-50%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU LA FIECARE ACHIZIȚIE

Cel mai tare e-book pentru un plan de slăbire cu rezultate garantate și acces gratuit la un program de antrenamente video cu durata de 4 săptămâni!

Draining Drink acum cu ingrediente noi

Un detox natural și rapid, prin eliminarea retenției de apă

Slăbește mai repede și subțiază corpul în doar câteva zile! Spune adio balonăriiretenției de apă și toxinelor cu această băutură delicioasă de zmeură! Conține 8 ingrediente naturale care te vor ajuta:

  • Scapă de kilogramele în exces de până la de 2,5 ori* mai repede 

  • Stimulează eliminarea lichidelor cu până la 27%* mai mult 

  • Reduce balonarea până la 60%*

  • Reduce aspectul celulitei

  • Păstrează mineralele în organism, în ciuda eliminării lichidelor

 

*Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină sau să trateze orice boală sau o boală gravă

Contents: 1x Draining Drink acum cu ingrediente noi 0 none/10 zile

Suficient pentru 10 zile

-50% reducere
Preț special 39,90 RON Preț obișnuit 79,90 RON

Alege pachetul:

Sfat: Economisește 30% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 10 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 30% reducere.
(Primești produsul pentru 10 zile de consum în fiecare lună la 27,93 RON)
în stoc
SKU
140081

Fetele TummyTox adoră băutura drenantă Draining Drink!

Reții apă?

Știai că retenția de apă este unul dintre principalele motive pentru care atât de multe femei suferă de probleme legate de umflare și nu mai pot slăbi ?

Ai putea pierde toată greutatea din lume și totuși nu arăți mai subțire. DE CE? Retenția de apă. Excesul de apă din corpul tău poate face ca fața și burta să arate umflate.

Sau, mai rău, s-ar putea să fi observat că numărul afișat pe cântarul tău crește în loc să scadă , în ciuda sentimentului că te-ai străduit într-adevăr să slăbești: de la exerciții constante la un nivel scăzut dieta cu calorii.

Este timpul să îți schimbi rochiile extra-mari datorită Draining Drink!

Draining Drink INTENSE ajută la retenția de apă datorită ingredientului patentat Cacti-Nea, care are efecte diuretice puternice și poate ajuta la îmbunătățirea funcționării sistemului limfatic și ajută la scăderea excesului de apă.

În plus, este conceput pentru a curăța corpul de toxine, oferind în același timp ameliorarea ficatului și îmbunătățirea digestiei.

Cel mai bun diuretic natural de pe piață cu 8 ingrediente de înaltă calitate:

Spune adio balonării și celulitei: odată pentru totdeauna!

Datorită ingredientelor sale naturale foarte eficiente, Draining Drink nu numai că poate stimula sistemul limfatic, ci are și multe alte beneficii!

  • Este foarte recomandat pentru cei care încep să piardă în greutate , deoarece ajută la scăderea rapidă a primelor kilograme în exces rapid .

  • Este un agent de drenare natural care elimină toxinele și reținerea apei din corp, dar nu și mineralele.

  • Reduce balonarea cu până la 60% după doar o săptămână*

  • Stimulează pierderea primelor kilograme din primele zile de utilizare.

Această combinație puternică de ingrediente a fost acum îmbogățită în continuare cu adăugarea de extract de struguri roșii ! Știai că extractul de struguri roșii, printre altele, este un ajutor foarte valoros în reducerea celulitei ? Odată ce sistemul limfatic funcționează corect, microcirculația va avea o îmbunătățire marcantă. Aceasta înseamnă că substanțele nutritive pe care le absorbi prin alimente vor găsi „calea cea bună” în interiorul corpului și pot fi exploatate de acesta în cel mai bun mod, în timp ce corpul tău va scăpa cu siguranță de toxine.

UȘOR DE PREPARAT = UȘOR SĂ SLĂBEȘTI

Dimineața, pregătește Draining Drink în 1 litru de apă . Golește conținutul unui plic într-o carafă sau sticlă suficient de mare și amestecă energic! Bea totul în timpul dimineții .

În acest fel, vei avea grijă de hidratarea ta , vei stimula sistemul limfatic, vei elimina fluidele în exces din corp și vei obține în cele din urmă abdomenul plat pe care l-ai dorit întotdeauna!

Zuzana: "Am observat o îmbunătățire după doar 3 zile!*"

„Greutatea mea ideală este de 57* de kilograme dar după naștere am ajuns să cântăresc 70 de kilograme *. În ciuda tuturor eforturilor mele, corpul meu părea că nu mai poate arde grăsimile, și am început să pun multă grăsime pe stomac . "

"Dar cu Draining Drink m-am simțit mai bine după doar 3 zile ! Umflarea a dispărut, am început să mă simt mai ușoară și stomacul meu s-a micșorat vizibil ! "

Ingrediente active

Darining Drink
Ambalare (1 unitate)10 plicuri
Doza zilnica1 plic
Greutate netă (1 unitate)63 g

Ingredienteîn 1 plic
CactiNeaTM [Pulbere din fructe de cactus]2000 mg
Extract din floare de hibiscus500 mg
Extract de frunze de pătrunjel500 mg
Rădăcină Sarsaparilla500 mg
Suc de pepene verde uscat500 mg
Ceai de Java500 mg
Frunze de anghinare350 mg
VinoGrapeTM Plus [extract de frunze de viță de vie roșie]50 mg

Cum se folosește

Aportul zilnic recomandat este de 1 plic.

1 plic

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 plic)

CactiNeaTM (pulbere din fructe de cactus cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină) 2000 mg, purtător: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel 500 mg, extract de rădăcină sarsaparilla 500 mg, extract din flori de hibiscus cu 10 % polifenoli totali 500 mg, suc de pepene verde sub formă de pulbere 500 mg, extract din funze de ceai de Java cu 2% potasiu 500 mg, aromă naturală de zmeură, pulbere din piure de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 350 mg, VinOgrapeTM Plus (extract de frunze de viță de vie roșie cu 90% polifenoli totali și 18% OPC (conținut de sulfiți> 10 mg/kg)) 50 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Alergeni: sulfiți> 10 mg/kg

CactiNeaTM și VinOgrapeTM sunt mărci înregistrate ale companiei Nexira.

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1 plic. Se dizolvă amestecând viguros în 1 litru de apă. Amestecă bine pentru a dizolva orice bulgări. Consumă pe parcursul dimineții.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Este important să ai o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil la orice component al acestui produs sau iei medicamente înainte de utilizare consultă medicul. Acest produs nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitează într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.