TUMMYTOX blogs.

Timpul pentru DETOX!

Chiar și anul acesta, vara se termină prea repede. Dar revii acasă cu multe amintiri frumoase și cu un boost de energie. Dar ce să faci când ai prea multe kilograme rămase din aceste amintiri?

image

Timpul de relaxare s-a terminat

În primăvara ai lucrat din greu pentru un corp subţire, pregătit de plajă! Si ai avut succes! Dar concediile sunt momentele ideale pentru a te relaxa și a te bucura de plăcerile verii. Cine poate spune nu la acea înghețată atunci când stai confortabil pe plajă? Sau la gustările cu prietenii seara. Să recunoaștem! În timpul concediilor ne este permis să ne lăsăm un pic duse de val. Și nu este nimic în neregulă cu asta.

Toamna - un nou început

Dar, din nefericire, toate aceste plăceri aduc cu ei nota de plată. Adică acele kilograme în plus de momentul testării costumului de baie. Dar nu-ţi face griji pentru că există și o soluție la această problemă. Și septembrie este luna ideală pentru un nou început!

Timpul pentru Detox!

Un remediu excelent pentru purificarea și detoxificarea corpului nostru după abaterile de vară este detoxifierea. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să bei doar apă timp de o lună de. Nu, detoxifierea poate fi, de asemenea, plăcută. Și este, mai presus de toate, sănătoasă - corpul tău va fi recunoscător.

Organul indispensabil atunci când vorbim de detoxifiere este ficatul

Nu poți spune detoxifiere fără să te referi și la ficat. Ficatul este principalul organ care se ocupă cu îndepărtarea tuturor toxinelor și deșeurilor din corpul nostru. Deci, pentru o purificare completă, trebuie să începeți cu ficatul. Dar cum o faci? Programul nostru Mini Teatox îţi va permite să eliberezi corpul de toxine în doar 20 de zile! Acum poți cumpăra și primești GRATUIT sticla TummyTox!