TUMMYTOX blogs.

Păr tern și lipsit de viață: soluția este surprinzător de simplă - și gustoasă!

Cu siguranță îți dorești un păr strălucitor, sănătos și plin de vitalitate, nu? Cu toții ne dorim. Dar crezi că îți tratezi părul cu toată dragostea și atenția pe care o merită?

Să fim sinceri, ceea ce obișnuiești să faci în mod regulat - este oare benefic pentru sănătatea și frumusețea părului? Vopsirea, decolorarea, coafarea, periajul, uscarea... Sunt agresiuni asupra părului!

image

Și apoi mai este și stilul nostru de viață modern, nu prea prietenos cu părul - lipsa somnului, poluarea, soarele, marea și, dacă suntem perfect sincere cu noi înșine, cel mai mare vinovat: alegerile noastre alimentare discutabile (fără prea multe fructe și verdețuri). Părul devine uscat și predispus casării. Își pierde din strălucire. Este nevoie de muuult timp pentru a crește doar câțiva centimetri!

De asemenea, un fapt divers: știai că motivul pentru care părul cade astăzi ar putea fi legat de ceva super-stresant petrecut cu LUNI în urmă? Creșterea unui păr lung și sănătos este o artă.

Întoarcerea la rădăcini

Indiferent de modul în care îți tratezi părul, la salon sau acasă, un păr sănătos începe de la rădăcină. Nicio mască de păr miraculoasă sau tratament pentru scalp nu va face ca părul tău să fie bogat și lung dacă acesta devine slab și subțire pe măsură ce crește din foliculi.

Fără teamă - o soluție gustoasă este aici!

TummyTox prezintă noile (și delicioasele) jeleuri Hair Care, bogate în cele mai importante substanțe nutritive pentru păr superb și unghii sănătoase:

  • biotină
  • zinc
  • seleniu
  • vitamina A
  • vitamine B-complex
  • vitamina C
  • vitamina D
  • vitamina E
  • iod

Seleniul și vitaminele C, E și D ajută la întărirea foliculilor de păr, susținând producția de cheratină, contribuind la producția normală de colagen, protejând celulele de stresul oxidativ și îmbunătățind creșterea.

Biotina, zincul și alte vitamine din complexul B (în special acidul folic și B12) ajută la regenerarea părului, îmbunătățind sinteza cheratinei și susținând creșterea și regenerarea părului.

Acidul pantotenic (vitamina B5), vitamina A și iodul contribuie la sănătatea generală a părului, stimulând creșterea acestuia și menținându-i strălucirea și culoarea.

Jeleurile Hair Care de la TummyTox sunt disponibile acum!

Jeleurile Hair Care de la TummyTox conțin până la 6000 mcg de biotină și alți 11 nutrienți esențiali care susțin creșterea, regenerarea și sănătatea generală a părului.

Nu este nevoie să cauți diferite suplimente care conțin un anumit nutrient sau altul, ci poți obține toate cele 12 elemente importante pentru dezvoltarea părului într-un singur produs. Este simplu de luat, vegan - fabricat cu pectină, nu cu gelatină, delicios și conține mai multă biotină decât 767 de ouă, mai mult zinc decât 100 de mure și mai multă vitamina A decât 9 caise!

Vei observa că părul și unghiile tale vor arăta revitalizate în doar o lună. Iar după trei luni, tu și coafeza veți fi încântate de creșterea îmbunătățită, de părul mai gros și mai puternic și de un "păr ca de bebeluș" care va crește în cele din urmă într-o coamă lungă și frumoasă pe care ți-ai dorit-o întotdeauna!

Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine