Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

ZUZANA: „DUPĂ 3 ZILE M-AM SIMȚIT MAI BINE!”

Buna Fetele Tummy! Mă numesc Zuzana Mertova si am 25 de ani. Tocmai am fost în al doilea an de concediu pentru creșterea copilului și am grijă de frumosul meu fiu Maxmilian. După naștere, am acumulat câteva kilograme în plus. Motivul în principiu a fost în stresul, medicamentația și dieta neregulată ...

"Mi-am spus Suficient!"

Am cântărit întotdeauna cele 57 de kilograme ideale, dar, din păcate, după naștere, am ajuns la 70 kg. Cu siguranță corpul meu nu arde grăsimile și toate grăsimile s-au așezat pe burtă.
Bineînțeles că știam că nașterea îmi va schimba corpul, dar nu m-am simțit bine în corpul meu, nu mi-a plăcut deloc și chiar cei din jur au simțit că nu mai sunt fata sigură și încrezătoare care eram. Nici măcar nu mă mai puteam privi în oglindă și atunci mi-am spus: suficient!
Nu vreau să fiu slabă, dar vreau să-mi placă ceea ce văd. Am găsit TummyTox pe Internet și Instagram, mi-a plăcut cum erau prezentate produsele și mi-am zis de ce nu?
Știam că nu va funcționa fără să mișcare, chiar dacă toți am vrea să credem că cineva va crea o pastilă miracol.

Draining Drink Intense 1+1 GRATIS

Băutură care elimină retentia de apă, balonarea, celulita și te ajută să slăbești. Efect drenant puternic!

Draining Drink Intense 1+1 GRATIS -50%

Pret normal: 158,00 RON

Prețul tău: 79,00 RON

× Inchide

„Mi-a plăcut compoziția, selecția largă de produse și recenziile pozitive.”

Pe măsură ce am început să fac exerciții fizice, mi-am dorit niște ajutoare și am decis pentru TummyTox , mi-a plăcut compozițiaselecția mare de produse și recenziile pozitive .
Am vrut să încep încet, așa că mai întâi am ales un produs pentru drenaj și detoxifiere - Draining Drink INTENSE și o băutură pentru păr, unghii puternice și piele perfectă Beauty Drink.

"M-am simțit mai bine după 3 zile!"

Datorită drenajului, m-am simțit mult mai bine după 3 zile. Flatulența a dispărut, m-am simțit mai ușoară și burtica mea s-a desumflat. Acest lucru s-a datorat eliminării apei reținute din organism. Cu siguranță voi continua cu acest produs.
Beauty Drink este, de asemenea, un mare succes! Am unghiile puternice care nu se rup.
Mă simt mult mai bine! Și cei din jurul meu au observat schimbări și mă simt din nou încrezătoare și intenționez să continui.
Mulțumită TummyTox, am în sfârșit un obiectiv! Știu deja că totul este posibil, trebuie doar să vrei!

Draining Drink Intense 1+1 GRATIS

Băutură care elimină retentia de apă, balonarea, celulita și te ajută să slăbești. Efect drenant puternic!

Draining Drink Intense 1+1 GRATIS -50%

Pret normal: 158,00 RON

Prețul tău: 79,00 RON

× Inchide

 

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este importantă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Înapoi la blog