TUMMYTOX blogs.

Somn liniștit, stare morală mai bună și 7 cm mai puțin în talie

Somnul neliniștit, umflarea, retenția de apă și sedentarismul au fost cele mai mari preocupări ale Paulei, înainte ca ea să decidă să facă o schimbare.

image

Starea morală îmbunătățită, bună dispoziție și rezistență mai bună la antrenamente.” Acestea sunt cuvintele Paulei, 31, care a terminat programul de detexifiere de 20 de zile, cu ceaiurile DailyKick și SleepTight.

Primul pas: creșterea energiei și a motivației

Paula a avut probleme cu balonarea și o deranja foarte mult că nu era în formă, ceea ce a determinat-o să se schimbe. „La fel ca cele mai multe femei ai nevoie de ceva să elimini umflarea. Am citit mai multe comentarii pozitive pe www.tummytox.ro și a fost curioasă să încerce produsele. De asemenea, mi-a plăcut că produsele sunt natural, pe bază de plante.”

Al doilea pas: somnul liniștit și regenerarea organismului în timpul nopții

Un vis scurt și agitat nu ar trebui să te despartă de obiectivul tău, corpul tău ideal. Calitatea somnului influențează foarte mult calitatea vieții tale.”

Deci, Paula descrie nopțile ei: "De când am început să iau ceaiuri, am avut nopți de odihnă fantastice. Înainte dormeam foarte prost și mă trezeam de mai multe ori în timpul nopții.”

Un somn bun ajută corpul să lupte împotriva stresului, îmbunătățește starea de spirit și aspectul pielii. Putem spune că un somn bun te întinerește.

În primele zile ale programului ...

De la începutul dimineții, te simți puternică deoarece organismul începe să ardă grăsimile, să elimine toate toxinele din organism, să reducă umflarea și să sporească dorința de a practica sport. Paula a spus: "Ceaiul Daily Kick mă ajută să-mi îmbunătățesc starea de bine și dispoziția. De asemenea, crește rezistența la sport.

După 20 de zile ale programului...

Rezultatele sunt vizibile în doar 20 de zile cu o ceașcă de ceai pe zi. Paula descrie cele 20 de zile cu aceste cuvinte: „Am văzut în curând diferența, am pierdut 7 cm în abdomen și azi mă antrenez cu mai multă putere și voință“, și Paula susține că este important să se combine produsele cu un regim alimentar echilibrat și activitate fizică regulată.

Doză suplimentară în sport

Când vorbim despre un stil de viață sănătos vorbim, de asemenea, despre o dietă echilibrată, o digestie bună și o activitate fizică regulată. Pentru a accelera rezultatele de formare, Paula a cumpărat mai tîrziu și Fat Burner Drink.  “Beau Fat Burner la 30 minute după masa de prânz, pentru că ajută în digestie sau când am zi de sală, îl beau cu o oră înainte de antrenament.“. Deoarece corpul nostru nu funcționează întotdeauna așa cum ne-ar plăcea, putem ajuta cu suplimentele alimentare, ca și Paula.

Planul perfect: cura de detoxifiere de 20 de zile

Umflarea, îmbrăcămintea din ce în ce mai strânsă, energia scăzută, nopțile nedormite și stima de sine scăzută pot fi rezolvate rapid cu un program de detoxifiere. Dieta pe care Paula a făcut-o cu Daily Kick Tea & Sleep Tight Tea timp de 20 de zile te ajută să îți îmbunătățești dispoziția, să crești energia și să îți îmbunătățești starea de bine.

Pentru un program intens de detoxifiere și arderea grăsimilor poți opta pentru pachetul Slim TeaTox

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-44%
Preț special 186,00  RON Preț obișnuit 332,48  RON
Vezi produsul