TUMMYTOX blogs.

Cum poți îmbunătăți aspectul tern, uscat și lipsit de viață al pielii

O piele strălucitoare nu este o chestiune care ține (doar) de îngrijirea ei. De fapt, dincolo de creme și seruri, există o mulțime de factori care influențează sănătatea, suplețea și strălucirea pielii. Felul în care arată pielea și ritmul în care îmbătrânește este, de asemenea, o consecință directă a stilului tău de viață - de la alimentație la durata și calitatea somnului și nivelul de stres.

image

5 cauze frecvente ale pielii terne, uscate, care îmbătrânește repede:

1. Deshidratarea

Consumul insuficient de apă determină uscarea pielii și nicio cantitate de cremă hidratantă nu poate compensa acest lucru. De asemenea, apa elimină toxinele, care sunt o altă cauză a îmbătrânirii premature și a erupțiilor cutanate.

2. Fumatul

Acesta produce o îngustare a vaselor de sânge și reduce aportul de oxigen și nutrienți la nivelul pielii.

3. Expunerea la soare

Expunerea frecventă la soare accelerează îmbătrânirea și mărește șansele de a dezvolta cancer de piele. Asigură-te că folosești un factor de protecție solară (SPF) în fiecare zi și optează de preferință pentru autobronzante pentru a obține acea strălucire de vară.

4. Îngrijirea incorectă a pielii

Folosirea prea multor produse pentru piele sau a unor produse necorespunzătoare poate face mai mult rău decât bine. Exfolierea excesivă este o altă problemă frecventă care poate predispune pielea la deteriorări. Faptul că nu te demachiezi seara determină, de asemenea, apariția erupțiilor și îmbătrânirea mai rapidă.

5. Deficitul de nutrienți

Și, în cele din urmă, motivul cel mai des ignorat pentru pielea ternă, uscată și îmbătrânită prematur este aportul insuficient de nutrienți. Chiar dacă poți face multe evitând greșelile menționate mai sus, cel mai important lucru este hrănirea pielii din interior.

TummyTox este aici să te ajute!

La fel cum fiecare organ din corp are nevoie de nutrienți pentru a funcționa corect, pielea - care este, de fapt, cel mai mare organ - are nevoie de nutrienți specifici care să îi susțină regenerarea și funcționarea. Am conceput jeleurile Glowing Skin pentru a acoperi toate nevoile pielii tale.

Am inclus nutrienți importanți pentru structura și elasticitatea pielii, pentru strălucire și sănătatea generală:

  • colagen,
  • biotină,
  • vitamina A,
  • vitamina C,
  • vitamina E și
  • coenzima Q10.

Deși asimilăm o parte din acești nutrienți din alimente și putem sintetiza colagenul în corpul nostru, este mai bine să ne asigurăm că obținem ceea ce ne trebuie cu un simplu supliment.

Jeleurile Glowing Skin – simplu, gustos, eficient

Jeleurile TummyTox Glowing Skin cu adaos de colagen sunt o modalitate simplă și delicioasă de a beneficia de aportul corespunzător al TUTUROR acestor nutrienți esențiali. Ia 2 jeleuri delicioase cu lămâie și portocală pe zi și ești pregătită!

Prin hrănirea pielii din interior, se poate:

  • îmbunătăți producția de colagen,
  • combate stresul oxidativ,
  • îmbunătăți structura și elasticitatea pielii,
  • restabili strălucirea,
  • menține o piele sănătoasă, indiferent de vârstă.

Obține aici jeleurile Glowing Skin acum cu o reducere de 15%!

Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

FRUMUSEȚE
-25%
Preț special 97,00  RON Preț obișnuit 129,00  RON As low as 51,00  RON
Vezi produsul