TUMMYTOX blogs.

Sfaturi pentru tonifierea pielii după slăbire

Ai reușit să pierzi în greutate și acum ai un corp subțire, dar cu pielea lăsată? Acest lucru poate fi frustrant și poate avea un impact mare asupra stimei de sine. Află cum poți restabili fermitatea pielii.

image

Apariția pielii în surplus după o dietă de slăbire este o apariție frecventă, mai ales când pierderea în greutate este prea rapidă și nu permitem epidermului să se adapteze la noua formă a corpului.

Pielea în surplus, adică pielea care a pierdut tonusul din cauza pierderii în greutate, poate apărea pe:

  • stomac
  • față
  • gât
  • fund
  • mâini
  • picioare

Pentru a tonifia mușchii și pentru a întinde pielea mai mult, este necesar să hrănești țesuturile și cel mai bun mod de a face acest lucru este să le oferi proteine de origine animală sau vegetală. Este important, totuși, să introducem proteine mai slabe sau mai sănătoase (somon, piept de pui, ouă, spanac etc.).

1. Importanța exercițiilor fizice

Cea mai eficientă soluție este sportul. Scopul nostru va fi să umplem golurile rămase după grăsime! Exercițiile trebuie să aibă un impact puternic, ceea ce ne ajută să întărim mușchii. O activitate fizică perfectă este coarda de sărituri: sari timp de 15 minute, de două ori pe zi.

2. Masează zonele cu o cremă bună de tonifiere

După dieta de slăbire trebuie să îți faci timp și să îți hrănești pielea în profunzime. Gelul nostru de slăbire cu Garcinia Cambogia este ideal. Datorită Garciniei Cambogia vei putea să arzi ultimele grăsimi din zonele critice, în plus, gelul va scădea celulita și va face pielea tonifiată și netedă. Aplic-o cel puțin o dată pe zi.

3. Bea regulat băuturi cu colagen

Pentru a "repara" pielea în surplus în timpul sau după dietă, îți recomandăm să îți furnizezi colagen pentru a-ți recâștiga fermitatea și elasticitatea.

Beauty Drink conține colagen marin de tip 1, care are un efect pozitiv asupra structurii pielii, în timp ce vitamina C, prezentă în băutură, este esențială pentru pielea sănătoasă și pentru sinteza colagenului.

Și noi, fetele TummyTox, avem aceleași probleme, așa că am creat pachetul pentru o pierdere în greutate sănătoasă și ușoară în doar 3 pași simpli.

După faza de detoxifiere și faza în care accelerezi arderea grăsimilor, ne-am gândit de asemenea și la pielea ta - datorită produselor, pielea va deveni fermă, tonifiată și radiantă! Wow, cât de drăguț este asta?