TUMMYTOX blogs.

Transformă-ți stilul de viață, transformă-ți silueta

Sunt momente în viața ta când simți că ai nevoie de o schimbare.

Nu contează că e vorba de o tunsoare, de o fustă nouă sau de silueta ta. Această schimbare te va face să te organizezi pentru a fi în echilibru cu tine însăți.

Poate că nu te putem ajuta în toate, dar știm sigur că te putem ajuta în materie de sănătate al organismului și formarea unui stil de viață alimentar optim.

image

Nu ai niciodată sentimentul de sațietate? Mănâncă mai multe proteine

Dacă nu te simți plină, chiar dacă mănânci 5 mese pe zi și ești speriată că va trebui să te înfometezi în timpul dietei, avem o soluție elegantă pentru tine: consumă mai multe proteine. Te va ajuta să rămâi cu sentimenul de sațietate mai mult timp. Un alt plus: proteina te ajută să îți regenerezi și să îți reconstruiești mușchii.

Ai poftă de ceva dulce seara?
Ia-ți telefonul în mână!

Mai exact, joacă-te pe telefon. Te vei concentra pe altceva câteva minute și vei uita de poftele tale pentru ciocolată și/sau biscuiți.

Sport împotriva foamei?!


Mișcarea este o parte importantă a oricărei diete. Dar dacă imediat după antrenament te apuci să mănânci mult, din păcate, nu vei arde suficiente calorii. Sesiunile de antrenament lungi, lente îți vor induce mai multă foame decât exercițiile rapide, intensive, cum ar fi HIIT (exerciții de înaltă intensitate).

Suprimă-ți pofta într-un mod natural


Unele extracte de plante inhibă apetitul - HCA din Garcinia Cambogia este unul dintre cele mai eficiente arme naturale împotriva poftelor alimentare. Stabilizează nivelul zahărului din sânge și reduce în mod natural senzația de foame.

Pachetul Transformare Completă - programul pentru 30 zile

Capsulele Flat Tummy conțin 60% HCA și ajută în acest mod extrem de eficient în a reglementa poftele alimentare.Combinația perfectă este ceaiul Skinny Me, care stimulează metabolismul și elimină toxinele din corp care stau în calea pierderii în greutate, iar Fat Burner Drink accelerează metabolismul și arde grăsimile.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-60%
Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Vezi produsul