TUMMYTOX blogs.

Editorul TummyTox - am folosit, am mâncat și am slăbit!

Salut! Numele meu este Ruxandra și sunt editor pentru TummyTox România din iunie 2017. Adică de la bun început am fost alături de brandul meu preferat. L-am ajutat să fie ceea ce este astăzi.

Ca să pot promova și scrie despre TummyTox, am vrut în primul rând să testez eu personal produsele, pentru a cunoaște efectele exacte ale fiecăruia. Și așa am și făcut!

image

Dar înainte să vă spun rezultatele, vreau să vă vorbesc un pic despre mine. Am 32 de ani, am 1.69m și am avut 59 kg. Scriu am avut, pentru că mi-am dorit să îmi setez un stil de viață sănătos, să-mi modelez talia și să slăbesc doar un pic. Guess what? Sunt pe drumul cel bun!

Îmi plac ceaiurile (înafară de gustul fructelor de pădure) neîndulcite, ador dulciurile și bineînțeles mâncarea. Aș devora un burger oricând și oriunde și apoi aș savura un desert cu ciocolată...poate un lava cake cu înghețată. :)

Nu am fost un fan înfocat al băuturilor garbogazoase, dar la burger merge o Cola...și niște cartofi prăjiți bine...și un sos barbeque...poate și încă un sos cu maioneză... Dar asta a fost până acum 3 săptămâni, când starea de spirit și metabolismul a început să mi se schimbe în mai bine.

Cum mă simt acum?

Și acum să trăim în prezent. Nu mai am poftă de dulce, de cronțonele, de ceva să ronțăi, nu-mi mai trebuie să mănânc și a doua porție de ciorbiță, iar felul 2 este destul de ușor. Doar micul dejun a rămas oarecum la fel, asta pentru că am renunțat la pernițele umplute cu cremă de alune, cu un conținut de zahăr destul de mare îmbibate în lapte.

Ca și desert, nu mai am acea stare de panică să mănânc ceva dulce; poate că un lava cake tot aș mânca, dar nu pe tot :)  Băuturile carbogazoase nu mai sunt în mintea mea deloc, mi se par extraordinar de dulci și atunci le ocolesc.

Din ce motiv am vrut să slăbesc?

Îmi place corpul meu, am măsurile potrivite pentru înălțimea și vârsta mea, dar ceva nu-mi convenea. Sau mai bine zis, nu-mi mai venea. :) Fusta mea favorită intra pe mine, dar nu mă puteam mișca. Cred că unele dintre voi știu la ce mă refer.

Când mi-am dat seama că am început să pun pe burtică, pe talie și pe șolduri am zis că trebuie să încep odată să fac mișcare și să schimb alimentația. Și oare ce am făcut? Am apelat la brandul pe care îl apreciez, TummyTox!

Ce produse am folosit

Baza slăbirii - DETOX

Bineînțeles că am început cu ceaiurile de zi și noapte, DailyKick și SleepTight, cu un gust absolut delicios și de efect. Mi-au reglat digestia, m-au binedispus și mi-au dat energie. Le-am consumat înainte de a începe să merg la sală pentru a-mi stabiliza alimentația și a elimina toxinele din corp. Le-am consumat pe o perioadă de 20 zile, timp în care am tot sperat că-mi găsesc ambiția să merg la sală. Asta se întâmpla în ianuarie.

A trecut și luna asta și tot n-am ajuns la antrenamente. Totuși am început bine anul cu digestia ok, energie și nivelul greutății menținut. Ceaiul de seară m-a ajutat să mă liniștesc, dar nu să adorm cum mi-aș fi dorit. Asta pentru că sunt o persoană agitată și mă gândesc la 10 de lucruri dintr-o dată, mai ales seara.

Ursuleții gumați multivitamine (în acest moment nu sunt în stoc, dar vor reveni în curând). M-au ajutat să atenuez dorința de a mânca dulce seara. Cu 2 ursuleți pe zi, am ajuns să mănânc doar un pătrățel de ciocolată neagră, în loc de aproape o ciocolată întreagă...zilnic.

Cleanse Drink – cred că este băutura mea preferată din toate produsele TummyTox. De ce? Se amestecă în 250 ml apă, lucru care pe mine psihic m-a ajutat. Te gândești că sunt doar 250 ml și atunci e mai simplu să-l bei. E un mod de a te hidrata și de a regenera ficatul. Plus, are un gust tare fain, de căpșune, fructul meu preferat.

 Am ales cele două produse pentru prima parte a programului meu, pentru stabilizarea organismului și eliminarea toxinelor. Ceea ce urmează este partea de slăbire propriu zisă. Perioada a doua reprezintă jumătatea lunii Februarie spre ziua de azi.

Ceaiul SkinnyMe - Gust plăcut, am simțit cum mă hidrata și apoi continua cu același efect ca al ceaiului DailyKick, în digestie. Poate chiar mai puternic. În plus, am simțit cum elimin toxinele în continuare. Este foarte important să te hidratezi. Bea apă!

*Skinny Me Tea este acum My Skinny Tea. Ingredientele și toate beneficiile produsului rămân aceleași, doar numele s-a schimbat.

 Împreună cu Draining Drink am început să văd primele rezultate pe coapse; atenuarea celulitei. De ce? Pentru că Draining Drink se bea amestecat în 1L apă și apoi mă forțează să mai beau încă 1L după masă, asta pentru că îți cere organismul. Și așa se elimină partea aia urâtă a celulitei, grăsimea.

 Și pentru că m-am ambiționat să merg la sală, pe la mijlocul lunii februarie, mi-am comandat și CarniFit cu L-Carnitină dar și Magicnesium pentru că mă știu cu cârcei :) Iau și acum câte 2 capsule de CarniFit pe zi, una dimineața după micul dejun și a doua după prânz, pentru energie și arderea accelerată a grăsimilor. Practic, CarniFit arde grăsimea iar SkinnyMe cu Draining Drink elimină răul.

Magicnesium o capsulă după micul dejun – încerc să o iau după 30 minute dupa ce am luat CarniFit. Super ok – nu mai am cârcei, cu excepție când merg la TRX pentru că jumate din ”sportivi” au în momentul când pui piciorul în chingi. :)))) Da, e nasol.

Rezultate

Am început anul cu 59 kg, 70cm în talie, 84 cm burtă. 99 cm șold și 58 coapsă.

Astăzi, 15 martie am 56 kg, 67cm talie, 81 cm burtă, 97 cm șold și 56 cm coapsă J

Din momentul când am început să beau ceaiul SkinnyMe mi-au dispărut pofta de cronțăneli. Pofta de ciocolată a dispărut complet când am început sala și am început să consum CarniFit.  

Nu este o diferență enormă în 3 săptămâni, dar vreau să-mi mențin acest stil de viață. Alimentație corectă și mișcare. De aceea nu mi-am supus corpul la o schimbare radicală. Am ales să am grijă de mine pe termen lung.

Concluzie:

Dacă îți dorești să slăbești...nu va fii ușor, dar va merita. Slăbirea reprezintă 80% alimentație și 20% mișcare. Dacă reușești să-ți impui un program stabil de hrănire, cu mai puține produse procesate și mai puțin zahăr, vei fi pe drumul cel bun. Eu personal, am avut probleme cu zahărul și mâncatul la orice oră. Cu ceaiurile și capsulele am reușit să-mi fac un program sănătos și să încep să slăbesc din zonele care mă interesau.

Cu privire la mișcare – zilnic 30 minute de mers rapid prin parc, în jurul blocului ar fi excelent și arhisuficient. De ce? Pentru că îți pune sângele în mișcare, te recrează și cel mai important, este un stabilizator psihic excelent. Trust me! Am simțit pe pielea mea.

Dacă îți face plăcere și ai timp, mergi la sală de 2, maxim 3 ori pe săptămână. Nu exagera. Începe ușor, mai ales dacă nu faci mișcare de obicei. Este important să ai și susținere din partea celor apropiați, dar de ce să nu începi tu singură? Ai încredere în tine, pentru că tu ești cel mai important om din viața ta. Dacă tu nu ai grijă de tine, cine o va face?

De ce am scris articolul?

Ședința de aseară de la sală m-a pus la pământ. Am făcut circuit: abdomene, spinning și gravity.  Asta după o oră de tonifiere de dinainte. Mi-am spus în gând că pot și am reușit până în final, dar voi evita spinningul de acum încolo pentru că nu-mi place (bicicletă fixă). Și toate acestea m-au făcut să mă gândesc la tine. Tu care îți dorești să faci o schimbare, dar îți lipsește curajul sau elanul de a începe să faci ceva. Vrei să slăbești, vrei să te simți mai bine, vrei să faci un detox... Și ce exemplu mai bun îți pot oferi, decât eu, cea care promovează produsele?

Am testat pe mine. Am făcut schimbarea. Am făcut primul pas pentru mine! Tu când il faci pe al tău?  

PS: Am mers singură la sală, fără nici o prietenă. Când nu-mi ieșeau pașii râdeam singură, dar mereu în mișcare. Făceam mai lent, dar nu mă opream. Nu te enerva sau supăra că nu-ți iese din prima. Nimeni nu s-a născut învățat! Ai răbdare cu tine. Și din cauză că merg singură la sală, nu am fotografii cu mine acolo. Selfie la sală nu-mi voi face :), dar am făcut o fotografie cu sticla Tummy și un steper, iar în spate e o oglindă în care apar.  

Link către produse:

Ceaiurile de zi și noapte, DailyKick și SleepTight - link 

Ceaiul Skinny Me - link

Draining Drink - link

L-carnitine Shots - Carni Max - link >>

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
SĂNĂTATE
-51%
Preț special 39,00  RON Preț obișnuit 79,16  RON
Vezi produsul