TUMMYTOX blogs.

Eduarda a scăzut de la 105* kg la 74* kg în 6* luni

Eduarda este una dintre minunatele noastre cliente din Portugalia. De profesie medic, viața ei a purtat-o prin rai și iad. Din fericire, povestea ei are un final fericit. 

"Corpul meu este perfect acum. Dar nu a fost întotdeauna așa. Încercasem deja multe tratamente pentru a slăbi. Eram foarte nemulțumită de faptul că eram grasă, dar nimic nu a funcționat pentru mine. Aveam atât de multe haine pe care voiam să le port, dar nu puteam... Nimeni nu se uita la mine. Nimeni nu voia să mă privească. Eram invizibilă... Am petrecut câțiva ani într-o tristețe profundă.

"Când eram tânără, aveam un corp fantastic. Apoi au apărut copiii și lucrurile s-au deteriorat. Apoi a venit depresia, care a accentuat și creșterea în greutate. Toată viața mea a fost afectată. Am ajuns chiar să divorțez și am fost înlocuită cu o femeie mult mai elegantă decât eram eu la acea vreme."  

Testimonial Eduarda

Eduarda cântărea 105* kg...

"... până când am descoperit produsele TummyTox pe Facebook! Nu-mi dau seama de ce, dar am decis să le comand. Cred că a fost pură intuiție și am avut dreptate... Astăzi, 6* luni mai târziu, cântăresc 74* kg."

"În decurs de două săptămâni, pantalonii pe care nu i-am mai putut purta de ani de zile îmi veneau din nou bine!"

"Am început cu băuturile - Draining Drink, Fat Burner Drink și Night Burner Drink, pliculețe cu pulbere care se dizolvă în apă - și mi s-au părut foarte practice. Pentru că mi-au plăcut, am experimentat și alte produse.

"În decurs de două săptămâni, pantalonii pe care nu îi mai puteam purta de ani de zile îmi veneau din nou bine! A fost una dintre cele mai fericite zile din viața mea!

"Apoi mi-a scăzut pofta de mâncare, aveam o dispoziție mai bună și nu mă mai balonam. Ah, și lejeritatea... Am început să mă simt atât de ușoară. Am început să fac și drumeții, iar acum îmi place ce văd în oglindă. Faptul că astăzi pot purta orice, că sunt mai puțin obosită și, bineînțeles, că sunt mult mai fericită, m-a ajutat foarte mult."

"Acum nicio haină din cele pe care le purtam cu 6* luni înainte nu mi se mai potrivește, totul este larg! Îmi sunt suficient de largi!

"Nu mi-a mai fost rușine de mine și să ies pe stradă."

"Acum mă simt frumoasă, fantastică, minunată. Schimbarea nu a fost ușoară, dar acum, cu acest corp micșorat, pot face orice. Și, mai presus de toate, nu-mi mai este rușine de mine și nici să ies pe stradă.

"Am încercat aproape toate produsele TummyTox și le recomand cu mare drag. Mi-am început călătoria de slăbire cu pachetul Burn It Out!, iar mai târziu am comandat Pachetul Transformare Totală!"  

"Sunt diferită - mai fericită, mai încrezătoare, mai relaxată."

"În prezent, deoarece nu mai vreau să slăbesc, folosesc doar Draining Drink (produsul meu preferat) pentru a îmi menține greutatea ideală."

"În aceste 6* luni, am făcut șapte comenzi, am încercat aproape toate produsele TummyTox și cred că pot spune că sunt un expert al brandului și îl recomand cu încredere."

Eduarda's Before and After

"Pot spune că sunt diferită - mai fericită, mai încrezătoare, mai relaxată. Astăzi sunt suplă și primesc o mulțime de complimente. Bineînțeles, acest lucru mă bucură extrem de mult."

Slăbește rapid și eficient cu această combinație excelentă de trei băuturi care înlătură simultan toate obstacolele din calea procesului de slăbire: 

Începe ziua cu 3-in-1 Draining Drink! Această băutură delicioasă cu aromă de căpșuni declanșează procesul de slăbire prin eliminarea excesului de apă și a toxinelor, înlăturând balonarea și ajutând la obținerea unor rezultate vizibile în doar câteva zile. 

Un pahar de Fat Burner Drink după-amiaza va crește temperatura corpului pentru a ajuta la arderea grăsimilor, în special în timpul activității fizice! Conține cea mai pură L-carnitină de pe piață pentru a ajuta la transformarea grăsimii corporale în energie și pentru a scăpa de grăsimea acumulată în jurul șoldurilor și abdomenului! 

Pentru un somn bun, bea Night Burner Drink înainte de culcare! Nu numai că îți va îmbunătăți somnul, dar te va ajuta și să eviți tentațiile nocturne! Garcinia cambogia contribuie la reducerea poftei de mâncare, la topirea grăsimilor și la stimularea slăbirii. 

Pentru o transformare completă... 

Dacă te întreb cât timp ești dispusă să investești pentru o transformare completă... Ce ai spune de două luni? Exact atât durează programul nostru intensiv de 60 de zile, care combină cele mai bune produse pentru rezultate optime. 

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave. Este importantă menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 108,00  RON Preț obișnuit 217,00  RON
Vezi produsul
REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-50%
Preț special 119,90  RON Preț obișnuit 239,80  RON
Vezi produsul