TUMMYTOX blogs.

Ce să mâncăm în timpul detoxului?

Deci te-ai hotărât să urmezi o cură de detoxifiere este foarte bine. În primul rând, îți recomandăm să spui adio la alimente grele, grăsimi, prea mult zahăr și alcool. Încearcă să te întorci la o dietă sănătoasă și echilibrată: plante digestive, rețete ușoare, sucuri de fructe și de legume vor fi noii tăi cei mai buni prieteni. Și nu uita - bea multă apă.

image

De ce să urmezi o cură de detoxifiere?

 Detoxificarea regulată servește la susținerea ficatului și metabolismului pentru a elimina deșeurile toxice care uneori conduc la umflarea burții. Detoxul nu înseamnă că nu trebuie să mănânci. Există multe rețete gustoase care sunt ușor de pregătit cu alimentele care vă ajută să vă curățați organismul.

Ce alimente preferi?

Fructe și legume proaspete și condimentate: aceasta te va energiza și îți va oferi organismului toate vitaminele și mineralele de care are nevoie. Îți recomandăm să alegi fructe și legume ecologice care nu vor adăuga toxine în corpul tău.

Proteine fără grăsime: preferă carnea albă cum ar fi puiul și curcanul. De asemenea, te poți bucura de pește (ton, cod și de ce nu somon).

Iaurt fără grăsimi: ideal pentru micul dejun sau pentru o gustare rapidă.

Cereale integrale: pâinea și pastele nu sunt rele în timpul dezintoxicării. Consumă cu moderatie și alege-le pe cele făcute cu făină integrală, deoarece acestea sunt mai bogate în nutrienți.

Grasimi sănătoase: alege o linguriță de ulei de măsline pentru a-ți pregăti felurile de mâncare. Încearcă avocado care este bogat în acizi grași sănătoși și este gustos în piersici și pe o bucată de pâine integrală. Pentru o gustare rapidă mănâncă o mână de nuci, migdale sau alune.

Ce îți recomandăm să consumi:

Ceapa: bogată în săruri minerale și vitamine, dar nu numai. În ceapă, există, de asemenea, flavonoide cu acțiune diuretică și de purificare.

Anghinarea: Reduce celulita, favorizează pierderea în greutate, curăță ficatul, echilibrează excesul de alcool si, de asemenea, îmbunătățeste aspectul pielii necurate.

Turmeric: Este un condiment sănătos, 100%: antiinflamator, antioxidant, antitumoral și purifică ficatul.

Ghimbir: Este o rădăcină a "vieții lungi" și a arsurilor, excelentă pentru cele care aleg să piardă în greutate prin mâncare.

Lămâie: Pentru o bună sănătate și o stare de bine: purifică, drenează, detoxifică și combate acidoza.

Ceaiul verde: Este un remediu excepțional și natural pentru a detoxifica complet organismul: facilitează diureza, toxinele și slăbirea.

Legume: Una dintre regulile de bază ale dietelor de detoxifiere este să se concentreze asupra legumelor, sporind cantitatea lor zilnică.

Alimente de evitat:

Carne roșie

Grăsimi animale

Alcool, Cafea, Băuturi acidulate

Mâncare conservată

Zaharuri și îndulcitori


Pentru un sprijin real în cura ta de detoxifiere îţi recomandăm cel mai simpatic program de detox >> 

Produse pentru tine

DETOX & SLĂBIRE
-54%
Preț special 109,00  RON Preț obișnuit 237,00  RON
Vezi produsul