TUMMYTOX blogs.

Continui să te îngrași? Dă vina pe excesul de estrogeni!

Continui să te îngrași, în ciuda unei diete destul de sănătoase și a exercițiilor fizice regulate?

În cazul femeilor, dezechilibrele hormonale sunt cauzate în principal de niveluri prea ridicate de estrogen.

image

Dacă creșterea în greutate, grăsimea acumulată pe șolduri, coapse și fese, problemele de somn, dificultățile de gestionare a stresului și balonarea sunt câteva dintre luptele tale obișnuite, vei fi bucuroasă să afli că poți face ceva în acest sens!

Haide să vedem ce se întâmplă în corpul nostru și ce putem face în acest sens!

Ce este estrogenul?

Estrogenul este un hormon care, în cazul femeilor, ajută la dezvoltarea și menținerea atât a caracteristicilor reproductive, cât și a celor feminine, cum ar fi sânii și șoldurile. De asemenea, acesta contribuie la sănătatea cognitivă și la funcționarea sistemului cardiovascular.

Ce face estrogenul?

1. Stochează grăsime în organism

Estrogenul îți încetinește metabolismul, favorizează și stocarea grăsimilor. Atunci când nivelul de estrogen este ridicat, dar nivelul de progesteron este scăzut (progesteronul este un hormon eliberat de ovare), acest lucru va duce la un cerc vicios. Grăsimea corporală eliberează o parte din estrogen (pe lângă faptul că îl stochează), ceea ce favorizează și mai mult acumularea acelor kilograme în plus.

2. Reține apă

Estrogenul este principalul motiv pentru care majoritatea femeilor se simt balonate în timpul menstruației. Această problemă poate fi atribuită dezechilibrului dintre estrogeni și progesteron. Dacă există un exces de estrogeni, pereții capilarelor vor permite unei cantități mai mari de apă să treacă.

3. Crește dorința de mâncăruri de confort

Chiar înainte de menstruație, avem adesea o poftă de neoprit de alimente grase și dulci.

Și acest lucru face parte din marele plan de reproducere: organismul încearcă să acumuleze grăsime pentru a avea mai multe șanse de a rămâne însărcinată, pentru a menține sarcina până la naștere și apoi energie pentru alăptare.

Dacă cedăm în fața acestor pofte, putem să ne luăm adio de la fizicul nostru de vis!

4. Cauzează probleme de somn

S-a demonstrat că lipsa somnului este asociată cu creșterea în greutate sau cu probleme de slăbire. Potrivit unui sondaj realizat de Fundația Națională a Somnului, până la 67% dintre femei au declarat că au avut o problemă de somn cel puțin câteva nopți!

Din nou, un dezechilibru al hormonilor sexuali poate fi acuzat!

Cum să obții un echilibru hormonal

Din păcate, perturbatorii endocrini și substanțele chimice care acționează ca estrogeni în corpul nostru sunt practic inevitabile în mediul nostru; acestea pot fi găsite în apa potabilă, în sticlele de plastic, în cosmeticele noastre, în produsele de curățare și chiar în alimente.

Ceea ce putem face, însă, este să ne asigurăm că excesul de estrogeni este eliminat din organism.

Pentru a vă ajuta să faceți o detoxifiere de estrogeni și să obțineți ameliorarea dezechilibrelor hormonale, TummyTox a creat capsulele Hormone Balance, care schimbă jocul.

De ce Hormone Balance

Hormone balance, cea mai bună detoxifiere de estrogeni 3 în 1 de pe piață, echilibrează, dezactivează și elimină estrogenii.

Cu ingrediente superstar (extracte de melisa, alge brune, rozmarin, chlorella și piper negru și vitamina B6), restabilește echilibrul hormonal și previne creșterea în greutate a estrogenilor într-un mod complet natural.

Cu alte cuvinte, te poate ajuta să spui adio tulburărilor cerebrale, iritabilității, balonării, kilogramelor în plus, somnului slab și oboselii.

Încearcă-l - corpul tău îți va mulțumi!

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-50%
Preț special 133,00  RON Preț obișnuit 266,00  RON
Vezi produsul
SLĂBIRE
-56%
Preț special 88,00  RON Preț obișnuit 197,92  RON
Vezi produsul