TUMMYTOX blogs.

Mariarita: "Mă simt ca și cum aș fi renăscut!"

Mariarita este o studentă frumoasă, în vârstă de 26 de ani. Multă vreme a suferit de excesul de greutate cauzat de retenția de apă și de dieta stil yo-yo excesivă, ajungând cel mai mult la 88 kg la doar 21 de ani. Apoi a decis să ia problema în propriile mâini. Această decizie a schimbat totul pentru ea. Citește mai departe povestea ei de succes!

image

"Pentru fiecare dietă pe care am urmat-o, m-am confruntat cu efectul yo-yo"

"Întotdeauna am fost plinuță, chiar și când eram copil. Și pentru fiecare dietă pe care am urmat-o, m-am confruntat cu efectul yo-yo, ajungând în cele din urmă la un maxim de 88 kg și un minim de 65 kg."

La fel ca multe femei, Mariarita a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a slăbi și pentru a se menține.

"Am urmat diete de alimentație sănătoasă, inclusiv diete de post și diete sărace în calorii, care m-au ajutat doar să-mi încetinesc metabolismul și să-mi distrug relația cu mâncarea. La 17 ani, toate kilogramele pe care le slăbisem se întorseseră, iar eu cântăream peste 80 kg."

"Nu reușeam să mă descurc și stima mea de sine a avut mult de suferit"

Am început facultatea cântărind mai mult decât am cântărit vreodată, cu 88 kg. Speriată de acest număr, am contactat un medic, care mi-a prescris o dietă foarte rigidă. Dar, după o lună, această dietă, ca și toate celelalte, era mult prea greu de susținut pentru mine."

Mariarita avea nevoie de ajutor

"La o lună de la începerea dietei, am continuat să caut ceva care să mă ajute să urmez dieta de slăbire într-un mod mai durabil și mai ușor. Atunci am dat lovitura când am ajuns la TummyTox, care oferea nu doar produse pentru a simplifica și accelera slăbirea, ci și planuri de masă ușor de urmat!"

"După doar 2* luni, greutatea mea a scăzut sub 80* kg!"

Pornind de la 88 kg, Mariarita a slăbit mai mult de 8* kg în doar 2* luni!

"Am decis să încerc produsele TummyTox pentru rezultatele pe care le promiteau și, de asemenea, pentru faptul că existau planuri de masă incluse cu produsele. Raportul calitate-preț a fost foarte bun! După ce le-am încercat, am continuat să le folosesc datorită rezultatelor pe care le-am obținut cu ele."

"Efectele produselor au început să se vadă după doar câteva zile: balonarea s-a diminuat, nivelul de energie a fost mai ridicat, iar după o săptămână* am început să slăbesc."

image

Schimbările nu au fost doar fizice

"În plus față de schimbările fizice evidente, cum ar fi modelarea corpului și slăbirea semnificativă, am avut, de asemenea, mult mai multă energie, ceea ce este minunat pentru antrenamente. Digestia mea este, de asemenea, mult mai bună."

"Faptul că m-am putut baza pe aceste produse m-a ajutat să dezvolt un stil de viață mai sănătos de-a lungul timpului. Și m-au ajutat, de asemenea, să scap de sentimentul de vinovăție pe care îl am dacă vreodată greșesc sau exagerez puțin, pentru că știu că voi putea să mă întorc rapid pe drumul cel bun datorită lor. Produsele Tummy Tox sunt aliații mei fideli. Mă simt mai bine în propriul corp și am învățat să mă iubesc mai mult."

"Acum mă simt mult mai confortabil în general și mă iubesc pe mine și imperfecțiunile mele. Mă uit în oglindă și sunt fericită. Am trecut de la a-mi urî reflexia din oglindă, care uneori îmi provoca și momente de lacrimi și mare disconfort, la a zâmbi când mă văd și îmi iubesc corpul. Mă simt renăscută!"

Recomandările Mariaritei TummyTox!

Mariarita continuă să fie o fidelă #TummyToxGirl chiar și după 5 ani, pentru că a văzut cu ochii ei că produseleTummyTox pot fi de mare ajutor!

Ea a încercat multe produse TummyTox, dar există câteva pe care le iubește în mod deosebit :

"Produsele pe care le-am cumpărat de mai multe ori de-a lungul anilor au fost: Slim Tummy Caps , Draining Drink, Fat Burner Drink, Night Burner Drink, Tummyccino, și Skinny Me Tea. "

Pornește procesul de slăbire și începe să vezi rezultate așa cum a făcut Mariarita!

Produse pentru tine

REZULTATE RAPIDE
-60%
Preț special 134,00  RON Preț obișnuit 335,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMII
-60%
Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Vezi produsul