TUMMYTOX blogs.

Experiența mea cu TummyTox

Ne place când clientele se întorc către noi cu părerile și experiențele lor. Apreciem mult acest gest și mulțumim cu această ocazie tuturor. :)

image

"Buna tuturor

Ma numesc Ceava Andreea, am 34 de ani si vreau să vă împărtășesc experienta mea cu produsele TummyTox.

Greutatea...

Am fost mereu ușor supraponderală si m-am luptat, de când mă știu, cu greutatea mea fluctuanta. Singura mea șansa de a ma menține fizic, erau sportul si dietele drastice, până acum câțiva ani.

Am făcut greșeli  teribile in aceasta privința, pana la punctul in care, am suferit o anemie foarte puternica.

In urma acestei experiente marcante,am decis ca trebuie sa fac o schimbare pozitiva. Am descoperit TummyTox întâmplător, pe Facebook, atunci când, o prietena din lista mea facuse un comentariu la pagina oficiala a acestei mărci.

In primul rand,mi-a atras atenția, aspectul vesel și drăgălaș al ambalajelor, iar apoi, curioasa fiind, am vizitat site-ul.

TummyTox obișnuiește sa ne facă surprize frumoase, promovând produsele cu mari reduceri de preturi, in diverse variante. Atrasa fiind de oferte si reactionand spontan, am plasat o comanda. Pentru început, am decis sa încerc ceaiurile Daily Kick si Sleep Tight.

În 2 zile am primit produsele și am început mica mea aventură cu TummyTox...

Efectele s-au simțit încă de la primul pliculeț, iar starea mea fizica si psihica s-a îmbunătățit de la o zi la alta. Am observat ca dispăruse si balonarea, pofta de dulciuri, lipsa de energie.

Pana sa închei micul tratament, pierdusem din circumferinta taliei 3 cm si din solduri 5 cm. Va mărturisesc, având energie si fiind într-o stare psihica mai buna, am început sa fac si exerciții.

Am avut ocazia sa observ ca, metabolismul meu acționa mult mai eficient, era mult mai rapid.

Nu au fost singurele produse pe care le-am folosit. De atunci, am încercat aproape tot ce are TummyTox de oferit: ceaiurile, nelipsite din dulăpiorul meu cu "fericire", produsele Draining drink, Night burner drink, Happy enzymes, Skinny me tea,  Fat burner drink,etc. 

In prezent, ma bucur de combinatia Daily Kick Tea & Sleep Tight Tea, Fat Burner Drink, Draining Drink si Happy Enzymes. 

sau

Va recomand aceasta gama generoasa de produse eficiente si va asigur ca, orice produs ați încerca, va contribui cu brio la starea voastră fizica si psihica in mod pozitiv. Călătoria mea alături de TummyTox nu s-a încheiat si nu se va încheia curând, voi continua sa folosesc aceste produse, pentru ca m-au convins, asa cum va mărturiseam la început, încă de la primul "pliculeț".

Vă îmbrățișez cu drag,

Andreea

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul