TUMMYTOX blogs.

Gwenn: „Am trecut la o măsura mai mică la pantaloni într-o singură lună!”

Gwenn Lievre, îngrijitoare și mama unui bebeluș de 16 luni, este nemulțumită de schimbarea formei corpuluiprovocată de sarcină: „Am fost destul de slabă înainte, dar acum am curbe și m-am îngrășat mult”.

image

Astfel, Gwenn se luptă cu lipsa încrederii în sine și schimbări de dispoziție. Mai ales kilogramele în plus au afectat-o pe Gwenn atât de mult încât s-a hotărît să caute ajutor.

Convinsă de recenziile clienților și de ingredientele naturale

În timp ce căuta pe internet produse de slăbit, Gwenn a dat peste TummyTox și a decis să încerce după ce a citit atâtea recenzii excelente ale clienților. Ceea ce a determinat-o pe Gween să achiziționeze primului ei produs TummyTox au fost ingredientelenaturale.

Gwenn și-a început călătoria de slăbire cu ajutorul Carni Fit și Night Burner.

Carni Fit este cea mai pură L-carnitină de pe piață, ajutând corpul să ardă mai multe grăsimi și stimulează pierderea în greutate; Night Burner a fost o alegere excelentă pentru Gwenn, deoarece este o băutură pentru arderea grăsimilor, cu multe alte efecte uimitoare: te ajută să dormi, suprimă poftade mâncare și curăță ficatul.

image

Am trecut la o măsura mai mică la pantaloni într-o singură lună!”

Suntem fericiți să aflăm că forma corpului lui Gwenn a suferit o transformare, având ca rezultat îmbunătățirea dispoziției și a motivației. Primele modificări au devenit evidente după doar 15 zile!

Gwen spune că este mai puțin obosită în timpul zilei, mai dornică să întreprindă activități și observă că și-a pierdut din pofta de mâncare, ceea ce înseamnă că nu mai recurge la gustări constante.

Cea mai semnificativă  schimbare pe care o observă este că acum se laudă cu o burtă sculptată frumos, are mai puțină grăsime și își poate purta din nou pantalonii vechi! „Este minunat!” 

Gwenn mai are câteva kilograme de pierdut și este hotărâtă să mențină continue. Speră să-și reia lecțiile de dans curând, făcând Carni Fit cu atât mai esențială cu cât L-carnitina sporește rezultatele antrenamentelor și ajută la regenerarea musculară după acestea.

„Nu a trebuit să-mi cresc mult activatatea fizică.”

Gwenn este încântată să realizeze că TummyTox i-a permis să piardă în greutate și să aiba o burtă sculptată mai repede, fără a fi nevoie să facă schimbări drastice în stilul ei de viață și să-și mărească mult activitatea fizică. 

Somnul de calitate este esențial!

Relaxarea și somnul optim sunt esențiale, deși sunt greu de realizat pentru mămicile care lucrează, așa că orice ajutor este binevenit. Din fericire, datorită unei combinații unice de fibre solubile în apă, Garcinia Cambogia și vitamina B6, băutura noastră arzătoare de grăsimi pe timpul nopții cu aromă de tei, te poate ajuta la calmarea apetitului de seară, să dormi mai bine și să arzi mai multe grăsimi.

Combină-l cu cea mai pură L-carnitină de pe piață și fii echipat pentru o transformare la fel de reușită ca cea a lui Gwenn!