TUMMYTOX blogs.

Angela a slăbit 6 kg* în doar 1 lună

Bună! Mă numesc Angela. Am 44 de ani și sunt asistent operațional într-o multinațională, în procesul de dezvoltare a unei noi funcții cu mai multă responsabilitate și, în consecință, cu mai multă vizibilitate.

Sunt căsătorită și am 2 copii și, la fel ca multe alte femei, am o viață mereu activă. În aceste situații este întotdeauna corpul cel care plătește și, nefiind înclinată către dulciuri, când vine foamea, mă avânt spre lucruri sărate și o farfurii plină.

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este important să urmezi o dietă variată și să duci un stil de viață sănătos.]

image

Până acum 2 săptămâni, greutatea mea a fost de 86,5 kg și cea mai mare parte a grăsimii a fost centrată în jurul taliei.

"De obicei, nu mă angajez în diete „minune", dar pentru acest mic preț, nu prea aveam ce să pierd."

Am văzut reclamele TummyTox pe Facebook și de obicei nu mă las dusă de val de produse „minune” pentru slăbit, dar mi-a sărit în ochi oferta de 89 de lei. M-am gândit că, până la urmă, dacă nu funcționează, n-o să pierd o avere… Știu că, de obicei, genul asta de produse sunt mult mai scumpe.”. În plus, ingredientele mi s-au părut naturale, iar modul de a lua produsele este relativ flexibil. 

Când au sosit produsele (și a durat ceva timp, dar, așa cum am menționat în forumuri, a meritat așteptarea ) am decis cum o voi face. Așa că acum am My Skinny Tea

înainte de a pleca de acasă la 6:45 cu 1 capsulă de Slim Tummy Caps, iar când ajung la muncă 40 de minute mai târziu, am micul dejun. Cu o jumătate de oră înainte de prânz iau a 2 a capsulă a zilei, iar seara, după cină, un pahar din băutura Fat Burner Drink.

„Ceea ce este sigur este că am pierdut aproape 6 kg* în mai puțin de 1 lună”

În primele 2 zile m-am gândit că este puterea subconștientului, deoarece, contrar celor obișnuite, nu aveam poftă de gustări la jumătatea dimineții și nu mai așteptam cu nerăbdare să iau prânzul sau cina. Pentru că nu mi-a fost foame, a fost ușor, în loc să aleg opțiunile care îmi plac cel mai mult, am ales mâncarea cu pește, vegetariană sau diete. Acasă, la cină, l-am făcut pe soț să se lipească de mesele mai ușoare împreună cu mine. Iar hainele (bluze și paltoane) au început treptat să fie mari. 

Ceea ce este cert este că ieri, 23 mai, șoldul meu mi-a arătatun număr pe care nu îl mai văzusem de mult. M-a mulțumit mult mai mult decât să mă uit la un 80,9 kg :). Și, într-adevăr, cu un apetit mult mai mic și mai puțină mâncare, am o energie remarcabilă.

"Pentru prima dată după ce am devenit mamă, mi-am cumpărat 1 rochie nouă"

Nu toate organismele funcționează la fel, dar dacă nu încerci, nu vei ști niciodată. În cazul meu, singura întrebare pe care am pus-o pe site a fost dacă „pot repeta doza?”. Datorită Pachetului Transformare Totală mă simt energică, mult mai încrezătoare și, pentru prima dată, după foarte mult timp, mi-am cumpărat o rochie nouă pentru un botez. Experiența este ușoară, iar curiozitatea m-a dus să caut și ingredientele. Pe lângă faptul că sunt naturale, sunt foarte plăcute la gust." 

Și din câte am citit, combinat cu exercițiile fizice, rezultatele vor fi și mai bune, deoarece, în cazul meu nu am suficient timp, ceea ce nu-mi ușurează călătoria.

Pentru toate acestea și pentru ceea ce va veni, vă sfătuiesc insistent să încercați să împărtășiți experiențe pentru că ne place să știm că alte fete sunt mai fericite, mai încrezătoare în pielea lor și pregătite pentru o nouă fază a vieții care, la 44 de ani, nu este nici la jumătatea drumului.

Efect triplu într-un singur pachet

Transformarea Totală conține ceai de detoxifiere cu efect imediat pentru un abdomen plat, băutura care arde grăsimea și capsule care ajută la reducerea poftei de mâncare.

  • Fat Burner Drink este un arzător puternic de grăsimi care stimulează metabolismul și accelerează arderea caloriilor. Conține L-carnitină, care susține foarte mult efortul fizic, crescând eficacitatea și accelerând regenerarea musculară după antrenament.
  • Slim Tummy Caps sunt un supliment natural extraordinar de slăbit, cu Garcinia Cambogia care te ajută să slăbești rapid și în siguranță.
  • Ceaiul My Skinny Tea este un amestec de plante selectate cu fructe și ingrediente active, care ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor prin accelerarea metabolismului și elimină toxinele, care te vor ajuta să pierzi în greutate mai repede.

*Rezultatele variază în de la o persoană la altă, în funcție de dietă și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul