TUMMYTOX blogs.

7 Alimente care îți pot declanșa celulita

Chiar dacă temperatura încă nu ajunge la 30 grade suntem “obligate” să avem grijă de picioarele noastre și nu numai. Brațele și abdomenul sunt și ele importante.

Ca să nu o mai lungim uite de ce produse trebuie să te ferești:

image

1 și 2 Carne și brânzeturi prelucrate


Inamicul numărul 1. Fiecare produs procesat conține o cantitate de sare mult prea mare care depășește cu mult doza zilnică recomandată. Nici brânza topită nu este mult mai bună, unele soiuri, cum ar fi feta, conține 400 de miligrame de sare în 250 g brânză. Ce legătură are asta cu celulita? Alimentele bogate în sodiu, cum ar fi carnea fast food, șunca și brânzeturile, cauzează reținerea apei. Iar această balonare și reținere de apă pot face celulita mai vizibilă

Ce recomandăm:
Din fericire, nu trebuie să renunți la ingredientele preferate dintr-o dată. In schimb, cumpără inteligent: achiziționează versiuni cu conținut scăzut de sodiu al acestor alimente, mănâncă o mulțime de fructe și legume hidratante și asigură-te că bei apa continuu pe tot parcursul zilei. Când pielea rămâne hidratată pielea se va îngroșa, făcând celulita mai puțin vizibilă. Pentru a ajuta pielea să-și mențină nivelul colagenului îți recomandăm Slimming GEL >>

3 Supă la conservă

Cea mai simplă soluție atunci când nu ai timp sau inspirație ce să mănânci. Dar și un preț mult prea scump pentru confort.

Ce recomandăm: Supa Minestrone – rețeta aici>>

4 și 5 Băuturile carbogazoase și Băuturile îndulcite

Celulita a devenit mai agresivă cu fiecare zi de naștere? Este posibil ca organismul tău să producă mai puțin colagen - proteina care susține pielea netedă și fără gropițe. Din păcate, deoarece aceasta este o parte naturală a îmbătrânirii, nu există nicio modalitate de a inversa efectele. Cu toate acestea, reducerea zahărului (un nutrient care s-a dovedit a accelera demolarea colagenului) poate ajuta. Deși chestiile dulci se găsesc în orice, de la pâine la cereale, se găsește cel mai abundent în băuturile îndulcite cum ar fi sucurile procesate, băuturile energizante și cele carbogazoase.

Ce recomandăm:
Dacă ai nevoie de un boost pentru a bea apă simplă îți recomandăm să-i dai gust cu un scop: Draining Drink, un drenaj natural >>

6 Sosurile

Maioneza, muștarul, sosurile picante și cele din tomate provoacă dezastre la nivelul pielii și sunt aliații celulitei. Este indicat să reduci consumul sosurilor procesate.

Ce recomandăm: Sosuri făcute în casă: pregătește maioneza acasă dintr-un ou și zeamă de lămâie, care îți va opri pofta de maioneză

7 Dulciurile

Dulciurile din comerț conțin extrem de mult zahăr, care dăunează aspectului pielii. Zahărul din acestea nu se va transforma în energie ci în grăsimi care se vor depune pe picioare, brațe, burtă.

Ce recomandăm: Mișcare și pregătirea dulciurilor în casă, unde tu ai controlul produselor procesate și a cantităților utilizate. Dacă nu reușești să eviți dulciurile te putem ajuta cu Flat Tummy Caps, care îți va pune pe pauză pofta.

Ce recomandăm în lupta cu celulita?

Programul de 20 de zile,Programul FIT - format din FatBurner, Draining Drink și Slimming Gel.

Fat Burner Drink te ajută să arzi până la 16% mai multă grăsime și reduce greutatea corporală de până la 5 ori. Arzătorul de grăsime conține ingredientul activ brevetat Carnipure ™, singura formă pură de L-carnitină.

Draining Drink elimină 27% din apă și toxine din corp, reduce balonarea cu 60% și diminuează celulita. Funcționează deja după prima săptămână de utilizare!

Slimming Gel conține și extract de Garcinia Cambogia, care luptă activ cu grăsimea care încearcă să intre în celule. Crește colagenul si revitalizează capilarele