TUMMYTOX blogs.

Anna "AM PIERDUT CÂTEVA KILOGRAME FĂRĂ EFORT!"

Anna, 26 de ani, lucrează ca contabilă, iar cea mai mare bucurie este fiul ei de doi ani. Anna avea deja o problemă din adolescență cu digestia și greutatea. După naștere, situația s-a agravat iar tristețea și regretul și-au făcut loc în viața Annei.

image

„Am încercat tot felul de tablete, metode naturale și diverse tehnici pe care le-am primit ca recomandare. Nimic din toate acestea nu m-a ajutat ".

„Prietenul meu mi-a recomandat TummyTox”

"Imediat ce am aflat de aceste ceaiuri, am spus:„ Acest lucru nu poate funcționa în niciun fel! Eu beau ceai când sunt bolnavă. " "Prietenul meu m-a convins apoi și, în ciuda pesimismului, am comandat Daily Kick & Sleep Tight Tea ".

Deja după o săptămână am observat o schimbare

„După 1 săptămână m-am simțit diferit. Eram mai ușoară, mai odihnită, mai energică . Și migrenele au dispărut ! Am suferit de migrene de când eram adolescentă și nu se mai opreau.

Abia atunci mi-am dat seama că migrenele mele erau legate de o digestie slabă ".

 

Anna a fost mulțumită și a încercat și Skinny Me

Anna a început să fie mulțumită de produsele Tummy Tox și a mai plasat o comandă. De data aceasta a ales Skinny Me. 

”Trecuse 1 an de când l-am născut pe fiul meu, iar greutatea nu mi se modifica. Grăsimea încă era în talie și în jurul șoldurilor. Așa am vrut să încerc și ceaiul Skinny Me. Cu acest ceaiuri am slăbit 18 kg! ”

”Nu am practicat niciodată vreun sport, cu excepția mișcărilor de zi cu zi, cum ar fi gătitul, curățenia, cumpărăturile... Acum sunt foarte fericită cu corpul meu, mă simt plină de energie și cu încredere în sine!”

Ceaiurile preferate ale Anei la un preț special!

Vrei să-ți îmbunătățești digetia, să câștigi mai multă energie și să pierzi kilogramele în exces? Încearcă ceaiurile TummyTox!

*Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul