TUMMYTOX blogs.

REZOLUȚIILE DE ANUL NOU PENTRU 2020 ... ÎNCĂ NU ESTE PREA TÂRZIU!

Probabil că te-ai găsit în aceeași situație ca noi ... vara s-a terminat și luând în considerare situația, oricum ne vom petrece cea mai mare parte a timpului închiși în casă ... deci cui îi pasă cum arătăm ...

Dar trebuie să ne pese cu adevărat! Ei bine, faptul că nu vom apărea pe afară pentru o vreme nu ar trebui să fie un motiv pentru a-l ignora .

Îți amintești rezoluțiile de Anul Nou ? Este posibil să nu fi îndeplinit toate obiectivele, dar acum ai încă suficient timp pentru a le îndeplini până la sfârșitul anului.

image

Gândește-te, dacă nu începi acum, când va veni timpul să îți revi în formă, îți va fi mult mai greu și există o mare probabilitate că vei eșua ! Deci, anul acesta schimbă acest lucru și atinge-ți obiectivele de siluetă modelată. Ai grijă de corpul tău ACUM și te vom ajuta să rezolvi problemele cu care majoritatea femeilor se confruntă pentru a pierde în greutate!

De ce este atât de greu pentru femei să slăbească?

Nu, nu este doar rodul imaginației tale, este mult mai greu pentru femei să slăbească decât pentru bărbații. Motivele pentru acest lucru sunt în mare parte ascunse în corpurile noastre, așa că, dacă din anumite motive de mai jos nu ai reușit să atingi obiectivul pentru 2020, îți vom oferi astăzi o soluție la fiecare problemă!

Metabolism încetinit?

Dacă întâlnești adesea un metabolism încetinit, crede-mă că nu ești singura . Bărbații au mai mulți mușchi decât femeile și, deoarece mușchiul arde mai multe calorii decât grăsimile, ei au un metabolism mai rapid; studiile au arătat că cu până la 3 la sută mai rapid!

Dar un metabolism lent nu este un motiv pentru a renunța la obiectivele tale! Poți accelera metabolismul într-un mod simplu cu ceaiul nostru Skinny Me.Doar o ceașcă de ceai pe zi este suficientă și pe lângă accelerarea metabolismului, ajută la eliminarea toxinelor care opresc pierderea în greutate și cu ajutorul ingredientului său principal - ceaiul Pu-erh, ajută la topirea grăsimilor.

Nu poți controla foamea?

Ai observat cât de foame ți-e după antrenament? Suntem siguri că îți deschide pofta de mâncare atât de mult încât poți mânca întregul frigider! Acest lucru se întâmplă din cauza hormonului care trimite un mesaj creierului că îți este foameÎn timp ce hormonul leptină - dă creierului un mesaj că ești plină - este complet calmată.

Oamenii de știință presupun că acest lucru este legat de esența corpului nostru - fertilitatea și menținerea speciei noastre - și este un mod natural pentru corpul unei femei de a lupta împotriva lipsei de energieDeci este în natura noastră și nu o putem evita.

O altă problemă pe care femeile o au adesea este consumul excesiv de mâcanre, emoționalSuntem siguri că acest lucru nu este un termen străin pentru tine, deoarece toți alergăm după ceva dulce, sărat sau gras atunci când avem o zi proastă sau ne certăm cu o prietenă sau un prieten.

Și oamenii de știință au observat un alt lucru care se repetă la femei... în timp ce suntem „singuri” suntem teribil de atenți la ceea ce mâncăm, dar când intrăm într-o relație, începem să mâncăm porții mari ca partenerii noștri!

Deoarece controlul foametei și al porționării la femei poate fi cea mai mare problemă, avem o soluție excelentă pentru a te ajuta să-ți controlezi foamea și să începi să topești grăsimea: Flat Tummy Caps.

Renunți repede?

Da, aceasta poate fi o mare problemă ... ne stabilim un obiectiv, dar atunci când începem să ne facem mișcare sau urmăm un plan de dietă, renunțăm la el foarte repede. Pentru că este întotdeauna ceva ... Am mult de lucru, nu mă simt prea bine, astăzi este ziua prietenului meu și nu pot rezista acelui delicios tort de ciocolată...

Cum să schimbi asta? Începe să ții un jurnal! Studiile au arătat că păstrarea unui jurnal dietetic poate dubla rezultatele pierderii în greutateȘi avem ceva și mai bun! Jurnal de motivareÎn acesta poți să îți notezi obiectivele, starea actuală, să ții un jurnal dietetic și să introduci în cele din urmă rezultateleAstfel vei vedea cu adevărat ce schimbare ai făcut!

Și ți-l oferim GRATUIT cu pachetul nostru de Transformare a corpului care include ceai Skinny Me pentru accelerarea metabolismului și topirea grăsimilor, capsule Flat Tummy care te vor ajuta să mănânci mai puțin și să topești grăsimea de pe burtă și Fat Burner, arzătorul de grăsimi  care îți va oferi mai multă energie. Fă mișcare și te ajută să arzi grăsimile mai repede!

Nu dormi bine noaptea?

Oamenii de știință au confirmat de mult că 7-8 ore de somn sunt ideale pentru organism.Și acum te întreb, când ai dormit ultima dată 8 ore? Da ... Și am crezut că nu-ți mai amintești. Majoritatea populației are probleme cu durata și calitatea somnului, ceea ce înseamnă că, cu cât dormim mai puțin, cu atât mai mult poftește corpul nostru mâncare caloricăCunoscut?

Deci, pentru a preveni acest lucru, asigură-te că dormi bine cu băutura noastră Night BurnerBea-l seara pentru a te relaxa, a te ajuta să adormi mai ușor și să ai un somn de calitate, iar în timp ce dormi, el se ocupă de curățarea ficatului și a corpului și topește grăsimea!

Hormonii nu-ți dau pace?

Pe lângă hormonii menționați mai sus, cel care ne provoacă cele mai multe probleme este cortizolul - un hormon al stresuluiA fi constant sub stres nu este bun pentru sănătate și din cauza stresului, mâncăm de obicei mai multMagnesiul nostru este un mare ajutor pentru relaxare. Conține cel mai pur magneziu marin și te ajută să depășești stresulÎn plus, poate îmbunătăți digestia, poate face exercițiile fizice eficiente și reduce durerile musculare după exerciții.

Dar există un alt hormon despre care poate nici nu știai că există - adiponectina - hormonul slăbirii!

Adiponectina este un hormon produs în țesutul brun adipos și este implicat în reglarea metabolismului lipidelor și carbohidraților.Apare în țesut atunci când există foarte puține grăsimi în organism, astfel încât crește capacitatea mușchilor de a utiliza carbohidrați și de a-i transforma în energie.

Dar asta nu este tot - acest hormon accelerează topirea țesutului adipos și reduce pofta de mâncare! Și dacă nu te-ai saturat de acest hormon până acum, îl poți trezi cu capsulele noastre Booty Tone!

Dar nu numai că stimulează producția de hormoni slabi, capsulele Booty Tone au grijă de fese și șolduri perfect  modelate.  Cu el, grupul nostru de testare a reușit:

  • topirea a  7,5 cm* în jurul taliei
  • pierderea a 6 cm* pe coapse și șolduri
  • pierderea a 50% din grăsimea abdominală*  menținând în același timp o dietă sănătoasă

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru pierderea în greutate, este foarte important să mâncați sănătos și să mențineți un stil de viață sănătos.]


Ai nevoie de o soluție completă?

Când ne uităm la noi înșine, ne dăm seama de fapt că ne confruntăm mai mult sau mai puțin cu toate problemele de mai sus. Și dacă vrem rezultate cu adevărat vizibile și rapide, cel mai bine este să atacăm toate problemele simultan!

Încearcă Transformare completă a corpului ! Care sunt toate problemele pe care le vei rezolva cu acest program de 2 luni:

  • Vei stimula digestia și vei accelera metabolismul
  • Vei stimula procesul natural de  topire a grăsimilor 
  • Vei opri pofta excesivă de mâncare și îți vei reduce în mod natural pofta de mâncare
  • Vei opri foamea de seară  și vei dormi mai bine
  • Vei trezi adiponectina - cunoscută sub numele de  hormonul slab
  • Vei avea mai multă energie și rezultate mai bune după fiecare exercițiu