TUMMYTOX blogs.

Jeleuri sau capsule de vitamine? Iată cum să alegi suplimentele alimentare potrivite ție

Dacă ai ajuns astăzi aici este pentru că ai decis că, în sfârșit, a venit momentul să ai mai multă grijă de sănătatea și de corpul tău.

Permite-mi să-ți spun: nu puteai lua o decizie mai bună!

Iar în zilele noastre chiar ai de unde alege când vine vorba de suplimente alimentare. Jeleuri de toate felurile, probiotice pentru sănătatea intestinală, minerale pentru stimularea sistemului imunitar, capsule de vitamine... și lista poate continua la nesfârșit!

Toată această varietate de produse ți-a creat mai multă confuzie decât înainte și acum nu știi ce să alegi între jeleuri sau capsule?

Gummies or capsules?

Dacă dorești un răspuns la această întrebare, atunci rămâi alături de noi, pentru că astăzi vom explora împreună toate atuurile acestor două tipuri de suplimente!

În acest articol vei afla care este cea mai bună alegere pentru a-ți satisface toate nevoile și ce tip de produs se potrivește cel mai bine rutinei și stilului tău de viață. Și, în final, poți porni cu dreptul pe calea spre îmbunătățirea stării generale, în cel mai simplu și eficient mod posibil.

Capsulele: o comoară bogată în nutrienți 

Capsulele oferă organismului o doză mare de nutrienți datorită învelișului lor.

Curios, nu-i așa?

Secretul învelișului constă în faptul că este alcătuit în cea mai mare parte din hipromeloză, un material de origine vegetală. Și tocmai datorită acestui "scut protector" suplimentele sunt complet lipsite de aditivi, întrucât învelișul este capabil să păstreze intacte toate substanțele nutritive din interiorul capsulelor (spre deosebire de tablete).

Nutrienții din capsule pot fi sub formă lichidă sau sub formă de pulbere, în funcție de ingredientele utilizate în formularea unui anumit produs. Cu toate acestea, indiferent de structura lor, cel mai important aspect este ca eficacitatea lor să se mențină cât mai mult timp posibil, astfel încât organismul să primească beneficii maxime în urma administrării acestor suplimente alimentare.

Iar acesta este un factor pe care trebuie neapărat să îl iei în considerare dacă hotărăști să începi să iei probiotice (adică bacteriile bune), care sunt deosebit de sensibile la contaminarea din mediul extern. Din fericire, când sunt administrate sub formă de capsule, învelișul lor acționează ca o barieră, permițând bacteriilor să supraviețuiască lungului drum până în intestin, organul în care vor fi libere să-și exercite toată eficacitatea.

Odată ce nutrienții sunt absorbiți de organism, aceștia încep să "călătorească" acolo unde este nevoie de ei. În plus, în funcție de nutrienți, poate fi necesar administrarea a una, două sau chiar trei capsule pe zi pentru a satisface un anumit necesar zilnic.

În cele din urmă, datorită formei și suprafeței netede, capsulele sunt ușor de înghițit și sunt în mare parte lipsite de gust, ceea ce le face o alternativă preferabilă tabletelor (cât de neplăcut este gustul acestora atunci când încep să se dizolve în gură?!).

Jeleuri: nu doar un răsfăț al papilelor gustative   

Un lucru este cert: jeleurile te vor convinge să iei vitamine în fiecare zi!

Obținute cu ajutorul gelatinei sau al pectinei (cea din urmă opțiune este potrivită și pentru vegani), așa-numitele "gummies" sunt bomboane moi bogate în vitamine și minerale. Unele pot conține adaos de zahăr, dar eu personal prefer să le aleg pe cele cu aromă naturală de fructe. Și pun pariu că și tu faci la fel!

Dar aceste delicatese sunt mai mult decât un simplu răsfăț pentru papilele gustative.

De îndată ce ajung în gură și încep să se topească, își eliberează toate substanțele nutritive, iar curios este că s-a constatat că unele vitamine acționează mult mai bine astfel! În plus, nutrienții sunt absorbiți mai repede de organism și sunt, de asemenea, mult mai ușor de digerat decât capsulele.

În plus, jeleurile sunt atât de ușor de integrat în rutina zilnică, deoarece nici măcar nu îți lasă impresia că iei un supliment. Și, să recunoaștem, cine ar uita să ia o bomboană dulce după masă? Cu siguranță nu eu!

Pe scurt, dacă gândul de a înghiți pastile gigantice te face să te strâmbi, atunci să știi că jeleurile sunt o alternativă excelentă și delicioasă!

Pur și simplu le mesteci și nici măcar nu trebuie să ai apă la îndemână. Ceea ce înseamnă că le ai mereu cu tine în geantă pentru a le savura în orice moment (și crede-mă, vei dori să o faci, pentru că sunt cu adevărat delicioase ;-)).

Descoperă gama bogată de jeleuri TummyTox! 

Noi, fetele de la TummyTox, credem că a avea grijă de sănătate trebuie să fie o plăcere, nu o obligație. De aceea, am pregătit o serie de bomboane gumate gustoase care aduc bucurie (și stare de bine) în fiecare înghițitură!

Și pentru că ne dorim ca toate #TummyGirls să se bucure de aceste mici delicii, le-am făcut fără gelatină, ceea ce le face potrivite și pentru vegani și vegetarieni.

Dar iată care sunt preferatele mele! 

  • Immunity Gummies: jeleuri pentru sistemul imunitar - Pur și simplu minunate pentru a oferi sistemului imunitar sprijinul suplimentar de care are nevoie, pe tot parcursul anului. Menține-ți linia de apărare și luptă împotriva oboselii cu aceste jeleuri cu aromă de portocale, bogate în zinc, vitamina C și propolis.
  • Glowing Skin Gummies: jeleuri cu coenzima Q10 - Dacă dorești să îți păstrezi pielea radiantă și fără imperfecțiuni, trebuie neapărat să te răsfeți cu aceste jeleuri cu aromă de lămâie. Sunt bogate în colagen, coenzima Q10 și biotină, ingrediente care stimulează producția naturală de colagen și îmbunătățesc structura pielii. 
  • Hair Care Gummies: jeleuri cu biotină - Aceste jeleuri rafinate cu aromă de căpșuni sunt perfecte dacă îți dorești un păr frumos, sănătos și puternic. Datorită celor 12 ingrediente atent selecționate, acestea sunt apte să hrănească și să protejeze părul, favorizând în același timp creșterea și regenerarea acestuia. 

Ești pregătită să adaugi o doză de răsfăț stării tale de bine?
Atunci click aici și descoperă astăzi întreaga noastră gamă de jeleuri! »

Produse pentru tine

FRUMUSEȚE
-25%
Preț special 97,00  RON Preț obișnuit 129,00  RON As low as 51,00  RON
Vezi produsul