TUMMYTOX blogs.

5 motive pentru care turmericul îți va schimba viața

În ultimii ani, super-condimentul auriu a generat mult hype. Și nu degeaba! Acest remediu natural este folosit pentru proprietățile sale terapeutice deja de 4000 ani - și numeroase studii de înaltă calitate confirmă că aduce beneficii uimitoare pentru corpul și creierul nostru. Iată top 5 beneficii!

image

1. Îți oferă o piele fabuloasă

Ai citit bine. S-a demonstrat că turmericul ajută la menținerea sănătății pielii, ameliorând unele probleme ale pielii (cum ar fi acneea sau pielea uscată) și chiar accelerează tratamentul coșurilor. Este bogat în antioxidanți, care ajută la revitalizarea pielii și îi conferă acea strălucire sănătoasă și radiantă.

2. Crește imunitatea

S-a demonstrat că curcumina stimulează sistemul imunitar și oferă un suport remarcabil pentru întregul corp. În acest fel, corpul este capabil să lupte eficient împotriva microbilor și să facă față sarcinilor de zi cu zi, fără a se simți copleșit în acest proces. S-a dovedit a fi deosebit de eficientă în menținerea sănătății plămânilor și a căilor respiratorii superioare. Perfectă nu numai pentru toamnă și iarnă, ci pe tot parcursul anului!

3. Susține funcția sistemului nervos

Sistemul nervos este sistemul de comunicare al corpului tău. Controlează mult din ceea ce face corpul tău, inclusiv gândirea, vorbirea, emoțiile, memoria, mișcarea și procesarea senzorială. Studiile arată că curcumina ajută sistemul nervos să funcționeze mai bine.

4. Ajută ficatul

Principalul ingredient activ din turmeric cunoscut sub numele de curcumină ajută la eliminarea toxinelor și a grăsimilor din ficat. În acest fel, ameliorează povara pe care o punem asupra ficatului cu stresul de zi cu zi, lipsa somnului, alegerile proaste în mâncare, alcoolul, fumatul, și lipsa de mișcare. Practic, ajută la îmbunătățirea funcției ficatului, îi susține capacitatea de regenerare și îl protejează de daune.

5. Stimulează pierderea în greutate

Începând cu susținerea funcției ficatului. Ficatul este cel mai important organ de ardere a grăsimilor, dar își poate face treaba numai dacă nu este suprasolicitat. Curcumina ajută la eliminarea excesului de grăsime din ficat, ajutându-l să se transforme înapoi în centrala de ardere a grăsimilor care a fost odată. Drept urmare, îți este mult mai ușor să obții un abdomen plat.

TummyTox Curcuma Caps – unul din cel mai puternic extract de turmeric de pe piață!

Formula sa revoluționară oferă o biodisponibilitate de 185x mai bună decât capsulele obișnuite de curcumină. Aceasta înseamnă că funcționează mai repede și are efecte mult mai puternice decât orice altă formă existentă. Ca să punem lucrurile în perspectivă, 1 capsulă de TummyTox Curcuma este egală cu 20 de capsule standard de 500 mg cu 95% curcumină. Avem un câștigător aici. Nu rata.