TUMMYTOX blogs.

Vara este aici! De ce mă simt umflată ca un balon?

Exact în vară, când sentimentul de libertate și căldură îţi întâlneşte picioarele, gambele, chiar şi o parte din burtică, biologia nu este de ajutor. Picioarele se umflă ca niște baloane, sandalele devin prea strâmte, aripioarele de pe coapse cresc în volum la prima băutură de seară. De ce vara aduce zilele rele de umflare și ce se poate face? Există patru reguli foarte simple.

image

Desigur, umflarea ne poate cauza probleme chiar și în timpul iernii. Dar, în timpul verii se multiplică. De ce? Căldura duce la dilatare, ca o încercare de a combate căldura şi acest lucru poate duce la umflare. Celălalt motiv este lipsa de activitate fizică.

Regula # 1

Apă, apă și din nou apă! Ajută rinichii să funcționeze și reglează digestia. Mai ales în timpul verii, ziua trebuie să înceapă și să se termine cu un pahar de apă. Nu e bine sa bei Coca Cola sau sucuri dulci. Bea multă apă şi ceaiuri din plante, chiar şi reci. Există unele plante aromatice, care sunt recomandate ca anti-umflare: castan, hamei, chimen dulce, mesteacăn, păpădie, pir, lămâie. Aceste ingrediente le poţi găsi şi în ceaiul nostru Daily Kick & Sleep Tight.

Regula # 2

Reducerea aportului de sare, care rol în retenția apei. Necesarul noastru este de 5,3 g/zi, dar de obicei, consumăm chiar și 11 g. Nu este dificil să asimilăm prea multă sare, deoarece se găseşte în aproape toate produsele alimentare, chiar și în cele pe care nu le-am bănuit niciodată. Alimentele care conțin o cantitate mare de sare sunt cârnați, snacks-uri, nuci, brânzeturi ...

Regula # 3

Mai multă mișcare. Mişcarea crește fluxul de sânge și alte fluide din corp. Umflarea este înrăutățită de un stil de viață sedentar. Noaptea poți încerca să îţi aşezi o pernă sub picioare, astfel încât să ajuti fluidele de scurgere.

Regula # 4

Consumă mai multe fructe și legume de sezon, care conțin până la 90% apă (castraveți, pepene verde, roșii, căpșuni ...) și alege alimente mai puţin bogate în grăsimi și proteine: peștele.

Regula # 5

Pune probiotice în dieta ta. O dietă dezechilibrată  în care predomină grăsimile de calitate inferioară și zaharurile simple, dăunează microbiotei noastre. Mai ales dacă nu consumi suficientă fibră. 

Dacă nu mănânci suficiente fructe, legume și cereale integrale, aceasta afectează reducerea numărului de bacterii bune, iar rezultatul este o microbiotă dezechilibrată, predominarea bacteriilor dăunătoare care poate duce la  flatulență și balonare.

Capsulele Slimbiotice vor avea grijă de echilibrul tău complet și de microflora intestinală curată și sănătoasă. Conțin ingrediente care au grijă de digestia corectă și rezolvă aceste sentimente de balonare. Și, deoarece conțin inulină, pot opri senzația excesivă de foame!

Regula # 6

Încorporează enzimele digestive în dieta ta. Dacă mănânci o mulțime de  alimente procesate și fast-food, acestea pot afecta foarte mult conținutul redus de enzime din organism și, din această cauză alimentul nu este digerat  așa cum trebuie și există probleme digestive și, în consecință, balonare.

Adăugarea de enzime în dieta ta sub forma unui supliment alimentar îți va ajuta organismul să descompună alimentele mai ușor, să crească acțiunea nutrienților și să reducă durerile abdominale.

Happy Enzymes  vor asigura că vei folosi toate bunurile și nutrienții din alimente, vei digera mai bine alimentele și vei scăpa de problemele digestive neplăcute .

Slim Detox - soluția perfectă pentru a reduce balonarea

Acest pachet conține absolut tot ce ai nevoie pentru a păși pe plajă cu încredere în această vară - uită să te ascunzi sub tricouri largi - acum poți să îți arăți cu siguranță burtica plată!

Ceaiul Daily Kick și Sleep Tight îți vor curăța corpul și îl vor ajuta să topească grăsimea, Draining Drink te va scăpa de excesul de apă care te face umflată și balonată, iar Slimbiotic și Happy Enzymes vor avea grijă de digestia ordonată și te vor ajuta să ai stomacul plat.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul