TUMMYTOX blogs.

Tine kilogramele sub control cu TUMMY TOX

Niciodată nu am fost de acord cu dietele pentru slăbit sau de menținere a greutății, poate și din cauză că niciodată nu m-am putut ține de o astfel de dietă. Pe lângă faptul că aceste diete îți schimbă organismul, multe dintre ele funcționează doar pe moment, astfel că după ce încetezi dieta e posibil să câștigi mai multe kilograme decât aveai la început.

image

Tummy Tox este o firmă prezentă în mai multe țări încă din anul 1993, ce prinde din ce in ce mai mult în rândul consumatorilor săi. Ce propune Tummy Tox? Un stil de viață sănătos, care în același timp ne ajută să slăbim într-un mod natural. Tummy Tox a fost creat din dorința de a păstra un echilibru între o viață sănătoasă și un corp frumos, fără a fi nevoit să apelezi la diete pentru slăbit.

Magicnesium este magneziu marin conceput special pentru un maximum de energie. Este bine cunoscut faptul ca magneziul este recomandat în perioadele stresante, în convalescență, atunci când te simți istovit de puteri sau când ești extrem de obosit. Magneziul are puteri magice (de unde și denumirea de Magicnesium) asupra sistemului nostru nervos, oferindu-ne energie și o stare de bine. De asemenea, Magicnesium ajută la calmarea spamelor și durerilor musculare, protejează oasele și le îmbunătățește structura. Doza zilnică recomandată de Magicnesium este de 1 tabletă pe zi, după masă, luată cu o cantitate suficientă de apă. Flaconul conține 30 de capsule, este suficient pentru o cură de o lună de zile și îl puteți găsi aici >>

 

My Skinny Tea este un ceai obținut din ierburi și plante și ajută organismul la arderea grăsimilor din corp, eliminarea toxinelor, îmbunătățește digestia, ajutând astfel la reducerea kilogramelor în plus. Care sunt avantajele ceaiului My Skinny Tea? În primul rând reduce balonarea și senzația aceea de plin și împiedică depunerea grăsimii.

Ce ingrediente conține ceaiul My Skinny Tea?

  • Ceai Pu-erh ce este bine cunoscut pentru proprietățile sale digestive foarte bune.
  • Coacăz negru  –  un energizant natural foarte bun
  • Brusture – este diuretic și depurativ
  • Lucerna – un puternic antioxidant, contribuie la eliminarea toxinelor
  • Fenicul – excelent în probleme digestive

Pachetul conține 20 de plicuri de ceai ambalate individual pentru o utilizare de 20 de zile. Doza zilnică recomandată este de 1 plic de ceai pe zi, cu 30 de minute înainte sau după prânz sau micul dejun. De ținut cont însă că peste plicul de ceai nu se toarnă niciodată apă fiartă. Pentru rezultate bune, se toarnă apă caldă și se lasă la infuzat 5 minute. Îl poți comanda aici >>

15 Days Detox vin în completarea ceaiului My Skinny Tea și are două ingrediente cheie: chorella de apă dulce și alga brună marină. Algele din compoziția capsulelor Detox Caps, ajută la topirea grăsimilor și controlează nivelul colesterolului și al zahărului. Acestea elimină pofta de dulce și accelerează metabolismul și sistemul digestiv. De asemenea, echilibrează funcția tiroidiană datorită faptului că sunt bogate în iod. Doza recomandată este de 3 capsule pe zi, flaconul fiind suficient pentru 10 zile.

Ce îmi place cel mai mult la aceste produse este modul profesionist de ambalare. Capsulele au folie de protecție după desfacerea capacului, ceaiul la fel, iar pliculețele sunt ambalate individual pentru a putea fi luate cu tine oriunde mergi.

 

O altă chestie foarte draguță pe care TummyTox o are, dar care nu a ajuns în posesia mea, este o sticlă termos extrem de simpatică și foarte practică. Ideală pentru a-ți lua ceaiul preferat cu tine!

Sursă articol:  bit.ly/DreamBigLittleGirl    :)

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul