NATALIA: "AM PIERDUT PÂNĂ ACUM 4 KILOGRAME - ȘI ȘTIU CĂ VA FI MULT MAI BINE!"

Numele meu este Natalie, am 22 de ani și sunt specialist în telecomunicații, așa că am o muncă sedentară. Partea mea cea mai problematică este burta, apoi coapsele și umerii.

Chiar și la nouăsprezece ani am avut 47 de kilograme, apoi am început să câștig în greutate și într-un an am câștigat până la 15 kilograme. Aproximativ un an și jumătate mi-am menținut greutatea la 62 de kilograme, dar în ultimele șase luni am câștigat alte 8 kilograme.

Am încercat diferite diete, chiar greve de foame, dar nu a funcționat niciodată... Am pierdut câteva kilograme și câteva zile mai târziu am câștigat și mai mult... S-a repetat și am ajuns până la 70 de kilometri. Horror, am 163 cm și 70 de kilograme.

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante în pierderea în greutate.]

Plângeam când mă uitam la fotografii vechi.

Încrederea mea în sine a scăzut la zero. Priveliștea oglinzii a bătut. Îți poți imagina că ai avut o greutate aproape perfectă acum 3 ani și acum?

Chiar dacă eram încă slabă, partea cea mai proastă a fost întotdeauna burta mea, încă o aveam umflată. Orice mâncam, burtica îmi ieșea mereu de sub cămașă.

Nu vorbesc despre probleme de digestie neregulată. Sigur că am încercat pastile digestive, dar nimic nu a funcționat .

După noul an m-am hotărât să comand TummyTox. Nu regret!

De mult timp, am urmărit promovarea produselor TummyTox pe Instagram-ul unei fete. M-am gândit mult timp, dacă să îl încerc sau nu. Dar după noul an m-am decis asupra TummyTox. Nu regret !!

Mai ales accesibilitatea m-a convins. Multe produse similare ale altor mărci sunt costisitoare. Și un alt motiv a fost compoziția. Îmi place foarte mult descrierea detaliată a produselor, despre care nu pot spune despre alte mărci.

Începând cu Anul Nou, am vrut ca greutatea mea să scadă anul acesta. Și am vrut ca TummyTox să mă ajute să slăbesc.

După trei zile am simțit primele schimbări.

Mai întâi am început să folosesc duo-ul Daily Tea Kick și Sleep Tight Tea. De când am decis să fac exerciții fizice, am comandat și L-carnitine Shots - Carni Max. Folosesc ceaiuri de aproximativ 3 săptămâni și Carni Fit timp de 2 săptămâni și jumătate. Acum am început să folosesc Draining Drink.

Deja după trei zile am simțit primele schimbări. În sfârșit nu m-am mai simțit plină, cu burta umflată. Senzație directă de nedescris. Știam că nu era sfârșitul.

L-carnitine Shots - Carni Max m-a ajutat la antrenamente, am început să transpir mult mai mult. Înainte, după 20 de minute de exerciții, nu aveam picătură de transpirație, iar acum după 5 minute, sudoarea se revarsă din mine. Abdomenul meu umflat a dispărut. Și când vine vorba de energie, am foarte multă.

Cea mai importantă schimbare a fost burtica mea.

Din cauza abdomenului meu nu am putut să-mi pun o pereche de pantaloni și am avut-o ca și cum aș fi fost în a treia lună. Dar acum sunt fericită pentru că s-a schimbat în cele din urmă.

Mă simt foarte bine și sunt plină de energie. Produsele TummyTox sunt  cu mine mereu, niciodată fără ele.

În plus, m-au motivat să slăbesc și  să nu renunț ! Am pierdut până acum 4 kilograme. Știu că va fi și mai bine, mult mai bine!

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante în pierderea în greutate.]

Natália, Slovacia

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / SPORT
-55%
Preț special 44,90  RON Preț obișnuit 99,90  RON
Vezi produsul