TUMMYTOX blogs.

Lucia: ''Somnul meu s-a îmbunătățit, iar metabolismul a început să funcționeze corect.''

Lucia lucrează ca asistent de vânzări într-un magazin alimentar și își petrece timpul liber în natură cu câinele și copiii ei. În trecut, ea își descria corpul ca fiind subțire, dar, de-a lungul anilor, șoldurile i s-au mărit. După ce a fost afectată de Covid de trei ori, ea a avut probleme cu grăsimea abdominală.

Avea o stimă de sine scăzută și nu-i plăcea să petreacă timp în aer liber, ci doar să meargă la serviciu și să se întoarcă acasă.

image

Din fericire, a descoperit TummyTox prin intermediul unui anunț pe Facebook. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre experiența ei TummyTox.

“Am remarcat primele rezultate după 2* săptămâni și chiar și colegii mei au observat că am început să slăbesc.”

A început cu Slim Tummy Caps și le folosește de mai bine de trei* luni. Apoi a decis să încerce Jeleurile Multivitamine din cauza căderii părului. "Sunt perfecte, am cumpărat mai multe pachete și le-am recomandat colegilor care se confruntau, de asemenea, cu căderea părului. Am încercat și Tummyccino și Night Burner, sunt foarte bucuroasă că am început să scap de grăsimea abdominală. Am remarcat primele rezultate după 2* săptămâni și chiar și colegii mei au observat că am început să slăbesc."

Știai că…?

Problema cu grăsimea abdominală este că aceasta nu se limitează la stratul adipos situat chiar sub piele (grăsime subcutanată). Aceasta include și grăsimea viscerală - care se află în profunzimea abdomenului, în jurul organelor interne.1

“Somnul meu s-a îmbunătățit, nu mai sunt balonată, iar metabolismul a început să funcționeze corect.”

Când am întrebat-o care a fost cea mai mare și cea mai importantă schimbare pe care a observat-o, a răspuns cu bucurie: "Somnul meu s-a îmbunătățit, nu mai sunt balonată, iar metabolismul a început să funcționeze corect."

De asemenea, a adăugat că produsele TummyTox au ajutat-o să reducă foamea și poftele alimentare. "Nu mai am poftă de dulciuri și am încetat să mai iau gustări după ora 16:00, ceea ce este minunat!"

Datorită TummyTox, Lucia se simte mai bine în corpul ei, are mai multă energie și este pe cale să își atingă obiectivele de slăbire.

Slăbire cu o cafea savuroasă? Întărirea părului și unghiilor, îmbunătățirea sănătății cu jeleuri delicioase? Da, chiar așa! ✨

Încearcă delicioasa noastră cafea Tummyccino, bogată în cele mai bune stimulente pentru pierderea în greutate, cum sunt boabele de cafea verde, Garcinia Cambogia, semințe de guarana, cafea instant și fibre de cicoare. Nu vei găsi această combinație unică de ingrediente altundeva! Tummyccino îți îmbogățește viața cu aroma sa cremoasă (savurează-l cald sau rece!), ajutându-te în același timp să slăbești.

Pentru a obține un păr fabulos și o piele fermă, încearcă minunatele noastre Jeleuri Multivitamine cu biotină, antioxidanți și vitamine. Vor reînnoi, revitaliza și reîmprospăta întregul tău aspect! Jeleurile cu Multivitamine sunt cea mai dulce rutină de înfrumusețare pe care ți-o vei îngădui vreodată - și cea mai eficientă! Cu aromă naturală de căpșuni pentru un gust dulce de care să te bucuri!

Descoperă produsele care au impresionat-o total pe Lucia și ia-le pe ale tale cu o reducere uimitoare ACUM!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Surse:

1 Cleveland Clinic. Hair Loss in Women. https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/16921-hair-loss-in-women.

Produse pentru tine

PROGRAM PENTRU 30 DE ZILE
-55%
Preț special 190,00  RON Preț obișnuit 423,20  RON
Vezi produsul