TUMMYTOX blogs.

MARIA: "AM SLĂBIT MAI MULT DE 8 KG. ÎN MAI PUȚIN DE 3 LUNI!" *

Numele meu este Maria și sunt o fată căreia îi place să se bucure din plin de viață. Sunt șomeră de mult timp, dar din fericire am găsit recent un loc de muncă.

Când am rămas fără un loc de muncă și m-am limitat la cei patru pereți ai mei, am găsit consolare în mâncare, până când, la un moment dat, am realizat că am luat peste 10 kilograme . Nu am fost niciodată slabă și am avut întotdeauna un exces de grăsime, mai ales în zona abdominală, dar a fi șomeră a înrăutățit situația. Am încercat totul și multe altele pentru a-mi face abdomenul mai mic, dar întotdeauna fără succes .

image

* [Efectele produselor pot diferi de la persoană la persoană și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratamentului sau vindecării bolilor.]

"Din cauza acestei situații, am ajuns să-mi pierd stima de sine, ceea ce mi-a afectat foarte mult căutarea unui loc de muncă. Am 1,50m înălțime. si am ajuns sa cantaresc 55 kg. cu 75 cm dimensiunea taliei și 92 cm de șolduri. Pe 30 iunie, am decis să încep să iau produse din pachetul Arderea grăsimii 24h.

„Produsele sunt naturale, așa că m-am gândit: de ce să nu le încerc? 

Obosită de a încerca totul și de a nu vedea niciodată rezultate concrete sau, mai rău, de a suferi din cauza efectului urât de yo-yo, după ce am văzut site-ul TummyTox într-un sondaj și după ce am citit mai multe mărturii de la oameni care încercaseră acest brand, am decis să le dau o șansă, fiind produse complet naturale. Am zis că nu mă costă nimic să încerc, chiar mai mult având în vedere prețurile excelente!

Am început imediat în ziua în care produsele au ajuns la mine acasă.

„În 2 săptămâni am pierdut 2 kg, 3 cm în dimensiunea taliei și 5 cm în șolduri! "*

image

În mod normal, nici măcar nu aș ști de unde să încep, dar, datorită întregului sprijin oferit odată cu achiziționarea produselor, a fost foarte ușor să încep. Am experimentat imediat o reducere a poftei de mâncare, am început să am mai multă energie și, în consecință, m-am întors să mă privesc în oglindă cu plăcere. În sfârșit vedeam rezultate !

Pe măsură ce zilele treceau, am început să creez o anumită rutină și când m-am trezit devreme aveam suficientă energie pentru a trece ziua . Dar când m-am uitat în oglindă am observat primele efecte, pentru că am observat că căzusem un pic de burtă și de aceea kilogramele începuseră să scadă .

Două săptămâni mai târziu, pe 15 iulie, am văzut ceva la care nu mă așteptam niciodată. Am urcat pe cântar și am văzut că de la 55 de ani scăzusem la 53 Kg. Talia mea trecuse de la 75 la 72 cm. iar șoldurile mele de la 92 la 87cm.* Eram atât de mândră de mine! În mod clar, din acel moment, am început să recomand TummyTox tuturor prietenilor mei.

„După mai puțin de 3 luni, două Marii se încadrează acum în pantalonii care înainte erau strânși!”

Pe 24 septembrie mi-am trimis măsurătorile către TummyTox: greutatea mea este acum de 46,7 kg, am 66 cm în talie și 78 cm în solduri* (Poți vedea transformarea mea în fotografiile din acest articol). Acum îmi place să mă uit în oglindă , ceea ce mi-a fost imposibil să mă gândesc chiar acum câteva luni, iar pantalonii care erau foarte strâmți sunt acum atât de largi, încât pot să mă încadrez de două ori. Trebuie să port curea!

La început am fost sceptică și nu cred că nu poți avea și tu. Dar nu mă voi sătura să repet că nu există nimic de pierdut încercând, deoarece toate produsele TummyTox au garanția „Satisfacție sau banii înapoi”. Știu că nu mă cunoști, dar crede-mă când îți spun că am încercat cu adevărat totul și doar cu TummyTox am văzut rezultate reale pentru prima dată, în plus în cel mai scurt timp. Acum sunt foarte motivată să continui și de aceea îți recomand cu tărie să dai o șansă acestui brand.

Ce am încercat este un program foarte simplu, ușor de urmat. Nimic prea complicat mai ales pentru persoanele care urmează deja o anumită rutină. Produsele sunt naturale și, de asemenea, cu o aromă excelentă. Dacă îl combini cu o dietă sănătoasă și un pic de mișcare, ca și mine, sunt sigur că vei fi încântată.

Acum mă simt mult mai bine în corpul meu, stima de sine a crescut și am mult mai multă motivație să continui spre obiectivele pe care mi le-am propus.

  • Te ajută să arzi grăsimea 24 ore;
  • Regenerare musculară după antrenament;
  • Calmează spasmele;
  • Ajută la regenerarea ficatului și în digestie;
  • Stimulează metabolismul = favorizează arderea rapidă a grăsimii;
  • Funcționează atât în timpul somnului cât și în momentele de repaos!

Produse pentru tine

-48%
Preț special 252,00  RON Preț obișnuit 486,00  RON
Vezi produsul