TUMMYTOX blogs.

Adio balonării: cel mai eficient mod pentru a o elimina

Ai simțit vreodată că abdomenul tău se umflă ca un balon? A fost vreodată un moment în care, când erai în oraș cu prietenii, savurând o masă delicioasă, a trebuit să îți deschizi fermoarul de la pantaloni, pentru că ar fi explodat...? Sau erai aproape de menstruație, iar abdomenul părea extrem de umflat

Say goodbye to bloating: the most effective way to debloat your body

Am trecut și eu prin asta! Balonarea este ceva ce am experimentat cu toții la un moment dat. Dar știi care sunt cauzele acestei presiuni inconfortabile și, cel mai important, știi cum o poți elimina? Există modalități de a aborda această problemă, iar eu sunt aici pentru a o împărtăși pe cea mai eficientă, astfel încât să poți obține în sfârșit acel abdomen plat

În primul rând, ce este balonarea?

Balonarea este atunci când resimți o presiune crescută și o umflare a abdomenului. Acest lucru poate face ca abdomenul să pară mai mare, iar tu poți simți disconfort și frământări în stomac. De asemenea, este posibil să apară gaze și eructații mai mult decât de obicei. 

Deși este foarte frecventă (un sfert dintre oameni se confruntă cu ea!**), cu siguranță nu este normal să o experimentezi frecvent! Dacă continui să ignori, se poate agrava în timp și îți poate afecta viața de zi cu zi. 

Acum, poate te gândești că balonarea abdominală apare doar după mese, dar există mulți alți factori care o pot provoca.   

Cel mai frecvent motiv este faptul că abdomenul este încărcat cu prea multe gaze. Poate că ai luat prânzul prea repede și ai înghițit aer, ai băut prea multe băuturi carbogazoase sau bacteriile din intestinul tău produc gaze în timp ce descompun alimentele. 

De asemenea, balonarea poate fi un semn al retenției de apă care duce la umflături și o senzație de plin. Deoarece acest lucru poate fi declanșat de schimbările hormonale, s-ar putea să o resimți în jurul perioadei menstruale. 

Apoi, există senzația de greutate și de plin după o masă copioasă. Organismul se străduiește să descompună eficient alimentele. Acest tip de balonare apare atunci când mănânci prea mult, prea repede sau alimente greu de digerat. 

Ultima cauză ar putea fi slăbirea mușchilor abdominali. Aceștia au un rol esențial în susținerea organelor interne și în menținerea unei digestii sănătoase. Dar dacă mușchii sunt slăbiți, este posibil să ajungi să reții mai multe gaze în intestin, ceea ce duce la balonare.

Iată ce se poate face în acest sens

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu când mă simt balonată, sunt foarte stânjenită! Mă pregătesc pentru o întâlnire, mi-am ales o ținută drăguță, apoi o îmbrac și abdomenul îmi iese în evidență de parcă aș fi înghițit un pepene. 

Nu este doar extrem de inconfortabil, ci îmi și doboară încrederea în mine! Adevărul este că, indiferent de motivul care stă în spatele abdomenului umflat, senzația poate fi insuportabilă. 

Dar imaginează-ți că te trezești ușoară ca o pană, iar rochia ta preferată îți vine perfect. Ești cu prietenii la cină, savurând o masă delicioasă, fără să îți faci griji că te simți inconfortabil și fără să fii nevoită să îți deschizi fermoarul pantalonilor.   

Acest lucru nu trebuie să fie doar o iluzie; există ceva ce se poate face chiar acum pentru a obține această stare de bine, eliminând balonarea. Cu ajutorul probioticelor

Probioticele sunt bacterii benefice care trăiesc în intestin și ajută la menținerea echilibrului microorganismelor. Imaginează-ți că sunt cei mai buni prieteni ai stomacului, care lucrează neobosit pentru a restabili armonia. 

Prin administrarea unui supliment probiotic de înaltă calitate, poți stimula acești microbi prietenoși! Aceștia ajută la optimizarea digestiei, descompun mai eficient alimentele și reduc producția de gaze în exces. Cu alte cuvinte, sunt ca o echipă de luptă împotriva balonării în interiorul intestinului tău.

Totodată, probioticele oferă beneficii suplimentare, cum ar fi susținerea funcției imunitare, îmbunătățirea absorbției nutrienților și îmbunătățirea sănătății intestinale în general. Este ca un pachet all-in-one pentru sistemul digestiv! 

Combate balonarea prin alegerea probioticului potrivit

Este timpul să acționezi și să îți îmbunătățești sănătatea și starea generală. Începe să ai mai multă grijă de intestinul tău și scapă de balonare prin integrarea probioticelor de calitate în rutina zilnică. 

Cu toate acestea, nu toate probioticele ajută în cazul balonării! De fapt, multe probiotice nu conțin tulpina probiotică potrivită pentru a ajuta în cazul abdomenului umflat și, în general, nu pot asigura supraviețuirea bacteriilor, ceea ce le face ineficiente. 

Bye-Bye Bloat Drink conține o tulpină probiotică exclusivă, ibSium®, care a demonstrat o eficacitate uimitoare în reducerea balonării și a disconfortului digestiv! Mai mult, tulpina este capabilă să supraviețuiască deplasării sale în intestin, unde își poate exercita puterea. 

Prin urmare, nu mai este nevoie să îți deschizi fermoarul pantalonilor și să te mai simți ca un balon. În sfârșit, te vei putea bucura de confort, fără să-ți faci griji pentru felul în care arăți! 

Nu uita, nu este vorba doar de dobândirea unui abdomen plat; ci de a avea grijă de tine atât în interior, cât și în exterior. Cu Bye-Bye Bloat Drink, vei fi pe drumul cel bun spre o viață mai sănătoasă, te vei simți mai confortabil și te vei bucura de fiecare moment cu încredere

* Disclaimer: efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

** Surse:

Cleveland Clinic Medical. “Bloated Stomach: Causes, Tips to Reduce & When to Be Concerned.” Cleveland Clinic, my.clevelandclinic.org/health/symptoms/21740-bloated-stomach. 

Jacobson, G. K. (2015, December 24). Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856: A new strategy to improve abdominal pain/digestive discomfort. Saccharomyces Cerevisiae CNCM I-3856: A New Strategy To Improve Abdominal Pain/digestive Discomfort | 40197. https://www.omicsonline.org/proceedings/saccharomyces-cerevisiae-cncm-i3856-a-new-strategy-to-improve-abdominal-paindigestive-discomfort-40197.html