TUMMYTOX blogs.

CU ZMEURA SLĂBEȘTI MAI REPEDE 

Nutriționiștii sunt entuziasmați de noua descoperire - zmeura conține molecule, cetone, care influențează scăderea în greutate. Dacă vrei să slăbești, ar trebui să citești mai departe.

image

De fapt, s-a descoperit că cetonele sunt foarte asemănătoare cu alte două molecule - capsaicina, de asemenea găsită în piperul de cayenne și sinefrina, care acționează ca un stimulant.

Numeroase studii au confirmat faptul că aceste două molecule accelerează metabolismul. Un studiu recent a confirmat faptul că cetonele, conținute în zmeură, au un efect egal sau chiar mai bun.

Zmeură pentru un efect de ardere a grăsimilor

Experții au descoperit că cetonele din zmeură ard grăsimea în exces, stimulând astfel operarea hormonului noradrenalina, care întărește și mai mult acest proces.

Cetonele din zmeura accelerează de asemenea eliberarea hormonului adiponectin eliberat din celulele grase și joacă un rol important în reglarea metabolismului și reglarea zahărului din sânge.

Persoanele slabe au un nivel mai ridicat de adiponectin decât persoanele supraponderale. Când pierzi în greutate, nivelul acestui hormon crește. Cu cât pierzi mai mult, cu atât vei arde grăsimea din ce în ce mai repede.

Cetonele sunt o bază bună pentru pierderea în greutate.

Îți dorești un efect mai puternic și să arzi mai rapid grăsimea?

În loc de zmeură, poți bea o băutură cu o aromă delicioasă de zmeură, în fiecare zi și poți obține rezultate dorite!

Draining Drink stimulează scăderea în greutate, diminuează celulita și elimină balonarea, din cauza căreia te simți mai grea. Băutura restabilește literalmente sistemul limfatic, care este un fel de regulator al excesului de apă și de grăsime. În cazul în care sistemul tău limfatic nu funcționează corect, nu este de mirare că grăsimile se acumulează pe talie, picioare și burtă. Sistemul limfatic nu este capabil să-l expulzeze singur.

Cu doar 1 băutură pe zi de Drinking Drink:

  • vei scăpa de primele kilograme deja în primele zile de utilizare
  • stimulează eliminarea apei și a toxinelor cu 27%
  • reduce balonarea până la 60% în 1 săptămână
  • vei pierde vizibil greutatea în 10 zile
  • vei reduce celulita
  • vei ajuta la funcționarea optimă a ficatului și a intestinului
  • nu vei pierde minerale esențiale în ciuda drenajului natural