TUMMYTOX blogs.

11 lucruri pe care le poți face în sfârșit (și nu include o carte)

Știm, știm... ai văzut până acum cel puțin 34 de titluri despreauto-izolare de când a început acest întreg virus și nu ești interesată să „citești toate acele cărți de pe lista ta” și ai vizionat filmele și serialele chiar înainte ca distanța socială să apară...

Și de ce toată lumea îți spune să înveți să cânți un instrument și nimeni nu vrea să ți-l vândă la un preț normal, poate puțin mai mic?!

Și doar pentru că ne plictisesc toate acele titluri generice pentru activități pe care crezi că le faci oricum sau nu ai deloc cum să le faci, ți-am pregătit într-adevăr LUCRURI UTILE pe care le poți face sau le-ați evitat. 

image

1. Începe să folosești kitul de tratament pentru frumusețe / mască de față / manichiură pe care ți l-ai cumpărat cu mult timp în urmă 

Știi această senzație atunci când intri într-un magazin și vezi un produs mișto de care nu ai nevoie cu adevărat, dar nu îi poți rezista și cumperi oricum și apoi nu găsești niciodată timpul să începi să-l utilizezi pentru că nu mai ai timp pentru școală / muncă?  

Astăzi este ziua să o scoți din dulap și să strălucești!

2. În sfârșit, poți bea 2 litri de apă pe zi 

Știm cu toții că hidratarea este esențială pentru menținerea unei vieți sănătoase, dar să fim sinceri, sunt puțini cei care reușesc să monitorizeze cu adevărat aportul de lichide pe parcursul zilei.  

În aceste zile este de fapt mult mai ușor să-l te ții de acest scop. Pune lângă tine o sticlă sau un pahar de jumătate de litru. Poate că trebuie să mergi mai des la toaletă, dar asta înseamnă că vei oferi organismului detoxul de care are nevoie. 

Cum să profiți la maxim: încearcă băutura noastră de drenaj cu gust de zmeură ! Doza zilnică este de 1 litru pe zi, deci ești deja la jumătatea drumului când o bei!  

Efect bonus: Draining Drinkelimină retenția de apă, care în aceste zile este păstrată suplimentar pentru o lungă perioadă de timp dacă nu ne mișcăm suficient. Win-win!

3. Spală tot: pături, perne, pături, perdele și covoare

De ce - Pentru că probabil nu ai făcut-o de mult timp (sau niciodată :)

4. Organizează toate documentele de pe computer

Nu este un secret faptul că majoritatea dintre noi avem haos pe desktop și în documentele de pe computer. Este timpul să faci ceva ACUM! Redă muzică, fă-te confortabil, pornește computerul și NU porni Netflix! Începe să cureți desktopul mai întâi, apoi trece la restul. 

5. Modelează-ți mușchi (dacă nu o faci acum, probabil că nu o vei face niciodată) 

Una este când ajungi seara târziu, obosită, dar acum este complet diferit atunci când eviti, și ești acasă zile întregi. Așadar, scapă de atitudinea respectivă și începe să exersezi cu ajutorul nostru!

Dacă nu ști de unde să începi, consultă-ne exercițiile pentru  picioare, fund, abdomen și brațe:   descoperă-le aici >> https://www.tummytox.ro/gym

6. Eliberează acel scaun (știm că există unul în fiecare casă...ca și punga cu pungi)

Ei bine, recunoaștem, organizarea hainelor este un sfat foarte obișnuit pentru autoizolare. DAR dintr-un motiv - este de fapt un lucru minunat pe care îl poți face pentru a evita să fii claustrofob, limitat în camera ta. Încearcă să eliberezi acel scaun de haine; face minuni și cu siguranță te vei simți mai bine! 

7. Mănâncă niște usturoi brut pentru imunitate indestructibilă

Bine, acest lucru poate părea un pic ciudat, dar... usturoiul îți îmbunătățește sistemul imunitar  în moduri în care nu îți poți imagina.  

În plus, acum nici nu trebuie să îți faci griji pentru mirosul acela de usturoi, pentru că oricum nu vei avea mulți oameni în preajmă!

Dacă într-adevăr, nu pooți suporta usturoiul, există, desigur, alternative la stimularea imunității. Unul dintre ele este pachetul nostru de imunitate cu două ceaiuri delicioase și bomboane multivitamine. Ai aceleași efecte cu el cu mult mai puțin disconfort.

8. Consultă Google pentru rețete proaspete proaspete! 

Dacă ți-ai făcut deja stocul cu o lună în avans, nu trebuie să ieși acum în căutarea de noi ingrediente interesante. Poți găsi rețete minunate și ușoare pentru tot ceea ce ai în frigider și acum, în acest moment, Google este cel mai bun prieten!

Nu ezita să consulți rețetele noastre care te pot ajuta și pe tine:   Descoperiți-le aici >> https://www.tummytox.ro/news/3-mic-dejun

9. Tutoriale YouTube  

Nu lăsa creierul să cedeze în timp ce defilezi prin rețelele de socializare 24/7. Ei spun că ai nevoie de doar 20 ore de practică pentru a învăța o nouă abilitate. Vezi aici: https://ideas.ted.com/dont-have-10000-hours-to-learn-something-new-thats-fine-all-you-need-is-20-hours/Acum este momentul!

O oră pe zi, sau chiar mai puțin, vei fi mai învățată într-o lună, pentru o nouă abilitate!

Înainte de a te gândi la o scuză, deschide YouTube și introdu: „tutorial vreau-să-învăț”. Cu plăcere!

10. Spală geamurile (poți sări genuflexiunile în acea zi) 

Există ceva mai înfricoșător decât să privești afară într-o zi însorită prin ferestrele murdare ? Și fii sigură că te uiți pe fereastră foarte mult în aceste zile, așa că asigură-te că te bucuri de o vedere curată.

Bonus : este unexercițiu minunat pentru umeri și brațe! De fapt, faci exerciții fizice fără să te deranjezi.

11. Șterge praful de pe rafturile care te deranjează timp de 2 săptămâni

Sau spală podelele. Oricare ar fi. Doar fă-o acum. Părăsește internetul și ridică-te, hai să ne punem viața în ordine!