, citronella, melisa și menta, calitatea somnului se va îmbunătăți, ceea ce va crește starea de bine și energia a doua zi. Combinația este bogată în antioxidanți care ajută la refacerea organismului în timpul nopții. Să ne lăsăm purtați de acest cântec de leagăn pe bază de plante înainte de culcare!

Elimină retenția de apă și senzația neplăcută de greutate și balonare pe care Cindy a experimentat-o și, totodată, potențează în mod natural procesul de slăbire astăzi!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Surse:

1 Flux undies. Everything You Should Know About Water Retention and Periods. https://www.fluxundies.com/blogs/periods101/water-retention-periods

2 Shaikh, Jasmine (2021, July) How Do You Lose Water Weight? https://www.medicinenet.com/how_do_you_lose_water_weight/article.htm

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-66%
Preț special 130,00  RON Preț obișnuit 378,00  RON
Vezi produsul
PROGRAM PENTRU 30 DE ZILE
-55%
Preț special 190,00  RON Preț obișnuit 423,20  RON
Vezi produsul