TUMMYTOX blogs.

Liliana: "Am slăbit 10* cm în jurul taliei!"

Liliana este o vânzătoare cu foarte puțin timp liber. În timpul liber îi place să gătească pentru copiii ei și prietenii lor. Liliana și-a descris constituția ca fiind: "Subțire în partea superioară, umflată în partea inferioară". Ea consideră că picioarele, în special coapsele, sunt zonele ei cu probleme.

Totul s-a schimbat când a descoperit produsele TummyTox! Continuă să citești pentru a afla mai multe.

image

“Nu mai vroiam să mă privesc în oglindă.”

Asemeni multor femei, corpul ei s-a schimbat drastic în timpul sarcinii: "În tinerețe eram foarte slabă, dar, desigur, în timpul sarcinii, corpul s-a schimbat."

“Nu mai vroiam să mă privesc în oglindă, îmi ascundeam corpul de soțul meu, aveam o stare de spirit depresivă și mă consolam mâncând, deși știam că aceasta nu face decât să înrăutățească lucrurile."

“M-am convins imediat să încerc!”

La fel ca mulți dintre clienții noștri, Liliana a aflat despre noi pe internet: "Am văzut un anunț pe Facebook. Am fost curioasă imediat, așa că am răsfoit magazinul online și am căutat recenzii. M-am convins imediat să încerc. Am plasat o comandă pentru produsele potrivite în funcție de nevoile și de obiectivele mele de slăbire."

“Ceea ce m-a convins a fost faptul că produsele sunt naturale, iar mărturiile au fost foarte convingătoare. Am citit multe recenzii și toate erau pozitive, în special cele ale clienților care foloseau produsele în mod constant."


Liliana a început să observe rezultatele după 3* săptămâni

“Am început prin a folosi Shape me Shake, FatBurner Drink și Carni Max L-Carnitine. Am folosit totul timp de o lună, combinat cu o activitate fizică regulată și o dietă bogată în proteine."

Câteva dintre produsele preferate ale Lilianei, împreună cu alte produse bestseller, se găsesc în pachetul nostru Corp Fit de Vis!

“După aproximativ 3* săptămâni, am început să observ schimbările, comparând fotografiile "înainte" și "după" și măsurându-mi circumferința picioarelor și a șoldurilor."

image

“Chiar și pielea a început să fie mai frumoasă și mai radiantă!" - unele schimbări au fost neașteptate, dar binevenite!

“Am slăbit 10* cm în jurul taliei.”

Și rezultatele finale? "Sunt mai puțin balonată, am slăbit 10* cm în jurul taliei. Faptul că fac mult cardio și alerg sau merg pe jos aproximativ 4 km pe zi are un rol important. Pot să fiu mai activă pentru că mă simt mai puțin obosită."

Totodată, și stima de sine s-a îmbunătățit considerabil: "Am început să cumpăr din nou genul de haine pe care le purtam când aveam 20 de ani. Am vrut să-i inspir și pe alții și am început să-mi fac fotografii și să le postez online. Acum sunt cu siguranță mai încrezătoare!"

“Acum mă simt mult mai bine în corpul meu!” 

“Produsele TummyTox m-au ajutat să-mi controlez foamea, să-mi detoxifiez organismul și să-mi îmbunătățesc nivelul de energie."

Mă simt mult mai bine în corpul meu, deși mai am și alte obiective pe care vreau să le ating. Acum vreau să lucrez la masa musculară și să îmi tonifiez mai mult corpul."

Pentru o siluetă suplă și modelată: Pachet Corp Fit de Vis!

Pachetul Corp Fit de Vis se potrivește perfect oricui întâmpină dificultăți în a vedea rezultatele dorite. Ajută la accelerarea metabolismului și la sculptarea corpului!

  • Stimulează slăbirea și îmbunătățește metabolismul
  • Accelerează arderea grăsimilor
  • Definește și sculptează corpul
  • Previne oboseala musculară și ajută la creșterea masei musculare

Obține uimitorul program de slăbire pentru 30 de zile cu o reducere exclusivă și un shaker TummyTox și o bandă elastică GRATUIT!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.