TUMMYTOX blogs.

Cum să pierzi 2 kilograme în 1 săptămână

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru a scăpa de câteva kilograme în plus în cel mai scurt timp, să nu crezi că aceasta este doar o utopie, deoarece într-adevăr este POSIBILĂ.

Probabil că ai încercat deja diferite tipuri de diete și posturi (până la urmă, am fost cu toate în aceeași situație) și ai observat că, din păcate, niciunul dintre eacestea nu a funcționat sau, mai rău, a dat rezultate opuse!

image

Având în vedere că, așa cum am spus, este cu adevărat posibil să pierdem câteva kilograme în doar câteva zile, ce am greșit în toți acești ani?

Când vrem să obținem o siluetă subțire, încercăm întotdeauna să numărăm caloriile și să mâncăm mai puțin, pentru că avem impresia că pentru a ne atinge obiectivul trebuie să pierdem în mod necesar kilograme, dar trucul este să pierdem kilogramele cauzate de excesul de lichide care tind să stagneze în corpul nostru.

De multe ori nici nu ne dăm seama că reținerea apei ne îngrașă decât suntem cu adevărat, dar este foarte ușor să scapi de câteva kilograme în plus cauzate de excesul de lichide în cel mai scurt timp. Iată cum o poți face:

Bea mai multă apă

Poate părea contradictoriu, dar sistemul nostru limfatic se blochează dacă nu bem suficient și, atunci când se întâmplă acest lucru, întregul corp se umflă.

Singura modalitate de a stimula sistemul limfatic este să bei mai mult! Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi, deoarece apa ajută la eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, adesea când ne este sete, avem tendința de a înlocui nevoia de a bea prin mâncare, așa că asigură-te că bei atât înainte, cât și în timpul meselor.

Dormi cel puțin 8 ore

Știai că atunci când nu dormi suficient ne afectează și corpul? De obicei, atunci când suferim de lipsa somnului, simțim nevoia să consumăm alimente bogate în calorii și adesea acest lucru se întâmplă în ultimele ore ale zilei. Mai mult, când suntem prea pline, nu putem dormi și, astfel, ajungem să intrăm într-un cerc vicios fără sfârșit ...

Somnul este un factor extrem de important atât pentru sănătate, cât și pentru aspectul fizic: ajută organismul să se regenereze și să ardă calorii chiar și în timpul nopții. Încearcă să te culci devreme și asigură-te că dormi cel puțin 8 ore!

Încearcă tehnica ocazională de post

Am spus că postul este exclus, deoarece mai devreme sau mai târziu va trebui să mănânci ceva și, de obicei, când începi să mănânci din nou după o perioadă de post, vei recâștiga imediat toată greutatea pierdută, dacă nu chiar câteva kilograme în plus.

Deci, dacă vrei să ai succes, încearcă tehnica ocazională de post (sau postul intermitent), deoarece este cu adevărat excelent pentru rezultate pe termen lung.

Am încercat și noi și trebuie să spunem că suntem extrem de mulțumite de rezultate! Lucrul grozav este că nu trebuie să renunți la alimentele preferate, dar tot ce trebuie să faci este să postești 12 ore în fiecare zi. Așadar, dacă de obicei iei micul dejun la 7 dimineața, ultima masă ar trebui luată la ora 19:00. Astfel corpul tău se va odihni, va digera alimentele mult mai bine, iar metabolismul tău va fi stimulat mai mult.

Pentru început, începe cu un post de 12 ore și lungește-l treptat până la 14. Dacă practici această tehnică în mod regulat, nu numai că vei pierde în greutate, dar te vei simți și mai bine în general!

Reduce balonarea

După cum am spus la început, atunci când suntem umflate înseamnă că există exces de lichide în corpul nostru și, probabil, cauza kilogramelor în plus de care vrem să scăpăm este reținerea apei.

Cum să-l eliminați în cel mai scurt timp posibil? Doar cu Draining Drink Intense, băutura noastră care conține cele mai bune ingrediente naturale, vizează drenarea fluidelor din organism!

Draining Drink Intense promovează pierderea în greutate, dizolvă celulita și expulzează lichidele inutile din organism. Această băutură resetează sistemul limfatic și accelerează secreția de apă și toxine din organism, ameliorând ficatul și îmbunătățind procesele digestive.

Pregătește băutura Drainind Drink în 1 litru de apă, beți-o în fiecare dimineață și:

  • vei pierde primele kilograme din primele zile,
  • vei stimula expulzarea toxinelor și lichidelor peste 27% *,
  • vei reduce umflarea cu 60% * în 1 săptămână,
  • vei observa rezultate vizibile de slăbire în doar 10 zile *,
  • vei avea mult mai puțină celulită.

Cum a reușit Ana Maria să slăbească 2 kilograme * în 1 săptămână?

" După doar 2 zile am observat o schimbare uriașă, abdomenul nu mai era umflat, am avut mult mai multă energie pe tot parcursul zilei, digestia mi s-a îmbunătățit mult."

image

Descoperă povestea Anei Maria aici >>

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este importantă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.