TUMMYTOX blogs.

Maja: Succesul meu - mai puțin cu 54 kg

Fă cunoștință cu Maya, mama a 4 copii ... Ca multe mame, Maya are foarte puțin timp pentru a avea grijă de ea și de corpul ei.

Datorită stilului de viață agitat, ea a ajuns la 125 kg! Atunci a decis că trebuie să schimbe asta și să facă ceva pentru ea și sănătatea ei.

* Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot devia de la efectele descrise pe site-ul web. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină sau să trateze vreo boală sau afecțiune.

image

Bună dragele mele fete TummyTox! ❤ Numele meu este Maya,  sunt mama a 4 copii mici și prin urmare, nu am prea mult timp pentru mine. Zilele mele sunt de obicei inundate cu responsabilități, eu sunt mereu pe fugă. Acest mod de viață m-a condus la o greutate de până la 125  de kg...Am decis să iau lucrurile în propriile mele mâini și să fac ceva pentru mine!"

TummyTox mi-a oferit motivația de a realiza imposibilul

Fiecare început este dificil, iar cel al Majei a fost și mai și, deoarece cu 4 copii a fost cu adevărat greu să găsească timp pentru ea însăși. Dar a fost hotărâtă și a făcut primul pas.

"Am început să-mi schimb dieta și să fac activitate fizică. Am reușit să pierd în greutate, dar apoi am stagnat. Totul s-a oprit și am avut nevoie de ajutor suplimentar. Aici ajungem în cea mai bună parte a poveștii; cu TummyTox am reușit să slăbesc 54 de kilograme. Acum cântăresc 71 de kilograme sănătoase față de cele 125 de kilograme anterioare în mai puțin de un an! "*

image

 * Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot devia de la efectele descrise pe site-ul web. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină sau să trateze vreo boală sau afecțiune.

Am admirat ceaiul My Skinny Tea

Când pierderea în greutate a fost aproape de greutatea dorită și am ajuns la stagnare, am descoperit TummyTox My Skinny Tea, care accelerat topirea grăsimii și metabolismul, iar schimbările au fost cu adevărat uimitoare după doar 2 căni de My Skinny Tea.”

Pielea mea este mai curată și tenul meu mai radiant

„Cu toate acestea, favoritul din „rutina mea zilnică de relaxare” este Pure Me Tea, un ceai natural de detoxifiere și de curățare a corpului, care are ca rezultat o piele mai curată și un ten mai radiant. Este ambalat perfect într-o punga care nu pierde aroma intensă. "

"Încearcă și vei fii încântată la fel ca mine! Salutări Tummy Tox de la mine :)"

De asemenea, poți găsi unul dintre produsele preferate ale Majei în pachetul Pure New Me!
Programul Pure New Me este un pachet complet de detoxifiere și slăbire, care te ajută să slăbești și să fii frumoasă și să te simți bine pe tot parcursul anului!

În doar 3 pași simpli și în doar 30 zile, produsele conținute în acest pachet te vor ajuta să pierzi în greutate, să îți remodelezi formele și să reduci punctele critice ale corpului.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul